De beste appene for 2019 Crohn-sykdommen

Å leve med Crohns sykdom kan være vanskelig, men teknologien kan være i stand til å hjelpe. Vi så etter de beste verktøyene for å hjelpe deg med å administrere symptomer, overvåke stressnivåer, overvåke maten, finne i nærheten og mye mer. Blant deres solide innhold, pålitelighet og entusiastiske vurderinger, kan de beste appene på året hjelpe deg med å føle deg bra for en dag alle & # 8217;.

Myplate Calorie Counter

iPhone Evaluering: 4.6-stjerners

Pris: Gratis med valgfrie in-app-kjøp

Myplate Calorie Counter forenkler overvåking av strømforsyningen. Den intuitive designen lar deg overvåke maten og bla gjennom en robust database på over 2 millioner matvarer. Prøv den åtte ukers matplan med balansert makronæringsstoffer, du får tilpassede daglige kalori mål, data og statistisk gjennomgang og overvåker også vanninntaket;.

SitardSquat: Restroom Finder

iPhone Evaluering: 4.2-stjerners

Android Evaluering: 3.9-stjerners

Pris: Gratis

Med SitarSquat vil du alltid vite hvor det nærmeste offentlige badet ligger. Søk, visning og valuta over 100 000 offentlige bad og legg også til offentlige bad til databasen for å hjelpe andre. Du kan også filtrere ting som SitarSquat Assessment, Endre tabell, L’tilgang til funksjonshemmede eller gratis offentlig bruk.

OSHI: IBD Tracker & Magasin

iPhone Evaluering: 3.9-stjerners

Android Evaluering: 4.2-stjerners

Pris: Gratis

L’App OSHI er designet med anerkjennelsen at alle de som bor med intestinale inflammatoriske sykdommer (IBD) er forskjellige. Overvåke måten din livsstil, inkludert faktorer som stress, kosthold, søvn og trening, påvirker symptomene og velvære kan hjelpe deg med å identifisere utløsende ordninger og faktorer for å unngå rehabilitering. Også, AP-apparatet inkluderer et personlig magasininnhold basert på dine interesser.

mycolitt

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Android Evaluering: 4.3-stjerners

Pris: Gratis

Denne appen hjelper deg med å registrere noe, tarmbevegelser og medisiner til måltider, Soul, Symptomer og tester, alt i sekunder. Funksjoner inkluderer flere sporere, en dagbok, tilpasset statistikk og verdifull informasjon basert på data som er oppgitt, samt nyttige grafer.

Crohn og Colite Support

iPhone Vurdering: 3 stjerner

Android Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis

Finn støtte fra folk som forstår nøyaktig hva du passerer med Crohn’s og kolitt støtte, et sosialt nettverk og en supportgruppe online. I tillegg til følelsesmessig støtte finner du praktiske råd for daglig ledelse og grundig informasjon om behandlinger og terapier.

IBD Healthline

IPhone-vurdering: 4.3-stjerners

Pris: Gratis

IBD Healthline App ble opprettet for folk som bor med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt (UC). App: App tilbyr et trygt sted å finne individuell støtte og gruppemelding fra folk som forstår hva du passerer, enten du bare er diagnostisert eller en ekspert veterinær. IBD Healthline lar deg også oppdage de siste nyhets- og forskningsoppdateringene bare for deg.

Hvis du vil nevne A’App for denne listen, send oss ​​en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com.

Jessica Timmons er frilansskribent siden 2007. Han skriver, fester og konsulterer en stor gruppe faste og sporadiske kontoer unike prosjekter, alt mens de jonglerer blant de hektiske livene til sine fire barn med sin mann alltid imøtekommende. Elsker vektløfting, utmerket melk og familie tid.