De 8 beste rettsmidler for kløe

Den irriterende kløen

Kløen, også kjent som & # 8220; kløe & # 8221;, kan være mer enn et lite problem. Det kan forårsake svært ubehag og kan til og med bli en distraksjon. Kanskje du lurer på når kløe er seriøs og hvordan du kan behandle den hjemme.

Din hud kan det av flere grunner. For eksempel kan du ha rørt en bestemt type plante, som Ambrosia eller den giftige Ivy Ivy. Psoriasis er en tilstand som forårsaker tørr og skumlet hud på grunn av hudens opphopning av huden, så vel som kløen rundt tørre hudplaster.

Selv sykdommen, punktering av et insekt eller helbredelse fra en & # 8217; brenn eller et kutt kan få deg til å føle deg kløe.

Fortsett å lese for noen forslag til hvordan å behandle den kløen.

1. Mel d & # 8217; havre

The Mel D & # 8217; kolloidale havre er ikke noe du spiser til frokost. Denne typen mel D & # 8217; havre er sammensatt av havre som har blitt malt i et veldig fint pulver. Et naturlig produkt som brukes i mange typer såper og lotioner, kan også legges til et kjølig bad.

En 2012 studio Han fant ut at dette produktet er trygt og bidrar til å behandle kløe fra noen forskjellige årsaker. Du kan finne mel D & # 8217; kolloidale havre i mange apotek eller lage din egen brudd på havre i et fint støv.

Kjøp mel d & # 8217; online kolloidale havre.

2. Leaf Gel

Prøv et vegetabilsk-basert produkt som Aloe Vera Gel eller Forfriskende Menthol for enkle kløe forårsaket av solbrenthet eller myggbitt.

Mentol, som produserer en forfriskende effekt, produseres av peppermynteanlegget. Den aktuelle mentolen må brukes med forsiktighet på grunn av muligheten for å irritere huden hvis ikke fortynnes. Begge disse produktene kan kjøpes hos de fleste apotek.

Kjøp Aloe Vera og Aktuell Menthol Gel.

3. Høy kvalitet fuktighetskrem

God kvalitet fuktighetskrem beholder vann i det ytre laget av huden. Dette kan hjelpe huden din til å føle seg hydrert og mindre tørr og purriginøs.

Eksempler på høykvalitets fuktighetsgivende kremer inkluderer merker som Eucerin og Cetaphil. Finn dem på nettet nå.

4. Være rolig

Mayo Clinic anbefale En enkel løsning for myggbitt: En kald pakke eller en pose full av is. Nøkkelen, som du har lagt merke til, det er kaldt. Unngå så mye som mulig å vise området som er opptatt av varmtvannet. Det vil videre desintegrere prurigiumhuden.

5. Antihistaminer

Hunder er kjemikalier i kroppen som forårsaker allergi symptomer, inkludert kløe. Et antihistamin er en vanlig behandling for allergiske reaksjoner. Men mange antihistamin-stoffer gjør deg sove, så det er bedre å bruke dem før de går i seng.

En 1996 studie Anbefaler å bruke aktuelle antihistaminer direkte til det berørte området for å unngå bivirkninger forbundet med orale antihistaminer.

6. Hydrokortison

En anti-kløe krem ​​er en annen vanlig måte å berolige kløen i huden. Ta en anti-kløe krem ​​som inneholder minst 1% hydrokortison. Dette stoffet hemmer inflammatoriske responser i kroppen og kan hjelpe rolig betent og pruriginøs hud. Denne krem ​​må brukes i kortest mulig periode og deretter avbrutt.

Anti-kløe kremer er tilgjengelig som en teller. Kjøp krem ​​alle & # 8217; hydrokortison.

7. Antidepressiva?

Sekund Noen studier, Også antidepressiva kan være i stand til å hjelpe med prurito. Noen av disse stoffene forårsaker en serotoninfrigivelse som kan slappe av reseptorene i kroppen din som forårsaker følelsen av kløe. Denne behandlingen brukes vanligvis i de mest kroniske prurito-tilfellene.

8. Snatch!

Når du har en kløe, er Scratch det naturlige svaret. Men det vil ikke hjelpe problemet. Faktisk kan det rive huden og forhindre helbredelse. Det kan til og med forårsake infeksjoner.

Forsøk ikke å skrape huden. Bruk behagelige klær som ikke irriterer huden og holder neglene godt kuttet.

Når kløe er et alvorlig problem?

Uavhengig av årsaken, fikse en avtale med legen din dersom den er konstant kløende i tre eller flere dager.

Mens kløe vanligvis ikke indikerer et alvorlig problem, kan generell kløe noen ganger være et tegn på en alvorlig tilstand, inkludert skjoldbrusk sykdom, nyrer eller lever eller til og med kreft.

Kontakt legen din umiddelbart hvis du føler en sterk kløe uten biter, skader eller hudutslett.