De 12 beste bøkene på & # 039; sunn mat

Vi kan ikke kontrollere vår genetikk, men vi kan kontrollere måten vi spiser kroppene våre. Et sunt kosthold, sammen med fysisk trening, er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å redusere risikoen for å utvikle kroniske helsemessige forhold som diabetes, hjertesykdom og kreft.

Forskning viser at for å opprettholde en sunn vekt, er et sunt kosthold svært viktig. Tross alt kan du ta kalorier mye raskere enn du kan brenne dem! De US Office for sykdomsforebygging og helsefremmende Anbefal å spise en rekke frukter og grønnsaker, hele korn, fettfattige meieriprodukter og magert protein, begrensende natrium samtidig, tilsatt sukker og transfett.

Våre engasjert moderne liv gjør oss ikke alltid enkle å planlegge sunne måltider. Disse bøkene gir en veiledning til forskjellige typer sunne dietter og mange oppskrifter og triks for å holde strømmen i veibanen.

Spis, drikk og vær sunn: Guiden for A & # 8217; Harvard Medical School Sunn Eating

Det er mange tips der ute på karbohydrater og kosthold, og ikke alle er basert på vitenskapen. Dr. Walter Willett bruker søk til dispeld dietter som Atkins og South Beach. Det gir også en kritikk til retningslinjene for Dell & # 8217; USDA på karbohydrater. I & # 8220; spis, drikke og SII Healthy & # 8221; tilbyr en veiledning for å balansere kostholdet ditt, inkludert riktig forhold mellom karbohydrater, fett, proteiner og andre matgrupper.

Den blå sonen løsningen

L & # 8217; Forfatter Dan Buettner definerer blå soner som stedene i verden hvor folk registrerte som de lever lenger. & # 8220; den blå sonen løsningen & # 8221; Utforsk diett og livsstil teknikker som brukes i områder som Okinawa, Japan, Sardinia, Italia og andre. Buettner forklarer hvordan du kan bruke dem til ditt daglige liv. Det er oppskrifter og sjekklister som hjelper deg med å lage ditt blå område.

Sulten og sulten kjæreste

Så mange av maten vår i dag har blitt utviklet med kunstige ingredienser, som kan være skadelig for langsiktig helse. I & # 8220; sulten jente ren & Sulten & # 8221; den sunne strømforsyningssiden og fjernsynsprogrammet står overfor problemet med ren spising. Alle oppskrifter bruker rene ingredienser og er alle enkle å lage med ingredienser i et supermarked.

Paleo matlaging med Instant Pot

Et øyeblikksbilde kombinerer matlagingskapasiteten til en kjøkkenkrukke, en trykkkoker og en pott for ris i en pott. Enheten er nyttig for Paleo-matlaging fordi det sparer lenge. I & # 8220; Paleo matlaging med Instant Pot & # 8221; Jennifer Robins viser hvordan du får mest mulig ut av en øyeblikkelig pott for å forberede forskjellige Paleo-retter.

30-dagers ketogen rengjøring

Et ketogen diett er et lavt karbohydrat diett designet for å trene kroppen for å brenne fett (ketoner) i stedet for sukker som drivstoff. & # 8220; 30-dagers ketogenic rensing & # 8221; Den tjener som utgangspunkt for alle som er nye på dette matregimet eller vil komme tilbake etter å ha stoppet for en PO & # 8216;. Få matprogrammer, handlelister og forslag til hvordan du holder det ketogene dietten og oppdag de negative effektene av sukker.

Mat frihet for alltid

Cravings, veievekt og energitap er alle vanlige klager på folk på kosthold yo-yo. & # 8220; mat frihet for alltid & # 8221; Det er skrevet på premisset som danner sunne og varige vaner, vil frigjøre deg fra diettsyklusen. Boken tilbyr forslag til hvordan du finner din egen sunne matbalanse og holder seg til det. Det er også råd til å håndtere helligdager, helligdager og andre sosiale situasjoner som har potensial til å spore sunne vaner.

Helbredet din gut kokebok

Tarmene dine kan ha større effekt på helsen din enn forskerne en gang trodde. Dr. Natasha Campbell-McBride, som skriver forordet i & # 8220; Heal din tarmkokbok og drøfter et bredt spekter av kroniske forhold som kan forverres eller forverres av en dårlig helse i & # 8217; tarmene. Oppskriftsboken gir en rekke matlagingsoppskrifter og teknikker for å gjenopprette den riktige balansen mellom sunne bakterier i # 8217; tarmene.

Mat

& # 8220; mat å leve med & # 8221; Rapporter ting til basene. Myra Goodman, forfatter og medstifter av jordgård, fokuserer på kjøkkenet med enkle retter med organiske ingredienser. Oppskrifter er enkle å forberede og inkludere viktig informasjon om omsorg og manipulering av ingrediensene. Goodman inneholder også bilder i fargen på sine retter.

Vilt tilgjengelig organisk

Å spise organisk er et sunnere valg fordi maten er fri for plantevernmidler og antibiotika. Dessverre kan det også være et 8217 dyrt alternativ. & # 8220; vilt rimelig organisk & # 8221; Det gir deg triks å spise godt uten den høye prisen. Det er forslag til hvordan du lager familiens livsstil, spar penger på matbutikk og kokete sesongbaserte måltider.

Hjemme i hele mat kjøkkenet

Hvis du vil vite hvordan du fyller på kjøkkenet, spør en kokk. Amy Chaplin bruker sin kunnskap og kjærlighet til mat i en bok designet for å lære grunnleggende om sunn mat og integrert mat. Dens seksjon på lagring av pantryet går utover det du trenger. Forklarer hvordan og hvorfor visse ingredienser brukes. Alle oppskrifter i & # 8220; hjemme i kjøkkenet av hele food & # 8221; de er vegetarianere og mange er også veganer!

Det nye primordiale prosjektet

& # 8220; den nye Primal Blueprint & # 8221; er en oppdatering på & # 8220; den primære blueprint & # 8221; Dell & # 8217; Forfatter Mark Sisson, publisert i 2009. Fortsett å fokusere på fordelene med å spise som våre primordiale forfedre gjorde og understreker Sissons livsstilslover for helse og velvære. I tillegg til den utvidede og oppdaterte informasjonen, kommer den nye boken med oppdaterte bilder, grafikk og tegneserier.

Kjøkkenet har næret seg

Tradisjonelle matvarer kommer tilbake til rampelyset mens folk ser etter en langsiktig og bærekraftig måte å spise i stedet for fasjonable dietter. «Det nærede kjøkkenet» av Jennifer McGuther er en guide for å spise nærmere hvordan de innfødte gjorde det. McGruther tilbyr over 160 oppskrifter basert på årstider og steder. Det feirer også tradisjonelle matvarer som Kefir, Sauerkraut og Kombucha rik på probiotika.