DAITH PIERCING FOR MIGRAINE: Fungerer og er trygt?

Del på Pinterest

Migrene er en nevrologisk tilstand som vanligvis forårsaker smertefull hodepine, vanligvis på en enkelt side av hodet. L’migrene er ofte ledsaget av kvalme, oppkast og lysfølsomhet og lyd.

Disse symptomene kan forstyrre ditt daglige liv og i noen tilfeller siste dager. Så det er ikke overraskende at det er stor interesse i søket etter effektive behandlingsalternativer.

Nylig er du hypotetisert at piercing daith kan bidra til å lindre migrene. Men så’er akkurat en piercing daith og kan hjelpe til med å behandle eller forhindre migrene angrep?

En piercing daith er en brusk fold piercing som ligger like over den hørbare kanalinngangen. For øyeblikket er det ingen forskningsstudier for å bekrefte at Piercing DAITH kan lindre migrene smerte utover anekdotiske tester.

Fortsett å lese Finn ut mer om Piercing Daith og On # 8217; migrene, samt andre metoder som kan hjelpe deg med å administrere symptomene dine.

Hva er forbindelsen mellom piercing daith og l’migrene?

Forbindelsen mellom piercinger og lettelse fra # 8217; migrene er knyttet til akupunkturen, en gammel tilnærming basert på kinesisk medisin for behandling av ulike forhold ved å aktivere bestemte punkter i kroppen med nåler.

L’Akupunktur er en populær alternativ behandling for hodepine og # 8217; migrene og øre. Øret har visse trykkpunkter brukt i # 8217; moderne akupunktur.

Piercing daith å lindre migrene opptjent popularitet i midten av 2010 år. Tilhengere av denne behandlingen uttalte at Piercing DAITE aktiverer et trykkpunkt som kan bidra til å lindre symptomer på migrene.

Trykkpunktene i # 8217; øre er i svært spesifikke stillinger og bør identifiseres av en erfaren akupunktør for å sikre at piercing var på rett punkt. Selv da er det ikke noe vitenskapelig bevis som tyder på at Piercing DAITE er effektive i behandlingen av symptomer på # 8217; migrene.

Hva sier forskningen?

I en Studie sak i 2017, Symptomene på deltakerens hodepine har forbedret seg etter å ha mottatt en piercingdag. Forskere har konkludert med at ytterligere kliniske studier er nødvendige for å koble prosedyren til lindring fra # 8217; migrene.

Men forskerne advarte også risikoen for piercing daith og muligheten for at lettelse fra symptomer kan være et resultat av Placebo effekt.

L’placebo effekt oppstår når en tomgangsbehandling gjennomgår og dermed er det færre symptomer. Dette er en psykologisk tilstand, og fordelene med tomgangsbehandling forsvinner vanligvis over tid.

I en annen studie, Forskerne undersøkte en rekke alternative behandlinger for kronisk hodepine daglig.

Forskere har konkludert med at mangelen på tester på # 8217; effekten av piercing daith for hodepine eller migrene har forhindret dem i å gi råd til ham. Forfatterne av denne studien gruppert andre behandlinger i denne kategorien, inkludert refleksologi, aromaterapi og hydroterapi.

En Daith Piercing er trygt?

Piercing DAITH retter seg mot bruskfoldet rett over den hørbare ledningen. Alle piercinger involverer noen risiko, men brusk piercinger er ofte mer risikable enn piercinger på lobe av lobe av lobe.

Piercing DAITH kan ha mange komplikasjoner, for eksempel:

 • infeksjon
 • blødning
 • opphovning
 • arr
 • vedvarende smerte
 • Utvikling av en abscess
 • Mulig fjerning av infisert brusk
 • Forverring av symptomene på migrene

Videre er borepunktet i en veldig presis stilling og kan være vanskelig å pierce. Det kan også være veldig smertefullt.

Hvis du bestemmer deg for at risikoen er verdt en piercing daith, se etter en autorisert piercer som gjør det for deg. Deretter må du sørge for at du holder piercingstedet rent til det helbreder.

Det finnes andre alternative terapier for symptomene på’migrene?

Forskning har vist at det finnes en rekke andre alternative terapier som kan hjelpe med symptomene på # 8217; migrene. Noen kan til og med bidra til å redusere hyppigheten av migreneangrep.

Akupunktur

L’Akupunktur har blitt brukt i mange år for å behandle et bredt spekter av sorger, inkludert migrene. Studier foreslår som kan være en effektiv terapi.

Auricoloterapi

A’Et annet alternativ er Auric Therapy. Dette er en type akupunktur fokusert på # 8217; øre.

Profesjonelle av denne terapien kan bruke nåler, frø eller dine egne fingre for å trene press på bestemte punkter i øret. Forskning tyder på at denne terapien kan være effektiv for å lindre smerte.

Meditasjon

Nylig, Forskning har også vist Den bevisste meditasjonen kan bidra til å redusere smerteintensiteten og kan være et godt behandlingsalternativ for folk som bor med migrene.

Biofeedback

Biofeedbacken er en terapi som hjelper deg med å stille deg selv med kroppen din og tilpasse seg tilsvarende.

Måle svarene i kroppen din som hva musklene eller andre stressreaksjoner er spente. Så du kan lære å slappe av eller redusere din reaksjon på stress, i et forsøk på å lindre symptomene på # 8217; migrene.

Kosttilskudd og mer

Noen kosttilskudd kan også hjelpe migrene symptomer. Disse inkluderer:

 • butterbur
 • magnesium
 • riboflavin

Studier har også vist At ingefær kan være nyttig i behandling av migrene smerte.

Hva er de konvensjonelle behandlingsalternativene i behandlingen; migrene?

Noen av de mest populære typer konvensjonelle behandlinger for migrene;

 • Benk smertestillende midler som ikke-steroidal antiinflammatorisk, paracetamol (tylenol) eller de som spesielt sikter på hjemme migrene
 • Reseptbelagte legemidler som triptani, ergot, steroider, beta-blokkere, antidepressiva og antiepileptiske stoffer
 • Injiserbare stoffer administrert av en lege

Bunnlinjen

Det er ingen forskning på dags dato som indikerer at Piercing DAITH kan bidra til å lindre symptomene på # 8217; migrene. Denne typen piercing kan være vanskelig å utføre og kan forårsake en infeksjon og andre bivirkninger på 8217;.

Hvis du vil prøve en alternativ terapi for å hjelpe dine migreneangrep, kan du kanskje undersøke behandlinger som støttes av søket. Noen alternativer inkluderer akupunktur, L’Auric Therapy, bevisst meditasjon eller biofeedback.

Snakker også med legen din om konvensjonelle metoder som kan bidra til å lindre migrene smerte.