Daith piercing smerte: hva du kan forvente, helbredende tid og mer

Del på Pinterest

Hvis du er ute etter en subtil, men unik måte å dekorere øret, kan du ha vurdert en piercing daith.

Du kan også tenke på en piercing daith av medisinske grunner, da det er noen kontroverser rettssaken at disse piercingene også kan gi lindring fra # 8217; angst og # 8217; migrene.

Uansett årsakene dine, vil du sannsynligvis lure på hvordan du vil føle en piercing daith, og hvis det blir smertefullt.

I stedet for å løsne fra lobeet på # 8217; ørepiercing daith penetrate brusk brett hvor det indre øre møter ytre øre. Denne delen av øre er tykkere og buet. Dette gjør det til et følsomt og noen ganger ubehagelig poeng å pierce.

En piercing daith regnes som en av piercingene ALLE’øre som de trenger mer tid. Det tar også en ganske lang tid å helbrede, hvor du er i fare for infeksjon.

Imidlertid er det flere trinn du kan adoptere for å redusere smerte og sørge for at piercing fortsetter på den mest fluidiske måten.

Hvor smertefullt er det?

Selv om de ikke er mer smertefull piercing som du kan få, vil piercingdagen sikkert forårsake ubehag under og etter prosedyren. Alle opplever smerte annerledes. De fleste som lider av Piercing DAITH RAPPORT for å ha hørt en intens og skarp skudd gjennom L’øre.

Piercing tar mer tid enn de fleste andre piercinger, fra 6 til 9 sekunder, som kan forlenge smerten. Etter en Piercing DAITH er over, rapporterer de fleste døve og smertefulle smerte i noen dager. Din piercing daith kan være følsom for takt i flere måneder.

Det er mange måter å pierce på et øre på. Noen er mer smertefulle enn andre. På en skala fra 1 til 10 hvor 10 er den mest smertefulle, her er en subjektiv og Ikke-vitenskapelig sammenligning av smerte som følge av anekalte rapporter om hva du kan forvente når du skaffer seg ulike typer piercinger alle’øre:

Del av ørebeskrivelsen av smertenivået hovne øre, nedre del av’Ear3 propell Øvre tynn ekstern del av’ører mer subtile øvre del Dell’L’indre øre møter den ytre øret6 tragus brusk nodule hvor øret møter ansiktet6 horisontal piercing horisontal piercing; øre. 8217; Internt av’Helly7Industrialdurial piercing gjennom den øvre delen av den øvre Dell’Klump av brusk gjennom Trago7orbitalien rundt den sentrale vertikale brusken Brett alle’# 8217; # 8217; brusk Utvendig nær # 8217;Ytre ear7

Lindrer smerten

Selv om det er kjent at Piercing Daith forårsaker mer smerte enn andre typer piercinger, er det noen ting du kan gjøre for å lindre ubehag.

Før piercing

Hvis du er bekymret for smerte under piercing, kan du spørre pierceren din for å bruke en lammende krem ​​eller spray. Du kan også numme øret til ørene på forhånd med en bedøvelse av krem ​​hjemme.

Andre forslag til å redusere smerte inkluderer å sove godt natten før piercing dag og unngå å bli gjennomboret hvis du har brukt alkohol.

Du vil kanskje lytte til musikk, fokusere på pusten din eller chatte med pierceren din før eller under piercing for å distrahere deg selv fra smerte.

Når du velger en Piercer, sørg for at den er autorisert og opererer i et rent rom med rent utstyr. For å unngå risikoen for en allergisk reaksjon, velg smykker som er:

  • gull
  • titan
  • Niobium
  • rustfritt stål

Allergiske reaksjoner er vanligere med nikkel smykker.

Etter piercing

Det er viktig å holde fast i piercerens etterbehandlingsregime for å hindre at piercing fra smittet. Generelt planlegger denne rutinen å vaske hendene og fordype piercing i saltvann eller saltet vann i 5-10 minutter minst en gang om dagen til den er helbredet.

Det er også normalt å prøve smerte om eller ved et uhell får din piercing DAITH. Unngå å bruke hatter som dekker ørene dine og vær forsiktig når du klær og avklarer slik at du ikke får klær i piercing.

Du kan forhindre smerte som sover på siden uten piercing. Trykket på hodet ditt kan aktivere smerten. Ikke spill eller rør piercing med skitne hender, da dette kan fremme veksten av cheloider, preget cicatration stoff på en piercing.

Som med alle piercinger, kan en påfølgende feil omsorg føre til en smertefull infeksjon. Infeksjoner er ikke typiske og bør behandles umiddelbart.

Tegnene på A’Piercing Daied infeksjon inkluderer:

  • Alvorlig rødhet og smerte
  • Gul avløp
  • varme
  • opphovning

Hvor mye det tar å helbrede?

Kan være nødvendig opp til 9 måneder før en piercing daith helbreder. Det er lang tid, spesielt hvis sammenlignet med en Lobe Piercing som krever bare 1-2 måneder.

Du kan legge merke til en PO & # 8216; av rødhet, blåmerker eller ømhet i helbredelsesperioden, og dette er normalt. Din piercing daith vil gjøre mindre dårlig over tid. Til slutt, når det er helbredet, vil det ikke være dårlig i det hele tatt.

Imidlertid kan intens smerte reaktivere hvis du sover eller berører eller får din helbredende daith piercing på en lue eller klær.

I tillegg til å forårsake et visst nivå av smerte, kan piercing også føle deg en PO & # 8216; kløe mens den helbreder. Det er viktig å være tålmodig under helbredelsesprosessen og ikke leke med piercing daith.

Når skal du snakke med en lege

Hvis kjente tegn på infeksjon eller smerte som blir verre, snakk umiddelbart med legen din. De kan kontrollere din piercing og gi råd om hvordan du bedre reduserer smerte og sørger for at den helbreder riktig. De kan foreskrive antibiotika for en infeksjon på 8217;.

Bunnlinjen

Mange finner at piercing daith er en morsom måte å dekorere ører og muligens ha nytte av helsen din i tilfelle migrene eller angst. Sammenlignet med andre typer piercinger, øre, er de plassert alle «8217, mer smertefull enden av spekteret og tar lang tid å helbrede.

Det er imidlertid trinn du kan gjøre før og etter piercing for å redusere mengden smerte. Nøkkelen til en god opplevelse av piercing DAITH er å være tålmodig og holde fast på post-terapi regime anbefalt av piercer.

Hvis du er bekymret for smerten forårsaket av en piercing Daith, kan du vurdere en piercing alle EXIVE øre. Selv om du kan sørge for at piercingdagen din forårsaker mindre smerte, er det mange andre piercingalternativer som kan forårsake mindre smerte.