Damiana: En gammel afrodisiakum

Beskrivelse

Damiana, også kjent som en utbredt tonnera, er et lavhus med gule blomster og duftende blader. Det er opprinnelse i subtropiske klima i Sør-Texas, Mexico, Dell’Central og Sør-Amerika og Karibia. L’ved hjelp av Damiana som urtemedisin er i forrige skriftlig historie. Når spanjolene krysset Atlanterhavet, brukte de urbefolkningen det i århundrer som en afrodisiakum og blære tonic.

Som mange urter solgt i dag, er det sagt at Damiana bidrar til å forbedre seksuell helse og behandle et bredt spekter av symptomer fra diabetes alle’angst. Men ikke C’Det er mye mer enn anekdotiske tester for å støtte disse uttalelsene. Til tross for mangelen på vitenskapelig bevis for å støtte disse utsagnene, fortsetter Damiana å bli brukt av mange mennesker, som det var i årevis.

Hva er den til?

For å bruke Damiana, forbruker det bladene sine. Det antas at øker L’Seksuell spenning og motstand hos menn og kvinner.

Tradisjonelt ble det brukt til behandling av blæreproblemer og urinveiene. Noen mennesker liker måten gresset gjør henne til å føle seg på grunn av hennes effekt på blæren. Disse bruksområdene støttes ikke av moderne forskning.

Når det gjelder å lindre blære og urte rettsmidler for å drikke eller svelge med vann, er det vanskelig å si om et enkelt gress er nyttig. Du kan føle deg bedre fordi det overskytende væskeinntaket har en tendens til å avlaste blæresmerter. Men hvis du tror at du har en infeksjon på 8217, legg ned koppen og gå til et medisinsk kontor før verre.

Aphrodisiac

I løpet av århundrene og rundt om i verden har mange ting blitt kreditert som afrodisiacs. Østers, asparges og artisjokker har en historie som aphrodisiacs, og noen sier at planter som så palmetto eller billeekstrakter som spansk fly gjør oss gal i sengen.

Det er viktig å huske at det ikke er noen føderal regulering av urte rettsmidler som selges i USA. Vær forsiktig når du vurderer om du skal lage urte terapier. Hvis du velger å ta Damiana for seksuelle grunner, må du kontrollere informasjonen på dosen under og spørre legen din først.

dosering

I disse dager kan du finne Damiana-blader tørket i teposer og kapsler. Det selges også i fargestoffer, både alkoholholdige og alkoholfrie. Røyking og inhalerer Damiana blader er mulig, men ikke anbefalt.

Gravide og ammende mødre bør ikke konsumere Damiana, eller folk med leverproblemer. Ved høye doser er det sagt at Damiana forårsaker hallusinasjoner. Hvis du føler hallusinasjoner under L’Ta fra Damiana, vær rolig og spør medisinsk hjelp så raskt som mulig.

Les l’etikett på din forberedelse av Damiana for doseringsinstruksjoner. En generell guide er å ta 2 til 4 gram eller mindre tørket damiana i form av te eller kapsler under måltider, tre ganger om dagen. Individuelle erfaringer vil variere, men hallusinasjoner er rapportert på doser på 200 g.

Damiana ble solgt som en ingrediens som heter & # 8220; Spice & # 8221;, tilstede i noen urteblandinger som etterligner effekten av marihuana. Stater varierer basert på lovligheten av disse blandingene, men Damiana er lovlig overalt i USA unntatt Louisiana.

Outlook

Damiana ble brukt i århundrer som afrodisiakum, men moderne forskning mangler sin effektive effektivitet som en seksuell stimulator. Damiana er en, sikker tenning for et godt sexliv? Sannsynligvis ikke. Men hvis du er sunn, kan det ikke være skadelig. Som alltid, sørg for at du snakker med legen din før du legger til kosttilskudd til kostholdet ditt.