De 10 beste fuktighetskremene for tørr hud

Beskrivelse

Kvalitetsfukter kan bidra til å berolige og reparere tørr, pruriginøs og irritert hud. Men med så mange fuktighetsgivende kremer på markedet, hvordan kan du finne en som fungerer for deg? Vanligvis er det et spørsmål om personlige preferanser. Du kan velge å ha noen på fingertuppene for å møte dine forskjellige behov. Fortsett å lese for 10 av de beste fuktighetskremene for tørr hud og å lære å velge en sunn fuktighetskrem for deg.

10 fuktighetsgivende kremer for tørr hud

1. Violet gulrot Light Night Cream Andalou Naturals + C.

Denne nattkrem av Andalou naturals Det fokuserer på fornyelsen av overfladiske hudceller. Det absorberes lett av huden og handler om natten for å revitalisere din hudfarge.

Kjøp Andalou Naturals Lilla gulrot + C Lysende nattkrem.

2. Nivea myk fuktighetsgivende creme

Dette NIVEA Kremet inneholder både vitamin og jojobaolje. Det absorberer raskt fra huden og fukter uten å være overdrevet fet.

Kjøp NIVEA Soft Moisturizing Creme.

3. Body Shop Oils of Life Rivitalizing Sleeping Cream

En rekke naturlige oljer gir den nattlig krem en mer økning. Det er fuktighetsgivende, men ikke for tungt.

Kjøp Rivitalizing Sleeping Cream Oils of Life for Body Shop.

4. Kiehl ultra-ansikts dyp fuktighetsgivende balsam

Dette Parfymebalsam Det er formulert for å motstå kalde og tørre klima. Dens tette konsistens er næringsrik når huden er alvorlig tørr.

Kjøp Kiehl Ultra Facial Moisturizing Balm.

5. Eucerin Tørket hud Regenereringskrem

Dette Regenerering Eucerin Cream Inneholder 5% urea, som hjelper til med å gjenopprette og fukte problematisk hud. En gammel studere Han fant at fuktighetsgivende kremer som inneholdt urea bidro til å redusere vanntap fra deltakernes hud.

Kjøp Eucerin Tørket hud Regenerating Cream.

6. Fuktighetsgivende krem ​​Avene Hydrance Optimal Riche

Dette Tett og kremaktig fuktighetskrem Det er et populært valg av skjønnhet for franske apotek. Fuktighet fuktighet og holder fuktighet. Dens beroligende egenskaper bidrar til å gjenopprette og balansere tørr hud.

Kjøp fuktighetsgivende krem ​​Avene Hydrance Optimale Riche.

7. St. Moisturizing St. Ives tidløs hud

Full av kollagen, elastin og papirfrøolje, dette St. IVES Fuktighetsgivende krem ​​lover å myke og reparere tørr hud. Den gjennomsnittlige konsistensen er bra for både daglig bruk.

Kjøp St. Styling Moisturizing Cream. Ives tidløs hud.

8. Weleda hudmat

du kan bruke Weleda hudmat hvor som helst på kroppen din som trenger litt mer oppmerksomhet. Er formulert ved hjelp av planteekstrakter for å behandle og forbedre den tynne og grov huden.

Kjøp weeleda hud mat.

9. Cerave Moisturizer

Cerave Det er den ideelle fuktighetskremet for å rekonstruere den tørre huden. Skapt av dermatologer, inneholder ceramides som hjelper huden til å holde fuktigheten og beskytte deg mot miljøpåvirkninger. Det anbefales ofte til folk som lider av psoriasis og eksem.

Kjøp Cerave Moisturizer.

10. Original lotion av tørr hudbehandling av dermasil laboratorier

Dette parfyme lotion Det er angitt for behandling av alvorlig tørr hud. Det kan brukes til å lindre kløe og # 8217; irritasjon fra psoriasis og eksem.

Kjøp Dermasil Labs Tørr hudbehandling original lotion.

Les videre: Ingredienser for å unngå i kosmetikk »

Hvordan velge en sunn fuktighetskrem for tørr hud

De fleste fuktighetsgivende kremer for tørr hud vil ha en tykkere konsistens og vil være basert på krem. Det er opp til deg å bestemme om du vil unngå dufter eller bare bruke naturlige ingredienser. Det viktigste er at produktet er godt formulert ved hjelp av kvalitets ingredienser og funksjoner godt for din spesifikke hud bekymring.

Noen forsøk og feil kan være nødvendig for å finne produkter som fungerer bra for deg. En studie av 2016 Han oppdaget at den vanlige bruken av en fuktighetsgivende krem ​​var viktigere enn de spesifikke ingrediensene i fuktighetskrem. Men søket støtter bruken av Ceramides og vannporter i fuktighetsgivende kremer.

Velg en fuktighetskrem som inneholder minst noen av følgende ingredienser:

 • hyaluronsyre
 • Ceramides
 • glyserin
 • urea
 • Antioksidanter
 • vannporin
 • Butters og vegetabilske oljer
 • salisylsyre

Fuktighetsgivende forslag

Oppnåelsen av sunn hud avhenger av noe mer enn fuktighetsgivende krem ​​du velger. Selv måten jeg bruker fuktighetsgivende krem ​​er viktig. Her er noen forslag til å få mest mulig ut av fuktighetskrem:

 • Påfør en fuktighetskrem når huden fortsatt er litt, fuktig etter dusj eller bad.
 • Hvis du har sensitiv hud, bruk fuktighetsgivende kremer med beroligende ingredienser uten syrer, parfymer og fargestoffer.
 • Kjør en testplaster før du bruker et nytt produkt.
 • Kjøp fra et respektabelt merke du stoler på.
 • Unngå overflødig varmt vann fra dusjen og når du vasker ansiktet ditt.
 • Hold deg hydrert ved å drikke åtte glass med 8 ml vann om dagen.
 • Vurder ideen om å bruke en natt luftfukter eller hold en liten på pulten om dagen.
 • Fuktighet minst to ganger om dagen (mer når huden er spesielt tørr).
 • Legg til en beskyttende myse for ansiktet under fuktighetskrem for ytterligere fordeler.
 • Bland en olje som jojoba eller hundolje i fuktighetskremet hvis huden din er ekstremt tørr. Disse kan være for tunge for å bli brukt hele tiden.

Tilleggsinformasjon: Hvordan finne den beste lotionen for din psoriasis »