De 8 beste naturlige sjampoene for normalt hår, fett, krøllete og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Den gjennomsnittlige sjampoen inneholder overalt Fra 10 til 30 ingredienser, Noen ganger enda mer. Det er ikke sjeldent at en sjampo inneholder både naturlige ingredienser og syntetiske ingredienser.

Siden & # 8220; Natural & # 8221; Det kan defineres forskjellig fra produkt til produkt, vi er basert på retningslinjene for ingrediensene i Environmental Work Group (EWG) og rent skjønnhetsselskap jeg tror For å begrense de store naturlige alternativene som er tilgjengelige for bestemte typer og betingelser.

For å hjelpe deg med å handle, inkluderte vi også informasjon om ingrediensene du bør unngå når du velger en naturlig sjampo.

Her er noen naturlige sjampoer du kan prøve i henhold til dine behov og hårtype.

Et notat på prisen

Sjampoene som gjorde vår prisliste gå fra $ 6 til $ 30. Vår prisindikator reflekterer sammenligningen mellom disse produktene.

Pass på at du leser ounce-etikettene og ingrediensene til å vite hvor mye du mottok. Et mindre produkt med en lavere pris kan koste deg mer hvis det brukes ofte.

De beste naturlige runde sjampoene

Stream2Sea sjampo condition og bad

Stream2Sea er en kombinasjon av biologisk nedbrytbar sjampo og boblebad. Ble oppfunnet å tenke på sikkerheten til havet og korallrevet fra lidenskapelige mennesker av økologiske problemer. Det er helt naturlig, uten sulfater eller ekstra parabener. Selv pakken er biologisk nedbrytbar.

Aktive ingredienser og fordeler med Stream2Sea er grønn te, # 8217; olivenolje, wakame og tulsi. Dette produktet er ultrafiolettabsorberende, noe som gjør det til et godt valg for folk med farget hår. Gir en dyp rengjøring, med lite skum og har en hyggelig duft av sitrusfrukter.

C’Det er også en bionedbrytbar permisjon-i balsam som du kan bruke i kombinasjon med sjampoen for å eliminere noder og la håret ditt du kan ha hår og mykt.

Kjøp nå ($$)

Finn hårbalsam uten skylling Stream2Sea.

Av menneskeheten sjampo barer

Humankind Shampoo-barene er pakket i resirkulert papir, siden selskapet er forpliktet til å redusere mengden av engangsplast som brukes globalt.

Hver finger er veganisk og naturlig og inneholder bærekraftige oljer, aminosyrer D’organiske essensielle havre og essensielle oljer. Du kan velge luktfri lavendel variasjon, peppermynte, sitrongress eller sitrusfrukter.

Fingrene kan kjøpes en om gangen eller ved automatisk oppladning. Alle synes å vare evig og litt og # 8216; det gjør mye å produsere utrolig mykt og skinnende hår, håndterlig og lett å tam.

Kjøp nå ($$)

Personlig sjampo for ros

Prosa bruker 100% helt naturlige ingredienser for sin skreddersydde linje av hårpleieprodukter og sjampo.

Å bestemme hvilken type sjampo som er best for deg, svar på noen spørsmål om hårtypen din og dine behov på prosa nettstedet. Selskapet gir derfor en helt naturlig og solfattig formel designet spesielt for deg.

Noen av de gunstige ingrediensene de bruker inkluderer honning, biotin, grønn te vann og peppermynte mynte ekstrakt.

Kjøp nå ($ $)

Den beste naturlige flass sjampo

Jason Dandruff Relief Behandling sjampo

Naturlige medisinske sjampoer for tørre hodebunnsforhold, inkludert seborrheic dermatitt, er vanskelig å finne.

Jason Dandruff Relief Behandling sjampo er nesten naturlig og designet for å eliminere seborrheic dermatitt og tørre hodebunnsforhold, hvis de brukes tre ganger i uken.

Hans aktive ingredienser er salicylsyre og svovel. Den inneholder også olje d’oliven, rosmarin blader olje og andre beroligende botaniske ingredienser for huden.

Noen mennesker kan finne at dets alkoholinnhold irriterer huden. Den inneholder også cocamidopropil betain, som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Kjøp nå ($)

Den beste naturlige sjampoen for afrikansk amerikansk hår

Forsterkning og regenerering av sjampo Alle’Jamaican Black Castor Oil Shemeisture

Denne lightening sjampoen uten sulfater renser det naturlige eller kjemisk behandlede håret i dybden.

Det er basert på rettferdig handel, økologisk sheas smør for mykhet og cider eddik av epler for større glans.

Det er utmerket for overdrevet behandlet eller skadet hår og bidrar til å redusere utseendet på pauser og faller.

Noen brukere hopper over den tilsvarende balmen og kombinerer denne sjampoen til en shamoistisk behandlingsmaske.

Kjøp nå ($)

Kjøp shamoisture masker online.

Beste naturlige sjampo for fetthår og hodebunn

Polering sjampo på Yuzu og 100% ren Pomelo

Den poleringsjampoen på Yuzu og 100% Pure Pomelo tilbyr en Moisturizing Experience og dyp rensing for fetthår eller fett.

De gunstige ingrediensene inkluderer roser vann for hydrering, l’kokosnøttolje for glans og havsalt for å legge til kropp, elastisitet og konsistens.

Denne sjampoen vil gi håret en glanset finish. Hvis du har fint hår, hopper ballen, som ifølge noen brukere veier ned håret.

Kjøp nå ($ $)

Beste naturlige sjampo for Diradati Hair

Anti-Aging Shampoo med Argan Stam Celler Andalou Naturals

Denne Botanical-baserte sjampoen er designet for å gjøre tynt hår mer fullt og mer livlig. Inneholder en formel av argan stamceller med registrert varemerke, samt ingredienser som aloe vera, vitamin B, grapefrukt peel olje, # 8217 stamceller; hvite druer og blad.

Kjøp nå ($)

Beste naturlige sjampo og balsam for farget hår

Sjampo og balsam uten honning og vitamin B essens sulfater.

Denne sjampoen i en sikker fargeblanding er designet for å beskytte og legge til mykhet til farget hår. Inneholder l’87% av ingrediensene i naturlig opprinnelse, inkludert glycerin, aloe vera og botaniske produkter verifisert av Royal Botanic Gardens, Kew.

Brukere elsker duften av honning, jasmin og vanilje forlater på håret.

Kjøp nå ($)

Eliminer disse ingrediensene fra listen

Det er viktig å lese L’komplett liste over ingrediensene i enhver sjampo før du kjøper den.

Noen sjampo ingredienser du kanskje vil unngå å inkludere:

Formaldehyd

Formaldehyd kan også angis som formalin, stoffet der det viser seg om blandet med vann. Noen ganger er det inkludert i produktene som inneholder keratin og er et velkjent karsinogen.

Ftalater

Ftalater De er endokrine forstyrrende som kan ha negative effekter på det reproduktive systemet til menn og kvinner, inkludert nyfødte og foster.

Parfyme

Forskriftene om mat- og narkotikadministrasjonen (FDA) krever ikke at personpleieproduktene oppførte de enkelte ingrediensene i dufter. Hvis L’etiketten til en sjampo inkluderer ordet & # 8220; parfyme & # 8221; Uten å spesifisere typen, kan det inneholde elementer, for eksempel ftalater, du vil unngå.

Paraben

Paraben De brukes som konserveringsmidler i et bredt spekter av produkter, inkludert sjampo. De har østrogen egenskaper.

Fordi de ble oppdaget i brystvevet av kvinner med brystkreft, C’Det er noen bekymring for deres sikkerhet, selv om deres rolle i dette eller andre sykdommer ikke er definitivt demonstrert.

sulfater

Sulfater er overflateaktive og brukes til å gjøre skummende sjampo. Jeg er en olje biprodukt, A’Industri generere klimagasser og forurensning.

Sulfater kan være irriterende for hodebunnen, hud og øyne i noen mennesker. Av denne grunn blir produktene som inneholder sulfater vanligvis testet på dyr, som kaniner. Sulfater kan negativt påvirke vannlevende og økosystemer.

Naturlige alternativer til sulfater inkluderer salsapilært, såpebark, Saponaria, Agave og Ivy.

Triclosan

Triclosan er et antibakterielt middel som har blitt utestengt for den antibakterielle såpen fra FDA. Det ble funnet i grunnvann, jord, hav og innsjøer fra hele verden.

Triclosan er en kjent endokrine forstyrrende som har vært knyttet til uønskede kardiovaskulære effekter, kreft- og utviklingsdefekter hos nyfødte.

PFAS

Stoffene for og Polyfluoroalkylons (PFA) har vært knyttet til kreft, til et svekket immunsystem og skjoldbrusk sykdommer.

Å velge en sjampo uten toksiner kan være bedre for helse og # 8217; miljø. De skadelige ingrediensene i produktene vi bruker hver dag ende i våre hav, hvor de forårsaker skade på dyreliv og undervannsmiljøer, for eksempel korallrev.

Hva betyr noe som naturlig?

& # 8220; Organic & # 8220; Botanical & # 8221; og & # 8220; vegetabilsk baserte & # 8221; Det er noen vilkår som brukes til å identifisere naturlige sjampo. Husk at det ikke er noe lovlig krav om at en sjampo må tilfredsstille å bli vurdert. Derfor undersøkte vi ingrediensene nærmere.

Forbedre ditt poop

Noen få ord om hvordan du vasker håret ditt, siden selv den beste sjampoen vil falle flatt hvis du bruker den feil:

  • Mange har en tendens til å vaske håret ditt også. Generelt vask håret hver andre dager eller hver tredje dag er generelt tilstrekkelig, uavhengig av typen hår, inkludert fetthår.
  • Sjampoen du velger, bør tilpasses din type hår og betingelsene i hodebunnen du har. Husk at håret ditt endres med alderen. Ditt valg av 20 år siden kan ikke lenger være den beste sjampoen for dine nåværende hårbehov.
  • Når du vasker håret, må du forsiktig massere sjampoen på håret og hodebunnen, og skyll deretter grundig.
  • Hvis du bruker en balsam etter sjampoen, la den stå i minst 5 minutter, skyll deretter med kaldt vann.
  • Ikke trekk eller trekk håret ditt når det er vått. Dette kan ødelegge endene. Hvis kammer balsam i håret etter vask, bruk en bred kam børste eller fingre.
  • Temperaturen på’vann du bruker har også en effekt på håret ditt. L’varmt eller kaldt vann er det ideelle for å vaske håret. L’Vann for varmt kan fjerne fargen fra farget hår og kan tørke hår og forårsake stresset. Anekdotisk, noen mennesker oppdager at å gi håret en endelig skylling i kaldt vann gjør dem mer skinnende.

L & # 8217;

C’er en flott og stadig økende etterspørsel etter naturlige produkter som ikke er skadelige for helse eller for planeten. Naturlige sjampoer er tilgjengelige som kan rengjøre og myke alle typer hår, uten å øke vårt karbonavtrykk eller giftig belastning.