De beste bloggene på 2020 Crohn-sykdommen

Forskere kan ikke inkludere alle aspekter av Crohns sykdom, men dette betyr ikke at det ikke er noen måter å håndtere det effektivt. Dette er akkurat hva disse bloggene gjør.

Forfatterne av de beste Crohn-bloggene i Quest’år jobber aktivt med å utdanne, inspirere og styrke dine besøkende ved å dele solid medisinsk rådgivning og personlige historier. Det er en viktig påminnelse om at du ikke bare er på turen.

Crohn’s & Colititis UK

Denne britiske ideelle organisasjonen forplikter seg til å øke bevisstheten om Crohns sykdom, ulcerøs kolitt og andre typer intestinale inflammatoriske sykdommer (IBD). Bloggen er en god ressurs for nåværende nyheter knyttet til behandlinger, narkotika og støtteinitiativer og innsamling. Leserne vil også finne folks førstepersonsrapporter som bor med Crohn og deres kjære.

Lys, kamera, Crohn

Natalie Hayden tilbyr en gjennomsiktig visjon om sitt liv med Crohns sykdom, og deler sin reise med andre som en måte å inspirere til og utdanne alle som trenger det. Fra overvinne kamper til feiringen av små seire, er det bevis på at ingen kronisk tilstand skal redusere din prakt.

Jente i helbredelse

Diagnosen Alexa Federico med sykdommen i Crohn ALL’Alder på 12 år har vært inspirasjon for sin fremtidige karriere som sertifisert profesjonell av næringsbehandling. Nå lærer folk å bruke mat til å støtte deres helse, ikke mot det. På sin blogg, puffer han nyttige innlegg som omhandler ernæring, oppskrifter, vitnesbyrd om kunder og historier fra’Alexas personlige erfaring med Crohn.

Inflammatorisk tarmsykdom.nett

Forvaltningen av IBD starter med de riktige verktøyene og ressursene, og det er det du finner på denne komplette nettsiden. L’Målet er bemyndigende pasienter og helsepersonell gjennom utdanning og samfunn. Bla gjennom artikler skrevet av medisinske sektorer og personlige historier om de som har blitt rørt av # 8217; IBD.

Så dårlig ass

Sam Cleasby fikk en diagnose av ulcerøs kolitt i 2003. Han opprettet da et rom for støtte og virkelige historier & # 8211; et sted der det kunne inspirere selvtillit og et positivt bilde av kroppen i andre. Ingen forstår smerten og # 8217; forlegenhet på IBD bedre enn Sam og er forpliktet til å øke bevisstheten og koble til de som trenger det.

Du har din Crohn

Tina var 22 år gammel da han mottok diagnosen Crohn. Siden da har han brukt denne bloggen til å støtte og normalisere kroniske forhold som Crohn. Å leve med Crohn og andre autoimmune forhold var ikke lett for Tina, men denne bloggen er et uttak for å vise de andre som lever med kroniske forhold eller funksjonshemninger som kan leve et fullt og lykkelig liv. Leserne til denne bloggen finner innlegg som tar sikte på å føre til folk som er kronisk syke.

Crohn, Fitness, Mat

Voksende gjør gymnastikk og glede brakte Stephanie Gish til treningsstudioet på en øm alder. AutoProclamata Fitness Fanatic, begynte å trene for treningsløp mens han var på college, alt i den perioden hans første symptomer på Crohn begynte. Denne bloggen forteller Stephanie-opplevelsen med Crohn mens du opprettholder en aktiv livsstil. Leserne vil også lytte til sine reiser med Crohn, Fitness og Diet.

Det kan være verre blogg

Opprettholde en positiv holdning er nøkkelen når du bor sammen med Crohn. Dette er stedet som Mary tar på denne bloggen. Maria fikk en 26-årig Crohn-diagnose og også overbevist med andre kroniske forhold. Publiser på bloggen dine erfaringer for å motta omsorg gjennom VA, din mentale helse og alle relaterte problemer forbundet med å ha en kronisk tilstand.

Ibdvisable

Ibdvisible er den offisielle bloggen på Crohn’s & Colititis Foundation. Her vil leserne finne blogginnlegg av medisinske fagfolk knyttet til den nyeste forskningen på Crohn og Colite. Besøkende til nettstedet finner informasjon om Crohn både hos barn og voksne, rådgivning til kosthold og L’fôring og en guide for å surfe i mental helse med en diagnose av IBD.

Hvis du har en favoritt blogg du vil nevne, send oss ​​en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!