De 6 beste Paleo-vennlige merkene

Robb Wolf er en tidligere biokjemisk forsker, helse ekspert og forfatter av den beste selgeren av New York Times & # 8220;Paleo-løsningen& Den nye & # 8221;Kablet for å spise. & # 8221;

Etter å ha jobbet som redaktør for Journal of Nutrition og Metabolismen og Journal of Evolutionary Health, vet Wolf at en sunn livsstil betyr å forstå vitenskapen bak maten.

Mens mange har vedtatt en Paleo diett å gå ned i vekt, anbefaler Wolf det som en løsning for mange daglige lidelser. Men hvor du begynner? Heldigvis har vi Wolfs merkevarer og favorittprodukter, slik at du kan starte og vedlikeholde en Paleo livsstil. Her er hans beste valg og hvorfor han adores dem.

1. God matlaging

Jeg vil gjerne se alle spise kokte måltider hjemme, men hva skjer hvis du trenger noe i en klemme? Og hvis du glemmer deg å ta med et godt alternativ til å jobbe? Dette er hvor God matlaging skinne. Disse menneskene får 100% økologiske kjøtt og grønnsaker hevet på en helhetlig måte og legger dem sammen i fantastiske friske eller frosne måltider.

2. Prospero markedet

Hva ville skje hvis hele maten og Costco kom inn i en rave og hadde en sønn? Vi ville kalle det Trives markedet. Du kan bestille alle dine pålitelige produkter som du finner fra hele mat, fra maten til vaskemiddelet, men med rabatt fra 25 til 50 prosent.

3. Vannkoker og brannben buljong

Proteiner er viktige, men det er mulig at folk ikke får den rette balansen mellom aminosyrer. Bone kjøttkraft er ikke bare deilig og et grunnleggende trekk ved hvert velutstyrt kjøkken, men kan hjelpe deg med å balansere de grunnleggende aminosyrene for helsen din. Jeg personlig elsker Vannkoker og brannben buljong!

4. Primal kjøkkenbar

Jeg finner vanligvis det vanskelig å anbefale noen type bar, men grunnleggeren av den primære bevegelsen, Mark Sisson, har passert seg med den nye Primal kjøkkenbar. Fra mørk sjokolade til macadamia mutter, er disse lave karbohydratfingrene, høye i fibre og rik på kollagen like velsmakende som sunne.

5. Rette for søvn

Utviklet av min gode venn Dr. Kirk persille, md, Rette for søvn kan hjelpe deg med å sove den beste natten mulig. Dr. Persille var en marine forsegling før han ble lege. Har utviklet formelen som arbeider med aktive seler som har betydelige søvnproblemer på grunn av reise, stress og en rekke andre faktorer.

6. Tørket gårdsvin

Jeg har svoret for ikke å drikke vin i lang tid. Alltid syntes å forstyrre søvnen min og fikk meg til å føle meg og # 8220; Bland & # 8221;. Så foreslo en venn meg å prøve Tørket gårdsvin, som hovedsakelig produseres på mote av gamle europeiske vingårder. Deres viner er lave i sukker, de har en ekstraordinær smak og kommer ofte fra vingårder som kan være hundrevis av år.

Disse artiklene er valgt ut fra kvaliteten på produktene og er oppført proffene og ulemperne av hver for å hjelpe deg med å finne ut hvilket best som skal fungere for deg. Robb Wolf samarbeider med noen av selskapene som selger disse produktene, noe som betyr at Robb kunne få en del av inntektene når du kjøper noe ved hjelp av lenker over.

Robb Wolf er en forfatter og ekspert i Paleo. Det er en del av styret i spesialitetshelsetilsynet i Reno, Nevada, og er en konsulent for Naval Special Warfare Resilience Program. Wolf er også en tidligere California State Powerlifting Champion og holder karakteren av Blue Belt i Jiu-Jitsu brasiliansk. Han bor i Reno, Nevada, med sin kone Nicki og døtre Zoe og Sagan.