De 7 beste øreproppene til å sove og hva du skal se etter

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvis hornet eller en russisk partner holder deg våken, vet du allerede hva Vitenskapen har bekreftet ⁠-støy negativt påvirker søvn og helsevalitet.

Det var også viste at lavvekt fødselsfødder har tjent mer vekt og har hatt bedre evolusjonær utvikling når ørepropper har blitt gitt for å blokkere ekstern lyd.

Høykvalitets ørepropper er en enkel løsning for dette problemet, siden de reduserer lyden betydelig.

Ingen øreplugg er utformet for å fullstendig låse støyen, så du trenger ikke å bekymre deg for å sove under alarmen eller i nødstilfeller.

Vi fokuserte på noen av de beste ørepluggene i omløp vurderer en rekke priser, materialer og design. Vi har undersøkt funksjoner som komfort, brukervennlighet og fremfor alt støyreduksjonskapasitet. Støyreduksjonsindeks (NRR) Det er en gjennomsnittlig støyreduksjon med direkte bruk i laboratorietester.

Vi har analysert uttalelsene for hver produsent av produkter og sammenlignet dem med kritikken og vurderinger av brukere for å gi nøyaktig informasjon.

Fortsett å lese og forberedt på en bedre søvn natt.

Fler stille, vennligst øre pleascap

Pris: $

NRR: 29 Decibel

Lavteknologisk skum øreplugger anses fortsatt av mange den mest effektive typen for å blokkere støyen. For å effektivt bruke skum øreproppene, er det nødvendig å sette dem riktig i # 8217; øre. Denne interne posisjonering er det som gjør dem så effektive.

Flenter Stille, vennligst skum øreplugger er sylindriske med flattede sider. Disse er designet for å holde retter alle & # 8217; # 8217; øreåpning, noe som gjør dem til et mer komfortabelt valg for de som sover på siden.

Få høy poengsum for å være formbar og utvides, noe som gjør dem til et godt valg for det meste av størrelsen på den hørbare kanalen. Fordi de ikke tynner A & # 8217; ender, kan de gi et mer komplett hold en gang satt inn i # 8217; øre. Du kan også finne at du ikke liker den mengden press i # 8217; øre.

Som alle skum ørepropper, bruk det bare en gang for å eliminere bakterieakkumuleringen.

Kjøp nå

Prøv dette for å passe den

Rull opp endene i en form og størrelse som passer for den auditive kanalen og plasser dem delvis på innsiden. Hold dem på plass for å få dem til å utvide og skape en segl.

Howard Light Max-1 skum øretelefoner setter inn

Pris: $

NRR: 33 Decibel

For personer med gode hørselskanaler kan disse skum øreproppene gi bedre passform enn andre typer skum. Jeg er i form av en klokke og formet å holde seg i posisjon.

Howard Leight-logoinnsatser er faktisk designet for beskyttelse av beskyttelsen av «Høring for folk som arbeider i støyende og industrielle miljøer. Så disse øreproppene har også en ganske høy NRR på 33 desibel, noe som gjør dem til et godt valg for å blokkere høye volumpartier og annen støy.

Som alle skum ørepropper, er de designet for å bli brukt bare en gang.

Kjøp nå

Myke silikon øreplugger Mack & # 8217 s Pillow

Pris: $

NRR: 22 Decibel

I motsetning til skumtelefoner, legger innsatser & # 8220; Stucco & # 8221; De dekker ytre åpningen av øret, i stedet for å tappe den hørbare ledningen. Dette gjør dem mer komfortable for folk som finner øreplugger i irriterende, pruriginøs eller for presset skum.

Mack & # 8217; s Pillow myke silikonmastiske innsatser har en 22 decibel NRR, og ifølge produsenten er de mer egnet for å redusere konstant bakgrunnsstøy i stedet for akutte vindkast.

De er enkle å forme på formen på # 8217; øre og behagelig å ha på seg for de fleste brukere. Noen finner dem litt & # 8216; for stor eller voksaktig til berøring.

I tillegg til å gi støyreduksjon i søvn, er disse øreproppene i stand til å redusere trykket i øret og smerten under flyet. De er også vanntette og kan brukes i bassenget eller på stranden hvis du trenger å beskytte ørene fra # 8217;.

Kjøp nå

HearProtek Sleeping Ear Plugs

Pris: $$

NRR: 32 desibel

Disse øreproppene har en ergonomisk design i dobbeltlag, som bruker lommer D & # 8217; luft mellom lag som ekstra akustisk isolasjon. De er laget av myk vaskbar silikon.

Disse transportable øreinnleggene er utstyrt med et lite tilfelle for transport og en ryggsekkkrok.

De kan også brukes til å redusere støy i miljøer som konserter, skyting polygoner og byggeplasser.

Kjøp nå

Ohropax Classic Wax Ear Plugs

Pris: $

NRR: 23 Decibel

øreplugger De klassiske øreproppene er laget av voks og bomull. De er modellable på øret og designet for å helt forsegle eller # 8217;.

Disse øreproppene er komfortable og motstandsdyktige, selv om noen brukere finner dem klebrig eller fet. Av denne grunn kan de være ubehagelige for folk med langt hår som kan holde seg til dem under søvn.

De er gjenbrukbare, som kan gjøre dem til et billigere valg over tid. Personer med små høreapparater finner ofte at disse gir bedre passform og strammer nærmere enn typer skum eller silikon.

Kjøp nå

Sleepbuds Bose med støymaskering

Pris: $$$

Bose Det er kjent for støyavbestillings teknologi, selv om det er forskjellig fra maskering av støy. Disse sover-masken i stedet for å blokkere eller kansellere, ekstern støy. De er som små hvite støymaskiner som passer perfekt til ørene dine.

Koble til A & # 8217; App som gir deg et bibliotek med hvit støy og lyder av miljømessig karakter å velge mellom. Du kan også velge volum og varighet av avspilling. C & # 8217; er en alarmfunksjon hvis du ønsker å bruke dem til å våkne opp.

Hvis du har L & # 8217; Tinnitus, kan disse være et godt valg for deg. De American Tinnitus Association Legg merke til at mange mennesker med denne tilstanden finner lettelse med lydmaskering.

Disse sovende øretelefonene er utstyrt med tre tips, slik at du kan velge den beste løsningen for ørene dine. Designet, som bruker en slitesterk plastblanding, har komfort, selv for de som har lateral søvn.

Disse søvnbudene må lades opp daglig og vil holde avgiften i ca 8 timer, slik at du kan sove fredelig.

Brukere påpeker at Bose Sleepbuds er gode for maskering av transportlyder, for eksempel trafikk. For noen mennesker virker de ikke så godt på snorking.

Kjøp fra BoseKjøp på Amazon

Personlige øreplugger med radianer

Pris: $

NRR: 26 Decibel

Tilpassede trykte øreplugger er designet for å gi deg en personlig passform. Dette gjør-det-selv-kit Strålinger Inkluderer silikonmateriale som skal modelleres i øreplugger. Det tar ca 10 minutter å oppfylle begge ørehettene og brukerne sier det er lett å gjøre.

I tillegg til effektivt blokkere lyd, kan tilpassede ørepropper vaskes, noe som gjør dem veldig praktiske.

Kjøp nå

Velg øreproppene for de rette ørene

Hva som fungerer best for deg, vil sannsynligvis bli bestemt av Apongen & # 8217;. Ikke egnede ørepropper vil ikke gi deg en tilstrekkelig støyreduksjon.

Størrelsen på den auditive kanalen er en viktig faktor. For stor for høreapparatet, så vil de stadig slippe ut. Eksperiment med forskjellige typer kan hjelpe deg med å finne den typen som gir deg maksimal komfort og støyreduksjon.

Det er også viktig å avgjøre om du vil at pluggen passer til den hørbare ledningen eller dekker øret. Begge teknikkene kan blokkere lyden.

Noen materialer kan være mer klebrig enn andre og kan være mindre komfortable for noen brukere.

Øreplugger er generelt ansett som trygge. Men uavhengig av typen øreinnsats som du bestemmer deg for å jobbe bedre, sørg for at du kjenner de potensielle risikoen.

Andre muligheter

I tillegg til øreplugger kan du bruke eksterne hvite støymaskiner til helt pute andre lyder. De kan også brukes i stedet for ørepropper.

Andre enheter du kan bære for å redusere støy under søvn, inkludert hodetelefoner. Selv om de generelt gir en høy NRR, finner de fleste dem ubehagelige å bære under søvn fordi de tilpasser seg over hodet som standard hodetelefoner.

L & # 8217;

Støy kan forstyrre søvn. Ikke bare dette er utmattende, det er også skadelig for helse.

Øreplugger er en økonomisk og effektiv måte å blokkere støyen på. Det er mange typer ørepropper å velge mellom, inkludert støymaskeringsalternativer.

Faktorene å vurdere når du velger øreplugger, inkluderer størrelsen på den hørbare ledningen og personlige preferanser på materialer.