Dacryphilia: Gråt kan være seksuelt spennende? Og 14 andre vanlige spørsmål

1. Hva så & # 8217;?

Daphrypilia refererer til seksuell nytelse eller alle «8217; spenning fra å se tårer eller # 8217; høre lyden av gråt.

Noen mennesker er begeistret av sitt eget gråt; Andre slås på å se en’andre gråtende person. Noen mennesker er også begeistret av følelsesmessig utgivelse som tårer dører.

Dacryphilia er en sexnode eller en fetish som er utenfor den typiske seksuelle oppførselen. Dette betyr at det sjelden er dekket eller studert fordi mange mennesker ikke liker å snakke om seksuell oppførsel utenfor hva selskapet vurderer & # 8220; normal & # 8221;.

Forskere begynner sakte å bedre forstå denne preferansen ettersom flere mennesker åpner på sine erfaringer.

2. Det kan være sadistisk

Noen mennesker blir begeistret ved å dominere eller sjekke en’annen person under sex. Dette kan inkludere følelsesmessig kontroll så vel som fysisk.

Sadikere Dacryphiles har det gøy å gjøre sin partner gråte. Hvis dette er over fysisk eller følelsesmessig ubehag Det avhenger av deres individuelle preferanser.

I alle fall er tårer og eventuelle relaterte handlinger konsensuelle.

3. Eller voyeuristisk

Noen mennesker er begeistret av Leter etter andre mennesker gråte eller bli følelsesmessig. Dette kalles passiv daphilia.

I noen tilfeller er personen spent på å se på noen som gråter under sex. De trenger ikke å være involvert i # 8217; aktivitet, eller i grunnen til gråt, for å være spent.

Gråt generelt kan også være spennende. Noen mennesker kan utelukke bare å se noen til å bli begeistret for en film eller en hendelse.

4. Det spiller ingen rolle hvorfor personen gråter

Årsaken til å gråte påvirker ikke alltid spenningen. Noen mennesker med knuten kan nyte å se tårer eller føle sobs, uavhengig av årsaken.

For andre, spesielt de i dominerende / underordnede relasjoner, L’tenning kan bare komme hvis tårer er resultatet av en seksuell handling eller noe gjort under sex.

5. Eller hvis du kjenner dem

Noen mennesker med Dacrypilia kan tennes ved å gråte uansett om de kjenner auksjonarius. Faktisk, Dacryphilia Chat Forum inneholder ofte meldinger av mennesker som beskriver å ha sett folk som ikke kjenner gråt og følgelig bli begeistret.

For andre kan en sterk spenning være et resultat av en personlig forbindelse med den som gråter eller som gjør at du gråter. Tårer av andre mennesker kan ikke ha noen effekt på ditt seksuelle ønske.

6. Og alle kjønn er et rettferdig spill

en studere Han oppdaget at daphilia forekommer både hos menn og kvinner, men dette var den første studien av sitt slag. Det er ikke klart hvem som opplever denne noden oftere, og fordi, eller hvis deres seksuelle orientering er en faktor der tårer vekker dem.

Noen undersøkelser tyder på at menn er slått av av kvinnelige tårer. I en studere, Menn som luktet kvinners tårer rapporterte mindre seksuell spenning. De kjemiske signalene om tårer kan dempe det seksuelle ønske om noen menn. For andre kan det øke det.

Generelt, Hormonens rolle i Dacrypilia det er ikke klart.

7. For mange mennesker med knuten er tårer l & # 8217;

Tårer som strømmer på ansikt og nakke, tårer som akkumulerer ved øyehjørner, tårer som kommer ned fra øyevippene dine: For dacrypiliacs er tårer en excitement.

Dette kan skyldes det faktum at de er begeistret av situasjoner som tillater dem å være medfølende og empatisk. Det kan også være fordi de finner følelsesmessig sårbarhet sexy.

Også sterke følelser d’kjærlighet kan forårsake tårer, og dette kan føre til en økning i seksuell lyst. Andre er bare glade mot synet av tårer og gråt, uansett grunnen.

8. Men det kan også være måten kroppens kropp

Gråt er en veldig fysisk handling for de fleste. Ansiktet fortsetter. Nakkespenninger. Leppene krølle og pout. Ifølge folk som publiserer på noen Dacryphilia Chat Forum & # 8211; og Tilgjengelig søk & # 8211; L’leppe krølle under gråt kan være en avgjørende faktor.

9. Eller følelsene som gråter øker

For noen mennesker, kan det være en sterk følelsesmessig utløser. Disse følelsene kan enkelt oversettes til seksuell spenning.

Med dette i tankene er det lett å se hvordan noen mennesker Med dette heller føler du deg slått på eller spent når de kan løpe inn og trøste en gråtende partner.

Denne følelsen kan være en ‘8217; utvidelse av et instinkt som inviterer folk til å trøste en auksjonarius og hjelpe & # 8220; løse & # 8221; Noen problemer. I dette tilfellet kan trøst være sex.

10. Eller # 8217; Handling om å se noen til å vise så sterke følelser

For noen mennesker med Dacrypilia, L’antennelse er resultatet av å se en og # 8217; En annen person føler seg sterke følelser, ikke bare vitne til tårer som strømmer på ansiktet.

Ser på noen Prøv en sterk følelse & # 8211; Det kan være sinne, tristhet, aggresjon, smerte & # 8211; kan forårsake eksitering. Hvis tårer følger, L’tenning kan være enda sterkere.

11. Eller kraften til å vekke slike sterke følelser fra # 8217; en annen person

Hvis du liker maktspillet, se en en annen person, og en annen person prøver sterke følelser som følge av noe du sa eller gjort, kan være en sterk spenning.

Under noen sexscenarier kan en planlegge person forsøke å vekke tårer eller følelsesmessige svar fra hans underordnede. Dette kan være et gjennombrudd for en eller begge parter.

12. Eller en blanding av alt over

Siden forskningen er svært begrenset, er det ikke klart hvorfor folk opplever Dacrypilia. Det kan være en kombinasjon av følelsesmessige og fysiske elementer.

Det kan også være det direkte resultatet av tårer og fysiske endringer i ansiktet og kroppen som oppstår under gråt.

Eller det kan være korrelert til noe som forskere fortsatt må identifisere.

1. 3. Som med noen node, er samtykket nøkkelen

De fleste med denne spesielle knuten vil ikke være begeistret etter å ha sett en fremmed gråt i en kino eller ser noen flau av en mobbing (selv om det er mulig).

En konsensus er nødvendig, spesielt i aktive sexscenarier.

Det spiller ingen rolle om du er en seer av andres seksuelle møtet, engasjert i kraftspill med partneren din eller et sted i midten: hver handling du gjennomfører krever samtykke fra alle involverte mennesker.

14. Det er mange ting vi ikke vet

Informasjon om Dacrypilia er begrenset, men videre forskning kommer fram som forskere og seksuelle helse leger begynner å forstå disse seksuelle preferanser.

Akkurat nå er det ikke klart hva det er å gråte at det er så spennende. Videre er det ikke klart hvorfor noen mennesker er begeistret av følelsesmessig katarsis mens andre er begeistret ved å se på en annen person som gråter eller gjør sin partner gråte.

Videre forskning kan hjelpe deg med å svare på disse og andre spørsmål.

15. Hvis du er interessert i å lære mer

Det er bare noen få gode ressurser for folk som er interessert i Dacryphilia. Du kan finne nyttig å starte med organisasjoner og fora som Lovers gråt, Fetlife Og CollarChat.

Hvert nettsted tilbyr innbydende fora for mange forskjellige noder og fetish, inkludert Dacrypilia.