De beste bloggene på & # 039; osteoporose i 2017

Vi har nøye utvalgt disse bloggene fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og styrke leserne dine med hyppige oppdateringer og informasjon om høy kvalitet. Utnevne din favorittblogg ved å sende oss en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!

Cozenge med osteoporose betyr å møte daglige utfordringer. Denne tilstanden påvirker ca 54 millioner amerikanere. Det forårsaker tap av bein tetthet og en total bein svekkelse. Av denne grunn er folk med osteoporose mer utsatt for brudd og benbrudd, så de må være forsiktige når det gjelder å være fysisk aktiv. Samtidig må de også finne måter trygge å trene.

Mens leger kan hjelpe, er narkotika og omsorg bare en del av sameksistensen med denne tilstanden. Finne støtte er en like viktig del av ligningen i & # 8217.

Å ha en eller to favorittblogger for å kontakte kan gjøre en viktig forskjell. Du kan holde deg oppdatert om den nyeste medisinske forskningen, innovasjonene og finne forslag til å møte dagen.

Vi har samlet noen blogger som skiller seg ut fra andre. De forvaltes med medfølende mennesker som vet mye om’osteoporose. Noen er til og med bloggere som bor sammen med denne tilstanden. Gi en titt på vår 2017-prisvinnere.

1. Beste bein

Susan Brown, PhD, er sinnet bak denne bloggen som fremmer bedre blods helse. Er en’medisinsk antropolog og bokforfatter & # 8220; bedre bein, bedre kropp & # 8221;. Det driver også senteret for bedre bein i New York. På sin blogg deler han tips om hvordan du bor med L’osteoporose, samt nyheter og oppdateringer. Andre bloggingemner inkluderer overgangsalder, alkalisk balanse, bein helse og osteopeni narkotika.

Besøk bloggen

2. Lagre våre ben

Lagre våre ben, et lagre instituttprosjekt, ble lansert av Vivian Goldschmidt. Sier at den har reversert sin osteoporose med livsstilsendringer og uten reseptbelagte legemidler. Bloggen gir næringsrådgivning, informasjon om øvelser for bedre beinhelse og lenker til relevante medisinske studier med fokus på helse og generelt velvære.

Besøk bloggen

3. Chapped ledd

Denne organisasjonen tar sikte på å hjelpe de som bor med leddgikt med leddgikt, som ofte følger med osteoporose. Oppdag historiene til andre som bor sammen med denne tilstanden, så vel som den nyeste forskningen på helsen til beinene. Nylige innlegg inkluderer veider for relaterte hendelser ALL’leddgikt og medisinske kontorer som utforsker årsaker og behandlinger. Nettstedet har også en del der folk kan finne lokale støttegrupper for å gjøre det enklere å samarbeide med leddgikt og # 8217; osteoporose.

Besøk bloggen

4. Vertebral kolonne Helse: Osteoporose

Vertebral kolonne helse er en viktig faktor når det gjelder behandling av osteoporose. Denne Veritas Health Blog inneholder nyttig informasjon for bedre beinhelse, inkludert næringsrådgivning, taktikk for å håndtere relaterte lesjoner ALL’osteoporose og kronisk smerte. Andre emner inkluderer iskias, ergonomi, depresjon, søvn og utvinning fra kirurgi.

Besøk bloggen

5. Osteostrong

Osteostrong er en murstein og mørtel franchise som fremmer sunne ledd og sterke bein. Selv om du ikke kan nå et sted, inneholder bloggen nyttige forslag til hvordan du forbedrer beinens helse. Du vil også finne noen av strategiene som bruker i sine kontorer, samt forslag til helbredelse fra skade, forslag til bedre aldring, takle tid og administrere felles smerter.

Besøk bloggen