Døds rattle: Kreft, Varighet, Behandling og Puste

Cos’er en rattle av døden?

Noen ganger, når en elsket er alvorlig syk, kan du spørre deg om du vil vite noen av tegnene som døden er nært. Mens en elsket død er aldri lett å vurdere eller se, er det noen symptomer som kan indikere at en person er døende. Et eksempel er terminal respiratoriske sekreter, også kjent som & # 8220; død rattle & # 8221;.

En dødelig rattle er en særegen lyd som en person kan avgir mens han kommer på slutten av livet og kan ikke lenger kunne svelge eller hoste effektivt nok til å rense sin spytt. Mens en dødelig rattle kan være vanskelig å høre, forårsaker ikke smerte eller ubehag på 8217; individuelle.

Hva er årsakene til en dødelig rattle?

En døds rattle oppstår når en person er i en svekket tilstand eller er inne og ute av samvittighet. De kan ikke være fysisk sterke nok til å hoste eller svelge for å eliminere sekreter fra baksiden av halsen. Disse sekresjonene inkluderer den normale produksjonen av spytt og slim som folk vanligvis svelger og eliminerer uten vanskeligheter.

I tillegg til disse faktorene kan selv en persons pusting endres. Deres pust kan bli uregelmessig og kan gjøre pusten av ulike dybder. Noen ganger kan puste beskrives som / nr. 8220; drenering & # 8221; eller det virker vanskelig for personen. Når de tar et dypere pust, kan lyden av døden rattle være sterkere fordi den dypere og sterkere pusten beveger seg mot sekreter på baksiden av halsen.

Hva er symptomene på en dødelig rattle?

En dødelig rattle er en knitrende og fuktig lyd som føles på ulike nivåer hvert pust. Noen ganger er lyden myk og ligner en stønn. Andre ganger er det støyende og høres ut som snorking eller gurgle.

Disse lydene kan være forstyrrende for dine kjære fordi det kan virke som at personen er # 8220; drukning & # 8221; eller kvelende. Imidlertid er det for tiden ingen bevis for at disse lydene får personen noen smerte eller angst.

Hvis en person er svært nær slutten av livet, kan han også oppleve:

  • forvirring
  • døsighet
  • Kalde eller kalde ender
  • Ujevn puste
  • Lær som vises i blåaktig eller flettet farge

Hva er behandlingene for en dødelig rattle?

Ingen tester for tiden antyder at en dødelig rattle være smertefull, distrahert eller angst for den døende personen. Men lyden kan være distressing eller bekymring for familiemedlemmer og kjære. Helsepersonell kan tilby noen behandlinger som kan minimere støy. Disse inkluderer:

  • Reposisjon en person slik at den er vendt til siden med hodet litt hevet (dette gjør at sekresjonene forblir mindre sannsynlig å forbli på baksiden av halsen)
  • Begrense personens orale væsker av personen
  • Administrer medisiner som kan & # 8220; tørr & # 8221; sekreter, som glykopyrrolat (robinul), iosciamina (levsin) eller atropin
  • Det kan også være nyttig å gi omsorg for munnen din, hvordan du bruker litt fuktet orale pads og sugg forsiktig bare munnen

Men siden en dødelig rattle ofte er et symptom på dødsprosessen, kan det imidlertid ikke være mulig å eliminere lyden helt.

Videre, L’dyp suging av personen av personen kan midlertidig eliminere sekreter, men kan være veldig forstyrrende for personen, og det er sannsynlig at lydene tar.

L & # 8217;

En person overlever i gjennomsnitt 23 timer Etter starten av en dødelig rattle. For øyeblikket bør venner og familie prøve å si farvel til den kjære.

Hold hånden til den kjære, og fortell dem hvor mye de mener for deg, og å være der kan være viktig for en person i slutten av sitt liv. Lyden av døden rattle kan fortsette til en person gjør hans siste puste.