De 10 beste Nordøst-Marathon-hendelsene

De ni statene som utgjør nord-øst i USA, inneholder noen av de største byene i landet og et spektakulært naturscenario. Enten du liker å løpe inn i urbane jungler, i høylandet pådratt av Appalachi eller langs kysten, er det sannsynlig at det er en maraton som er for deg i dette lille, men varierte landskapet.

Vi fant noen av de mest unike, pittoreske og bare minneverdige maratonhendelsene i nordøst i USA.

Philadelphia Marathon

Del på Pinterest

Når: November

Hvor: Philadelphia, Pennsylvania

Gate i parkene, gatene og historiske monumenter i Philadelphia mens du går mot målstreken på den vakre trappen til museet D & # 8217;. Kometer Rush fra Philadelphia, Husk historien laget av George Washington og Benjamin Franklin rett under føttene dine på hvert trinn.

For de som ikke er klare for en komplett maraton, er det også halvt maraton og 8k alternativer og til og med et morsomt løp for barn, så hele familien kan delta! Bakken er flat og været er generelt rolig og egnet for ryttere.

Registrer her.

Maine Marathon

Del på Pinterest

Når: oktober

Hvor: Portland, Maine

De Maine Marathon Det er en komplett kvalifikasjonsmaraton i Boston, men C’Det er også muligheten for å kjøre en halv maraton eller et relé maraton. Rundtur reisen har egenskaper både kupert og flatt, og utsikten for det meste av løpet er den vakre, indre bukten Back Cove del Maine.

Provenuet av løpet går til fordel for Maine Dream Factory, som er en veldedighet som garanterer drømmer til barn i kritiske forhold.

Registrer her.

Boston Marathon

Del på Pinterest

Når: april

Hvor: Boston, Massachusetts

De Boston Marathon Det er en hendelse som hver seriøs løper ønsker å møte for å demonstrere sitt mot. Bare for å søke som mulig deltaker, må du ha kvalifiserende tider fra USATF eller AIMS-sertifiserte kurs.

Offisielle deltakere vil bli valgt fra Bassenget av abonnenter basert på alder, kjønn og raskere kvalifikasjonstider. C’Det er også muligheten for å få inngangen til å konkurrere om en av de valgte veldedighetsorganene. Uansett, Boston er den som kjører hvis du tar maratonene seriøst.

Bonusfordel: Deltager i verdens lengste maraton!

Registrer her.

Providence Marathon

Del på Pinterest

Når: Mai

Hvor: Providence, Rhode Island

Dette løpet er bra for de som er interessert i å kvalifisere for Boston Marathon, som det er en annen kvalifiserende konkurranse. Kurset for Providence Marathon Det er overveiende flatt. Men du bør være forberedt på skråningen på hirse 23. Siden 2016 er hans niende år, regnes det som den raskest voksende og billigere rase i nord-øst.

Dette er en hendelse langs en helg og inkluderer den komplette maraton, halvmaratonen og 5k. Alle tre løpene begynner på samme punkt og slutter på samme mål, slik at alle ryttere nyter feiringen av mål. Du kan også registrere deg som et lag og innsamling er tilgjengelig for din favorittfordel kropp.

Registrer her.

New Jersey Marathon og Half Marathon

Del på Pinterest

Når: Mai

Hvor: Oceanport, New Jersey

De New Jersey Marathon Det er et konkurransedyktig punktpunkt. Det er også en kvalifiserende konkurranse for Boston Marathon. Løpere av noe nivå kan imidlertid delta. I tillegg til den komplette maraton, C’Det er en halv maraton og en halvbraket maraton for de som elsker en PO & # 8216; team engasjement.

Selv om du ikke er en løper, kan du heie for de som kommer fra den vakre målstreken foran havet. Etter løpet, feirer alle målfestivalen like utenfor målstreken med mat, moro og musikk.

Registrer her.

Halv maraton av de dekket broene

Del på Pinterest

Når: Juni

Hvor: Pomfret, Vermont

Mens bare en halv maraton, Dekket broer Det fortjener en omtale for sin unike og panoramiske reise. Løperne kjører på fire ikoniske dekket broer mens du reiser banen til Woodstock, i Vermont. For å holde den indre atmosfæren og velkommen det begrensede antall parkeringsplasser, er rasen for tiden begrenset til 2.300 deltakere og løper ut innen noen få minutter fra’åpning av registreringer.

Hvis du er interessert i å kjøre, fortsett å sjekke deres hjemmeside for registreringsdatoen og sørg for at du registrerer deg så snart den åpnes.

Registrer her.

New York City Marathon

Del på Pinterest

Når: November

Hvor: New York, New York

Selv de ikke-rutene kjenner New York Marathon Og prestisje for å kunne fortelle ham. Når det gjelder lister over ønsker, er det der med Boston Marathon.

Selv om det er vanskelig å få inngangen, når du har forsikret et sted, blir du anerkjent av millioner langs gatene i byen og de som ser på tv.

Registrer her.

& # 8220; Train & # 8221; runde

Del på Pinterest

Når: Juni

Hvor: Piscataway, New Jersey

Denne unike maratonen holdes hvert år for å feire den nasjonale dagen i stiene. Deltakere som ønsker å gå L’Full 34.6 miles fra Delaware og Raritan Canal Towpath La oss møte Johnson Park snart på Piscataway. Derfra er du drevet til Trenton for starten av løpet. For ryttere som ikke er på # 8217; høyde på avstanden, vil det være kortere baner utpekt langs towpathen hvor du kan tas og transporteres igjen til Johnson Park.

Dette er en ikke-konkurransedyktig gruppe som går på en sti, så det vil bli dodge ugress, men den fredelige atmosfæren, den fantastiske utsikten og kameratet lover å forbedre innsatsen.

Registrer her.

Maraton og et halvt grønt fjellmaraton

Del på Pinterest

Når: oktober

Hvor: Sør-Hero, Vermont

Hvilken best motivasjon til å fortsette å kjøre et perfekt landskap? Hvis du aldri har sett New England om høsten, er dette et løp som ikke må gå glipp av. Veien til Green Mountain Marathon, A’annen kvalifisering av Boston, krysser pittoreske gårder, Appleethes og hytter dekket med lyse farger på sesongen.

Jorden er flat og bølgete og noen seksjoner har bevart grusveier, deretter forberedt på variasjon!

Registrer her.

Maraton av’Mount Desert Island

Del på Pinterest

Når: oktober

Hvor: Bar Harbor, Maine

Stemte som rase av’2015 fra & # 8220; New England Runner Magazine & # 8221; de Maraton av’Mount Desert Island Det tilbyr A’Instagram muligheter på hver runde. Kvalifikasjonskurset i Boston inkluderer søte åser, bratte bakker og fantastisk utsikt.

Den første bakken er en klatring på 3 miles og 150 meter med andre åser underveis, men belønningen vil være nedoverbakke løp på 1.2 miles opp til målstreken!

Registrer her.