De beste bloggene i 2017 søvnforstyrrelser

Vi har nøye valgt disse bloggene fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og styrke leserne med hyppige oppdateringer og høy kvalitetsinformasjon. Hvis du vil snakke om en blogg, naminere den ved å sende oss en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!

En natt kan virke som en evigheten på 8217, når du setter dem fordi du ikke kan sove. Eller kanskje overvinne dagen er en utfordring fordi du har problemer med å holde seg våken. Du kan finne deg selv for å sove for mye eller lite av mange grunner. L’søvnløshet kan utløses av miljømessige, fysiologiske eller psykologiske faktorer som stress. Andre underliggende forhold inkluderer nattapné, rastløs bensyndrom (RLS) eller narkolepsi.

Sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) estimat Fra 50 til 70 millioner De voksne amerikanerne bor med søvnforstyrrelser. Selv om søvnproblemer er vanlige, kan konsekvensene være alvorlige. En dårlig søvn kan avgjøre energien, kompromittere domskapasiteten og på annen måte påvirke mange områder av livet ditt. Og farene går utover de umiddelbare risikoen. CDC forbinder også å sove dårlig til kronisk Helseproblemer Som diabetes, depresjon, hjertesykdom og # 8217; fedme.

Hva er den rette mengden søvn? CDC-anbefalingen reduseres generelt med alderen. Mens nyfødte kan trenge mer enn 17 timers søvn per natt, kan voksne trenge et minimum av syv timer.

Kanskje sove bedre er like enkelt som å gjøre enkle endringer i rutinen, hvordan du legger ned teknologien din godt før du går i seng. Du kan lære mye om søvnforstyrrelser, behandling og helse råd fra disse bloggene. Men han snakker alltid med legen din om alle bekymringene du kan ha på søvns helse.

Doktor i søvn

Michael Breus, PhD, er en klinisk psykolog som spesialiserer seg på søvnforstyrrelser. Breus diskuterer hvordan man sover bedre og forskjellige typer søvnforstyrrelser. Videre dypes han å drømme, understrekeog hvordan å påvirke søvn Ytelse til arbeid. Hans tips for å håndtere ting som lys, Tech Og trening kan hjelpe deg med å forbedre søvn. Hvis du elsker bloggen din, kan du finne enda mer råd i din Bøker.

Besøk bloggen.

Tweet HE @thesleepdoctor

Søvnløshet Land

Martin Reed lover at han kan hjelpe deg med å sove bedre innen to uker. Reed kan empati med andre som diagnostiseres med søvnløshet, siden han også hadde tilstanden. Å ta situasjonen i hånden, studerte Reed veien til å bli søvnekspert. Han delte sine funn gjennom sin blogg siden 2009. Hevder å sove bedre uten medisinering. Reed diskuterer også spørsmål som L’søvnpåvirkning for tenåringer og hvorfor du aldri bør tvinge deg til å sove.

Besøk bloggen.

Tweet HE @insomnialand

Søvnen dame

Utmattede foreldre: Kontakt Kim West for å løse barnets søvnproblemer. Den hyggelige metoden i Vesten hjelper foreldrene til å gi barna en god natts søvn uten motstand. Tilbyr indikasjoner for å etablere tilstrekkelige tidsplaner og søvnmiljøer. Publiser meldinger på vanlige problemer som nattoppvåkning, regresjon og # 8217; stå opp tidlig. Det handler også om det ofte kontroversielle spørsmålet om samsøvle. I tillegg til dine råd, ønsker Vest-vertshuset for gjester og offentlig vlog og andre forslag til foreldrene.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Thesleeplady

Sleep Scholar

For siste søvnforskning og medisinsk rådgivning, kontakt Sleep Scholar. Redigert av søvneksperter, snakker denne bloggen hovedsakelig til andre søvn- og helsepersonell. Er en «8217, utmerket ressurs for å lære mer om hvordan søvnforstyrrelser kan få innvirkning på alt, fra helse til arbeid. I tillegg til pedagogiske artikler diskuterer bloggen bransjens nyheter som konferanser og arrangementer. Fremhev også nye terapier og hull i forskning.

Besøk bloggen.

Søvn.org

Søvn.Org deler sine artikler relatert til søvn i fire kritiske kategorier: alder, soverom, livsstil og vitenskap. Nettstedet tilbys av National Sleep Foundation. Kom hit for å finne ut hvordan søvn påvirker kroppen og får tips for å forbedre hvileets kvalitet. De vil også hjelpe deg med å garantere et sunt miljø og en hygienisk søvn. Nettstedet publiserer også de siste retningslinjene for viktige problemer som søvnsikkerhet for nyfødte.

Besøk bloggen.

Tweet dem @sleepfoundation

Dr. Steven Park

Dr. Park er lidenskapelig om å hjelpe deg med å puste for å sove bedre. Gjennom l’utdanning og behandling, håper å lindre helseproblemer som kommer fra nattapnéet. Park sier at mange mennesker, inkludert noen av hans pasienter, de skjønner ikke å leve med apnéen. Han tar vare på alt relatert til nattapné, samt tradisjonelle og alternative behandlinger. Kanskje hans pasienthistorier lyser på søvnproblemer. Som en bonus tilbyr denne grensesertifiserte legen en gratis e-bok for å frigjøre respiratoriske trinnene.

Besøk bloggen.

Tweet HE @Doctorpark

zblog

SleepapNea’s Zblog.Org støttes av’American Sleep Apnea Association (ASA). Er en’non-profit organisasjon rettet mot å hjelpe folk til å sove på en sunnere måte. Det antas at nattapné har en innvirkning 18 millioner Amerikanske voksne. På Zblog finner du informasjon og pedagogisk råd for både enkeltpersoner og helsepersonell. De tilbyr også verktøy som Spotify spilleliste Designet for å hjelpe deg med å holde deg våken eller sove.

Besøk bloggen.

Tweet dem @sleepapNeag

Sove i nærheten av Verywell

Veldige tilbyr noe for alle de som leter etter en bedre søvn natt. Deres innlegg spenner fra pedagogiske artikler om lidelser til daglige tips om hvordan du sover godt og våkner på riktig måte. De diskuterer også årsakene til lidelser, diagnose, behandlinger og deres innvirkning på livet ditt. Videre gir de deg også råd til å riste av døsighet.

Besøk bloggen.

Våkn opp narkolsy

Narkolepsi Det er en lidelse som påvirker hjernens evne til å regulere søvn og våkne. Wake up Narkolepsi er en ideell organisasjon som er dedikert til sensibilisering, ressursfremmende og forskningsfinansiering for en kur. Deres nettsted er full av pedagogisk informasjon, nyheter og tips for å hjelpe folk med narkolepsi. Finn ut hvordan narkolepsi er diagnostisert og behandlet og den nyeste forskningen på deres nettsted. Du kan også finne ut hvordan du skal delta ved å øke bevisstheten eller gjøre en donasjon. Gi en’se på deres personlige historier for å se hvordan de bor og blomstre de andre som lider av narkolepsi.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Wakencolepsy

Sleep Education

Denne bloggen drives av’American Academy of Sleep Medicine. L’søvnutdanning tar sikte på å hjelpe deg med å sove på en sunn måte. I tillegg til pedagogiske innlegg, dekker deres blogg forstyrrende faktorer som nattarbeid og jetlag. De beskriver også hvordan de skal få diagnostisert, Behandlinger og terapier. Besøk dem Sleep Center Locator Å finne en akkreditert struktur i nærheten av deg. Som en bonus kan deres webinarer hjelpe deg med å forstå om Telemedisin er for deg.

Besøk bloggen.

Tweet dem @AsMorg

Sonno Mag Review

For nyheter, verktøy og undersøkelser i sektoren, Sleep Review det dekker deg. Sleep Review er et magasin for søvn fagfolk med produkt trening og guider alle & # 8217;. Publiser de nyeste innovasjonene i hjelpeprodusenter, samt medisinske ferdigheter og forskrifter. Finn ut hvordan noen forhold kan være sammenflettet eller hvilke risikoer som kommer fra behandlingen. Bringe innholdet deres Podcast.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Sleepreview

Julie Flyare

Julie Flyare forvandler sin erfaring med narkolepsi til en plattform for å hjelpe andre. Talsmann og forfatter, han bruker seg til å øke bevisstheten, dele ressurser og støtte samfunnet. Han samarbeidet også med Harvard for å skape et bedre utdanningsprogram for medisinstudenter. Siden 2009 skriver han sin historie og hans erfaringer på bloggen hans. En bonus for løpere: Sjekk flyet innlegg Narcolexia. Det har også en fil App For forsvaret av narkolepsi.

Besøk bloggen.

Tweet Lei @Remrunner

Sov bedre

Søvn bedre har mange tips, nyheter, forskning og verktøy for å hjelpe deg med å gjøre bare dette: sove bedre! De oppfordrer deg til å ta deres ZZZZ SCOKing Quiz og forbedre når det er nødvendig. De oppfordrer deg også til å spørre og prøve å svare på spørsmålet ditt som en artikkel.

Besøk bloggen.

Tweet dem @Darmi bedre

L’American Sleep Association (ASA)

Siden 2002, ASA hjelper folk å sove på en sunnere måte gjennom utdanningen og forsvaret. Nettstedet tilpasser informasjon både for publikum og helsepersonell. Lær søvnbaser og oppdag søvnforstyrrelser. Videre diskuterer innlegg ulike typer behandlings- og søvnprodukter. Søvnpesialisten, Dr. Robert Rosenberg, svarer også på spørsmålene til leserne på søvnforstyrrelser.

Besøk bloggen.

Tweet dem @sleepassoc