De beste bloggene i naturlige matvarer i 2017

Vi har nøye utvalgt disse bloggene fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og styrke leserne dine med hyppige oppdateringer og informasjon om høy kvalitet. Hvis du vil snakke med oss ​​om en blogg, naminere den ved å sende oss en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!

Sannsynligvis kom du over begrepet & # 8220; Natural Food & # 8221; Og du kan spørre deg hva det er og hvordan du kan legge til mer i livet ditt. Naturlige mat valg er de som har lidd en minimum mengde behandling og ikke inneholder en «8217; overflod av konserveringsmidler. En diett basert på naturlige matvarer kan inneholde alternativer som integrerte korn, grønnsaker, frukt, bønner, valnøtter, frø og magert kjøtt. Frukt og grønnsaker er grunnleggende i en naturlig mat diett, og med god grunn; De var viste Å senke blodtrykket, forhindre noen typer kreft og redusere risikoen for hjerneslag og hjertesykdom. En enkel måte å konsumere mer naturlige matvarer er å unngå behandlet, raffinert og pakket mat og prøve å spise mat i sin opprinnelige tilstand.

Selv med alle dokumentarfilmene og transformative historier om mennesker som har forbedret sin helse gjennom naturlig mat de siste årene, å vite hvor du skal begynne, er det ikke lett. Enten du vil lære å lese etikettene, forberede mat rik på næringsstoffer eller følg et bestemt kosthold, har vi samlet de beste bloggene i naturlige matvarer for å holde deg inspirert. Fra bloggere og ernæringseksperter til kokker og hjemmelagde kokker, har disse mennene og kvinnene gjort arbeid for deg. Alt du trenger å gjøre er å fordype deg i informasjonen og ta det første skrittet på turen i naturlig mat.

101 kokebøker

Grunnlagt i 2003, opprettet Heidi Swanson 101 kokebøker Som et uttak for å se oppskriftene til sitt bibliotek i kontinuerlig vekst relatert til mat. Med over 100 kokebøker i midten av henne, bestemte han seg for å bringe leserne gjennom disse bøkene en oppskrift om gangen. I dag blander også en rekke sine originale oppskrifter som skjærer med hverdagen eller unike reiseopplevelser.

Med fokus på full hvete mat og sunne ingredienser, inkluderer Heidis oppskrifter smakfulle biter som Vegan Samosa Shepherd’S Pie Og D & # 8217 mel; kokosnøtt havre med grapefrukt. I tillegg til fotografier og fantastiske videoer av sine kulinariske kreasjoner, kan fans også ta en titt på livet og maten over hele verden takket være reisesengene. For alle som leter etter en blogg der du krysser deilig mat og reiser, er 101 kokebøker for deg.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @ 101Cookbooks

Oppskrifter til å mate

Emily, A’ex-proklamert & # 8220; ex vegan ble samvittighetsfull omnivora & # 8221; har skapt Oppskrifter til å mate Å dele din kunnskap om naturlige rettsmidler, oppskrifter rike på næringsstoffer og kjøkken med organiske sesongprodukter. Resultatet er en popup-nettside for enkle oppskrifter for kroppspleie som deg Urte munnvannog glutenfrie oppskrifter som dette Sitronkake og blåbær til frokost.

I tillegg til næringsstoffer, viser nettstedet Emilys reise til å bli mer oppmerksom på maten som spiste og produktene han kjøpte etter fødselen av datteren hans. Emnene som ble diskutert åpent på nettstedet, inkluderer organisk praksis, bærekraftig mat, giftfri produkter og DIY-eventyr.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @ Recipes2Nourish

Deilige besettelser

Oppskriftsutvikler E Deilige besettelser Grunnleggeren Jessica Espinoza aksjer som L’kjærlighet til kjøkkenet L’hjalp med å håndtere autoimmune helseproblemer. I dag er en ekte lærer om mat velvære som lærer andre hvordan å leve og spise rent. Nettstedet inkorporerer en rekke appetittvekkende Oppskriftskategorier I tillegg til A’overflod av gjør-det-selv-virksomhet Insect Repellent Alle’kokosnøttolje. Og for fans som følger en autoimmun protokoll eller en diett fri for frokostblandinger, valnøtter, meieriprodukter, sukker eller egg, er oppskriftene merket for Easy Discovery. Vær sikker på det abonnere For henne spiser regnbuebanen (tenk på frukt og grønnsaker), kommer.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @DeliciousObsess

Wedge co-op

Hva du får ved å kombinere en matbutikk, A’Catering Company, en bar, en distributør Alle’Engroshandel med økologisk mat og samarbeid? De Wedge co-op, åpenbart. Grunnlagt i 1974, l’selskapet støtter små gårder og tror på å endre livet gjennom lett tilgang til ekte mat. Med hovedkontor i Twin Cities, deler Wedge Co-Op-fellesskapet også smakfulle oppskrifter og morsomme gjør-det-selv-aktiviteter på nettsiden. Prøv deres herlige Brødoppskrift med sjokoladedråper og gresskar eller Naturlig fargingsprosjekt for gjør-det-deg-påskeegg.

Besøk bloggen.

Tweet dem @The_wedge

Ikke spøk med din mor

Inspirert av å motstå kunstig mat forvandlet etter at mannen hennes og hennes sønn kjempet kroniske helseproblemer, har Tracey Black skapt Ikke spøk med din mor. Nettstedet er en fantastisk ressurs for de som leter etter raske glutenfrie oppskrifter, eller som kan tilberedes i en pott. Også, ikke rote med Mama utforsker populære helse temaer, inkludert matallergi, hormoner og hvordan å gjøre det Sov bedre. For de som er interessert i oppskrifter som ikke er knyttet til mat, viser Tracey sin frekk side med DIY spray etter din poop og en rekke gjør-det-selv skjønnhet og hjemmeveiledning.

Besøk bloggen.

Følg den på Instagram @dontMesswithMama

100 dager med ekte mat

Denne hjertelige bloggen forteller den 100-dagers reisen til en familie å spise ren mat. Stikkontakten? Ingen av matene kan inneholde arbeidet eller raffinerte ingredienser. Leserne kan følge eventyret fra dag 1 og anser dem å ta dem gratis 10 dager med ekte mat forpliktelse, som tar deg til en liten, lignende opplevelse. Lisa Leake, grunnlegger og nettsted Blogger, tilbyr også fans en serie forskningsbasert innhold. Forvente å finne gratis måltidsplaner, ideer til barnas lunsjer, en ekte mat på en budsjettavdeling, kokebøker og flere oppskrifter av hvor mange du kan telle.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @ 100DaysRealFood

Kitchn

Kitchn Det er et daglig nettbasert magasin dedikert til matlaging, reise, kjøkkendesign, opplæringsprogrammer og mer. Forfattere, oppskrift utviklere og fotografer av bladet inviterer leserne til å komme tilbake for å lære mer takk til skarpe fotografier, matlaging leksjoner, reisehistorier full av mat og appetittvekkende oppskrifter.

Grunnlagt i 2005 av Maxwell Ryan og Sara Kate Gillingham, er kitchn referanseområdet for hver kokk som ønsker å skape et vakkert kulinarisk miljø og et næringsrikt kjøkken som mater kroppen. Pass på at du sjekker Matlaging leksjonereller ta til testen med dem Gulrot soufflè eller Falafel Scotch Eggs.

Besøk bloggen.

Følg dem på Instagram @Thekitchn

Boulder Locavore

Boulder Locavore Han ble født av et unikt eksperiment som 8217; Mat Adventurer Toni-Dash Led en vinter i Colorado. Hans mål var å eksistere for alle Winter med lokale kildeproteiner og produkter som finnes innen 100 miles fra hans stilling. Ikke bare har oppdaget A’overflod av lokale ressurser og nye metoder for å bevare mat, men fant at andre var nysgjerrige på sin virksomhet. Syv år senere tilbyr Toni vakre bilder og A’overflod av glutenfrie oppskrifter til sine følgere. Pass på at du prøver det Italiensk Tyrkia Potet Mashed Omelett eller Geit og dill ost kjeks.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @BoulderLocavore

Mat babe

Vani Hari, også kjent som Mat babe, Han begynte å studere hvordan maten vokser, hvilke kjemikalier som brukes og hva som er skjult for publikum i 2011. Hans oppdrag var å dele sannheten bak den amerikanske matforsyningen og mate en bevegelse for endring. Hans harde arbeid ble tilbakebetalt; Rom og sin & # 8220; mat babe hæren & # 8221; (dvs. hundrevis av tusenvis av petisjoner signaturer), de påvirket selskapene som t-bane, Kraft, Chipotles og dusinvis av andre for å endre ingrediensene eller bli gjennomsiktige på kommersiell praksis.

I tillegg til å lese dine undersøkelser, kan besøkende se etter et bredt spekter av matoppskrifter og programmer, delta i Sugar Detoxification Plan og også prøve ditt juice rengjøringsprogram.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @TheFoodBabe

Mambo skudd

Mambo skudd Siden 1996 har han gitt kuponger, gratis prøver og undervisningsmateriell rettet mot forbrukerne oppmerksom på velvære. Når folk begynte å vedta sunnere livsstil, har selskapet sett behovet for å lage økologiske matvarer, glutenfrie og ikke mer tilgjengelige og praktiske GMOer .

Site fans kan finne en skatt av utskrivbare kuponger, samt registrere deg for å lagre i den innkommende posten. For de som liker å lage mat og spare penger, må du sørge for at du undersøker oppskriften din full av deilige muligheter som Mocha Pecan Fair Trade Cake eller Stuffed grep med vegetarisk quinoa.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Mambosprouts

Halvkokt høst

Bundethansk Gerard deler sin kjærlighet til kjøkkenet og livet bohemsk i fjellet med fansen a Halvkokt høst. Kommer fra en familie på ni personer, og skaper rikelig måltider et must. En gang vokst nok til å hjelpe på kjøkkenet, fant han en «8217; enorm glede i matlaging og tok snart over produksjonen av heltidsmåltider. Hans nettsted er full av fotografier verdig til et magasin tatt i restaurert stabil som nå kaller hjem. Du vil ikke miste bindghansk’s Tacos frokost på pastor eller Kamille honning saltet paier.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @hbharvest

Golubka kjøkken

Visjonen bak Golubka kjøkken kommer fra den russiske duoen mor-datter, Anya Kassoff og Masha Davydova. Del ideer for oppskrifter og fotografier er en måte for dreiemomentet å holde kontakten, da deres fysiske posisjoner er mer enn 1.000 miles unna. Dette nettstedet viser iPnotiserende matfotografier og en rekke vegetariske, rå og vegansk vegetariske oppskrifter. Pass på at du prøver dem med dem Grøt av kardemomme og amaranth eller Toffee Banana Cake.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Golubkakitchen

Mandel eater

I 2013 hadde Creative Erin Druga utilfredsstillende arbeid og lang tid tilgjengelig, så han startet en tur til verden av oppskriftsutvikling og matfotografering. I dag, den Mandel eater Grunnleggeren skaper heltids appetittvekkende oppskrifter, i tillegg til å være en fotograf av mat, kone og mor for sin hund, Layla.

Gjennom årene var det en oppskriftsutvikler for mandelbris, Eggland’S beste, sengebad & Utover og mer. Det er til og med forfatter av en mye nødvendig bok i verden av mat: Mat og styling fotografering for blogger med et begrenset budsjett. Hvis du er en fan av å betjene sunne og vakre kulinariske kreasjoner, prøv det Mini Vegetarisk frokost pizza eller Stavet med søtpotet karri.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Thalmondeater

Full 30

Da Melissa Hartwig har delt et 30-dagers mateksperiment i 2009, hadde han ingen anelse om at han ville ha tiltrukket de millioner av tilhengere. I dag drives bloggen av et team av reklamer og vokste opp for å inkludere fire bestselger av New York Times. Nettstedet besøkende kan delta i Full 30 program, som planlegger å frata kostholdet til de mest inflammatoriske matvarer, skadelig for tarmen og fremkallende ønske. L’Målet er å gi kroppen din tid til å helbrede fra skade forårsaket av usunn mat og lære å gjøre langsiktige helse og kostholdsendringer. I tillegg til programmet kan du finne en’rikelig med ernæringsmessige råd og morsomme oppskrifter som dette AIP Friendly Chicken Salad.

Besøk bloggen.

Tweet dem @ Hel30

Matpolitikk

Matpolitikk Det er et sted fullt av informasjon og forskning, bygget på’Nestles næring erfaring, ernæringsfag, matstudier og folkehelse på New York University. Etter å ha uteksaminert doktorgrad i molekylærbiologi, begynte Marion å undersøke de vitenskapelige og sosioøkonomiske effektene av fedme, mat valg, mat sikkerhet og markedsføring. Hans pedagogiske blogg utforsker et utvalg av emner som amming, demens, kjøttproduksjon, snap-program og FDA-forskrifter. Fansen med ønsket om å lære mer kan bringe sin nysgjerrighet et videre skritt fremover med en av de ni av Marion Bøker Tilgjengelig på nettstedet.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Marionnestle

Mark Bittman

Anerkjente forfatter, høyttaler, tv-stjerne og medlem av folkehelsefakultetet i Columbia University Mark Bittman har som mål å gjøre alles utseende av mat. Hans prisbelønte bøker og mat, matvarer og # 8221; og & # 8220; vb6: spis vegan før 6: 00 & # 8221; Utforsk varme emner som A’bevisst og ansvarlig fôring og som vegansk diett har vist seg å rette opp sine helseproblemer. Marks nettsted har en rekke matvarer Video, I tillegg til unike oppskrifter som dets Un-parmesan aubergine Og Vegetabilske fritters.

Besøk bloggen.

Tweet HE @Bittman

NPR’S saltet

Kombinere den unike og dynamiske journalistikken til NPR med mat nyheter og spillet er laget Salt. Her kan du møte et bredt spekter av emner fra Hva de spiste de gamle romerne til Bær som sparer kinesiske pandas. Du vil også finne incisive rapporter om viktige emner som slutten av sult, L’aktivisme, debatter på plantevernmidler og frykt for glyfosat. Stopp på saltet av NPR for å finne en «8220; klype skepsis og en klype moro og # 8221;.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Nprfood

Summer Tomat

Dr. i nevrovitenskap og forfatter Darya Rose skapte denne livlige og morsomme bloggen med oppdraget for å hjelpe andre å forbedre sine liv gjennom mat. Summer Tomat Det er det perfekte scenen for de som ønsker å gå ned i vekt og implementere sunne endringer i livsstil uten diett. Nettstedet er delt inn i fire nyttige seksjoner, avhengig av hva du vil konsentrere deg: Helse, vaner, mat og vektkontroll. Sørg for at du ser på Darya’s Gresk Bison Burger Og Meksikansk Pork Pozole Soup når du stopper!

Besøk bloggen.

Tweet Lei @summertomato

Nutrition Authority

Grunnlagt i 2012, Nutrition Authority er et helseside fokusert på en ernæring tilnærming basert på # 8217; bevis. Besøkende kan finne utallige artikler skrevet av registrerte ernæringsfysiologer og diettvarer som inneholder vitenskapelige referanseforbindelser for videre forskning. Dette intuitive nettstedet gjør det enkelt å søke i temaet (tenk på vekttap eller ingredienser) eller for mat.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Authnutrition

Strippet ernæring

Bloggen på den fantastiske helsen til McKel Hill fullfører maten og hans livsfilosofi: Hold enkle, rene og deilige ting. En registrert dietitian, McKel har skapt Strippet ernæring Etter en oppvåkning med mat L & # 8217, han hjalp føler seg bedre og å balansere sitt liv. Hans oppdrag med nettstedet er å gi besøkende all den informasjonen de trenger for å prøve hva det betyr & # 8220; Fantastisk & # 8221;. Stopp i dag fra bloggen og prøv Margarita oppskrift alle’avokado eller undersøk det 5 ingredienser, 4 måltider opplæringen.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Mckelhill

Neal’Hard Remedies

Hva som har begynt som en Speziale i Storbritannia i 1981, har blitt en ledende produsent av organiske skjønnhetsprodukter og homøopatiske / blomstrende rettsmidler, samt et helseinformasjon nettsted. Elementer i bevis dekker generelt tankekoblingene til mat og oppskriftsseksjonen er full av edelstener som dette Shakshuka av kikærter. I tillegg til å være en komplett ressurs for alle som leter etter nyheter om naturlig helse, Neal’Hard Remedies Det tilbyr også entusiaster muligheten for å være uavhengige konsulenter av deres kreasjoner.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Nannaturalnews

Rodale organiske livet

Dette populære online- og papirmagasinet forteller kundenes kunst i en moderne verden. Leserne kan forvente innflytelsesrik innhold på en rekke emner som hagearbeid, global mat, velvære, reise, design, oppskrifter og mer. Sammensatt av imponerende fotografier og pedagogiske artikler, Rodale organiske livet Hjelpesere forbinder med verden og matvarer som omgir dem til et dypere nivå. Utforske deres ekstravagante oppskriftsinnlegg, inkludert Enkle måter å spise en rutabaga på, Granola av drømmene dine Og 7 Sunn brutto mat.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Organiclifemag

Marisa Zeppieri er en matjournalist, kokk, forfatter og grunnlegger av Lupuschick.com og lupuschick 501c3. Bosider i New York med mannen sin og en reddet Rat Terrier. Finn det på Facebook og følg den på Instagram @LupusChickofficial.