De 4 måtene som depresjon kan fysisk påvirke hjernen din

Det anslås det 16.2 millioner voksne I USA hadde han minst en stor depressiv episode i 2016.

Selv om depresjon kan psykologisk påvirke en person, har han også potensial til å påvirke fysiske strukturer i hjernen. Disse fysiske endringene går fra & # 8217; betennelse og begrensning av oksygen, faktisk krymping.

Kort sagt, depresjon kan påvirke det sentrale kontrollsenteret i nervesystemet ditt.

For de som er interessert i å lære mer om hvordan depresjon kan påvirke den fysiske hjernen og måtene å potensielt unngå disse endringene, har vi forberedt alt for deg.

Cerebral krymping

Del på Pinterest

De Siste forskning Viser at størrelsen på spesifikke hjerneområder kan redusere hos personer som lider av depresjon.

Forskere fortsetter å diskutere hvilke regioner i hjernen som kan reduseres på grunn av depresjon og hvor mye. Men nåværende Studier har vist At følgende deler av hjernen kan påvirkes:

 • hippocampus
 • Talamus
 • Amygdala
 • front
 • prefrontal bjeffer

Mengden av disse områdene er innsnevret er knyttet til tyngdekraften og varigheten av den depressive episoden.

I # 8217; hippocampus, for eksempel, kan det oppstå åpenbare endringer hvor som helst 8 måneder i året Under et enkelt depresjonsangrep eller mer kortere episoder.

Når det er sagt, når en hjerneseksjon krymper, så de gjør funksjonene som er forbundet med den aktuelle delen.

For eksempel, prefrontal bark og # 8217; Amigdala jobber sammen for å kontrollere følelsesmessige svar og anerkjennelse av følelsesmessige signaler i andre mennesker. Dette kan potensielt bidra til en reduksjon i empati i individer som lider av postpartum depresjon (PPD).

Cerebral betennelse

Del på Pinterest

Det er også nye forbindelser mellom betennelse og depresjon. Det er imidlertid ikke klart, men hvis betennelsen forårsaker depresjon eller omvendt.

Men hjernens betennelse under depresjon er knyttet til hvor mye tid da en person var deprimert. En nylig studie har vist at deprimerte mennesker i over 10 år har vist 30% mer betennelse enn deprimerte mennesker for mindre tid.

Som et resultat er det mer sannsynlig at A & # 8217; betydelig hjernebetennelse er relevant i vedvarende depressiv lidelse.

Siden cerebral betennelse kan forårsake hjernecellens død, kan dette føre til en rekke komplikasjoner, inkludert:

 • krymping (diskutert ovenfor)
 • Reduksjon av funksjonen til neurotransmittere
 • Redusert hjernekapasitet til å forandre seg med den aging av personen (nevroplasticitet)

Sammen kan de føre til dysfunksjoner i:

 • cerebral utvikling
 • Lære
 • hukommelse
 • Stat D & # 8217; Soul

Oksygenbegrensning

Depresjon var tilkoblet å redusere oksygen i kroppen. Disse endringene kan skyldes endringer i pusten forårsaket av depresjon, men det som kommer først og fører til at den andre forblir ukjent.

En cellulær faktor produsert som svar på hjernen som ikke mottar nok oksygen (hypoksi), er høy i spesifikke immunitetsceller som finnes hos personer med stor depressiv lidelse og bipolar lidelse.

Samlet sett er hjernen svært følsom overfor reduksjonen av oksygen, som kan føre til:

 • betennelse
 • Hjernecelleskade
 • Død av hjerneceller

Som vi lærte, kan betennelsen og celledøden føre til en serie symptomer forbundet med utvikling, læring, minne og humør. Selv kortsiktig hypoksi kan føre til forvirring, akkurat som det som observeres med vandrere D & # 8217; høy høyde.

Men behandlinger i hyperbarisk oksygenrom, som øker oksygenens sirkulasjon, har blitt vist å lindre symptomer på depresjon hos mennesker.

Strukturelle og bindeendringer

Del på Pinterest

Effektene av depresjon på hjernen kan også forårsake strukturelle og tilknyttede endringer.

Disse inkluderer:

 • Redusert funksjonalitet av & # 8217; hippocampus. Dette kan forårsake skade på minnet.
 • Redusert funksjonalitet i prefrontal cortex. Dette kan hindre at personen fullfører ting (utøvende funksjon) og påvirker hans oppmerksomhet.
 • Redusert funksjonalitet i Amigdala. Dette kan direkte påvirke stemningen og følelsesmessig justering.

Endringer krever generelt et minimum av åtte måneder å utvikle.

Potensialet for vedvarende funksjonsfeil i minnet, i den utøvende funksjonen, i # 8217, oppmerksomhet, i # 8217; humør og følelsesmessig justering finnes etter perioder med langsiktig depresjon.

Forebygging av selvmord

 • Hvis du tror at noen er i umiddelbar risiko for uselviskhet eller skade en «8217 annen person:
 • • Ring 911 eller det lokale nødnummeret.
 • • Hold deg hos personen opp til # 8217; redning ankomst.
 • • Fjern eventuelle våpen, kniver, narkotika eller andre ting som kan forårsake skade.
 • • Lytt, men ikke døm, diskutere, true eller skrike.
 • Hvis du eller noen du kjenner, vurderer du selvmord, be om hjelp av en direkte linje for forebygging av kriser eller selvmord. Prøv den nasjonale selvmordsforebyggende livslinjen på 800-273-8255.

Hvordan kan jeg unngå disse endringene?

Selv om det er flere måter å behandle symptomene på depresjon, har disse trinnene potensial til å forhindre eller minimere endringene som er nevnt ovenfor.

Noen eksempler er:

Be om hjelp

Det er veldig viktig å være villig til å be om hjelp. Dessverre er stigmatikk av psykisk lidelse et stort hinder for de som får hjelp, spesielt blant menn.

Når vi forstår at depresjon er en fysisk sykdom, som vi viste ovenfor, kan det hjelpe selskapet å bevege seg bort fra disse stigmasene.

Hvis du lider av depresjon, husk at det ikke er din feil, og du er ikke alene.

Kognitiv og gruppe terapi, Spesielt de som inkorporerer bevissthetsteknikker som lindrer stress, kan være en stor ressurs for å finne støtte og overvinne disse stigmasene. De har også Status som vises For å behandle symptomene på depresjon.

Antakelse av antidepressiva

Hvis du for tiden opplever en depressiv episode, kan antidepressiva bidra til å forhindre at fysiske endringer som kan oppstå. De kan være effektive for å håndtere disse fysiske effektene, samt symptomer på depresjon.

En kombinasjon av psykoterapi og antidepressiva kan være utrolig effektive både i å bekjempe fysiske endringer og i # 8217; hjelpe deg med å møte dine symptomer.

Redusere stress

Hvis du ikke er deprimert, er den beste måten å forhindre disse hjerneendringene, for å forhindre utbruddet av en depressiv episode.

Det er Betydelige tester Koble psykologisk stress Alle & # 8217; Start av depressive episoder i mange former for depresjon.

Bare be noen om å redusere mengden stress i livet ditt, kan virke umulig eller skremmende, men i virkeligheten er det noen enkle og korte endringer du kan gjøre for å redusere stress.

Gi en titt på noen gode eksempler her.

Hvis du er deprimert, vet du at du ikke er alene og at det er mange nyttige ressurser der ute. Sjekk ut:

Sarah Wilson mottok doktorgrad i nevrobiologi ved University of California, Berkeley. Hans arbeid fokuserte på berøring, kløe og smerte. Han er også forfatter av mange primære forskningspublikasjoner på dette feltet. Hans interesse er nå fokusert på helbredende metoder for traumer og hat for seg selv, alt fra kropp / somatisk arbeid til intuitive avlesninger for å gruppere retreater. I sin private praksis jobber han med enkeltpersoner og grupper for å designe helbredende planer for disse utbredte menneskelige opplevelsene.