De 10 beste setene for å leve med reumatoid artritt

Du har? Flukt

Tenk deg å føle deg som om du var dekket med gummi og hele kroppen din vondt for å flytte. Slik er revmatologen dr. David Goddard beskriver smerten av den reumatoid artrittet (RA).

De Sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) anslår at denne autoimmune sykdommen treffer 1.5 millioner amerikanere. Forårsaker ledsmerter, stivhet og betennelse. I mange tilfeller kan det føre til skade på bein og deformiteter, samt permanent funksjonshemning.

Kronisk smerte og potensiell deformitet er tilstrekkelig til å få deg til å unnslippe! Men hvor skal du løpe? Oppdag de 10 beste stedene å bo med ra.

New York, New York

Fotgjengere, bodegas, taxi & # 8230; New York har mye av alt. Reumatologer er ikke noe unntak. I følge Nyheter fra USA og verdensomspennende rapport, Det er 513 reumatologer som praktiserer i New York City-området.

Når du står overfor # 8217; AR, er en revmatolog uvurderlig. Dette er individet med evnen til å hjelpe deg med å håndtere sykdommen og forklarer Dr. Goddard.

Din reumatolog kan hjelpe deg med å finne den rette kombinasjonen av narkotika for å ta vare på din AR og kan koordinere bistanden med andre spesialister, for eksempel fysiske og ergoterapeuter.

Lagos, Nigeria

Ifølge en nylig Gallup-undersøkelse, har denne nasjonen i Vest-Afrika den nedre røykfrekvensen i verden.

Ikke bare røyking er en notat årsak til RA, men røykevanen kan også forverre tilstanden. Hos noen pasienter, L & # 8217; AR kan forårsake betennelse i pulmonal bag. Røyking kan øke denne betennelsen. Videre trenger leddene alt oksygen som kan fungere skikkelig, men røyken uten oksygen.

Sydney, Australia

Gå score Han betraktet den største byen D & # 8217; Australia det beste stedet å gå rundt kontinentet.

Mens du går bringer fordeler for alle, er det spesielt nyttig hvis du har ra. Vandring hjelper deg med å opprettholde en sunn vekt, som lindrer stress på leddene. Det styrker også musklene rundt leddene, noe som kan redusere smerte og artikulær betennelse.

De American Foundation for Arthritis Anbefal 30 til 60 minutters gange hver dag eller minst 210 minutter i uken. Skremmende? Det er lett å gå i 30 minutter om dagen når du kan gå til matbutikken, kafeteriaen og parken.

Athen, Hellas

Ernæringsmessige valnøtter elsker å synge rosen av Middelhavet diett.

Mens grekerne kanskje ikke vurderer L & # 8217 da de begynte å lage mat, er mat som spiser fordeler for Ras pasienter. Med hovedpersoner, fullkornekorn, frisk frukt og grønnsaker, fisk, olje, oliven og hvitløk, middelhavsmat er rike på omega-3 fettsyrer.

Det er gode bevis på at omega-3 oljer er nyttige i behandlingen av inflammatoriske sykdommer og sier Dr. W. Hayes Wilson, Rheumatologisk leder på Piedmont Hospital i Atlanta.

Kyoto, Japan

Hvis du aldri har glippet inn i et badestamp etter en grusom trening, forstår du reparasjonskraften til # 8217; varmt vann.

; Varme frigjøre stivheten til leddene og forklarer Dr. Goddard. Faktisk viser forskning at nedsenking selv i varme kilder gir terapeutiske fordeler for de som lider av leddgikt.

Ligger langs Ring of Fire & # 8221; Japan er kjent for sine mange termiske kilder. Gå videre, hopp innsiden! L & # 8217; vann er bra.

Yuma, Arizona

Med en sjanse for 90% av solskinnet hver dag, er Yuma den solfylt sted i Amerika.

Sunshine tilbyr en rekke fordeler for de som lider av ra. Vitamin D, som kommer fra sollys, kan bidra til å forhindre tapetetthetstap. Dette er viktig for de som lider av AR, siden både tilstanden som brukte stoffer til å behandle det, kan redusere bein tetthet.

Beijing, Kina

Hva bedre sted å lære l & # 8217; gammel kunst av Tai Chi hvis ikke i hennes fødested?

Denne gamle treningsformen, som inkluderer linse og kontrollerte kroppsbevegelser, kan redusere smerten forbundet med reumatoid artritt. Faktisk har øvelsen vist seg så nyttig å forbedre bevegelsesområdet, forbedre stresset, som Arthritis Foundation nå tilbyr et Tai Chi-program sertifisert skreddersydd for pasienter med leddgikt.

Salt Lake City, Utah

I 2014, CNN penger Han rangert hovedstaden i Utah øverst på listen over avslappende steder d & # 8217; Amerika. Salt Lake City har lav kriminalitet, høye standarder og et uberørt miljø.

For pasienter med AR, er det viktig å redusere stress. Dr. Wilson sier: Stress kan være en smerte intensifier & # 8221;. Det vil si, hvis du føler deg engstelig, kan det øke mengden smerte du føler. Derfor, hold miljøet så gratis som mulig fra stress, kan redusere leddgiktsmerter.

Paris, Frankrike

Leter etter en deilig måte å sjekke din ra på? Logg inn på Kongeriket Camembert!

Franskmennene har tittelen på maksimal forbruker av ost, med Grad av ost Anslag på 26.3 kg (eller 58 pounds) per innbygger, alle «8217; år.

Så hva det har å gjøre med din ra? Vitamin K2, et vanlig vitamin i myk pastaost, kan bidra til å lindre symptomene og hindre fremtidig vondt. I følge Leddgikt fundament, Vitamin K kan ødelegge inflammatoriske kroppsceller og samtidig styrke beinene.

Lisboa, Portugal

Hemmeligheten til å sove godt om natten? Bor i Portugal.

Ifølge en nylig studie, som undersøkte søvnvaner i ti land, har den portugisiske sovet lengre hver natt (8 timer, 24 minutter). Videre rapporterte de færre søvnproblemer, som for eksempel avbrutt søvn og # 8217; dags tretthet, sammenlignet med mange av sine kolleger.

Legene anbefaler pasienter med å sove fra 8 til 10 timer om natten. Dette gir kroppen din tid til hvile og essensiell gjenoppretting.

Ikke gå bort igjen!

Her: 10 gode steder å unnslippe for å lindre artritt smerte. Men ikke engang pakke posene dine! Selv om miljøfaktorer og livsstilsendringer kan forbedre symptomene, bør de aldri bli brukt som medisinske behandlingsubstitusjoner.

Hvis du har RA, er det viktig å snakke med en lege for å evaluere behandlingsalternativer, som kan inkludere narkotika, terapi og kirurgi. Ved hjelp av legen din finner du behandlingen som fungerer best for deg.