Dø av kreft, hjemme

Com’det er å se en elsket dør? Com’det er å være den som dør?

I National Geographic Channel Dokumentar / # 8220; Jeg er døende & # 8221; La oss se hvordan Renee Heidtman & # 8211; A’livlig og aktiv yoga instruktør på ventilasjonen’år & # 8211; Det er diagnostisert for første gang en brystkreft. Filmen følger Renee og hans familie gjennom hans forsøk på å bli behandlet, hans siste måneders hjemmepleie og til slutt, hans død l’20. april.

Selv om det er løst i hans representasjon av den harde virkeligheten av å dø, er filmen også et ømt se på familien og søsterskapet.

Det er virkelig en historie om’kjærlighet, familie og samfunn & samfunn & # 8221; sier den utøvende produsenten Mary Lisio, som jobbet med kollegaer produsenter Casey Affleck og Joaquin Phoenix for å bringe historien om Renee på skjermen.

Personlige video dagbøker

I tillegg til filmen skutt på Renee’s House i San Francisco i løpet av de siste ukene, presenterer filmen også noen av video dagbøkene som Renee skutt alene. Disse dagbøkene varierer fra sin diagnose til de siste ukene i livet. I mellomtiden ser vi glimt av sitt daglige liv og hans opplevelser under en biltur, så vel som hans forsøk på å behandle kreft på en helhetlig måte og til slutt gjennom kjemoterapi.

I løpet av 10 timer med personlige filmer, sier Lisio at du og de andre styremedlemmene var imponert over «-optimalismen og reneeens styrke:» Vi vet ikke bare som en person som er definert av hans sykdom, men som en person livlig, godt elsket og eventyrlystne. & # 8220;

& # 8220; Vi tenker alle på hva vi ville gjøre i den situasjonen & # 8221; sier. «Se hans smil, hans håp og hans optimisme & # 8230; Det har aldri blitt overgitt og virkelig trodd under behandlingen han hadde valgt. Det var egentlig bare en gledelig person og gjorde det beste for å holde seg positivt og prosjektet at positivitet og håp. & # 8220;

Realitetene i’hjelp

Del på Pinterest

Renee mottok sykehuspleie i like under seks måneder. Mens han hadde muligheten til å tilbringe de resterende dagene på et sykehus eller i en bistand, valgte Renee å bli assistert hjemme.

«For noen som Renee, ville han føle seg fremmedgjort [bli tatt vare på andre steder]. Det ville ikke vært en død som passer for hans karakter, sier den yngre søsteren, Rita Heidtman, som tok større vekt på omsorgspersoner, hjulpet av venner og andre familiemedlemmer.

Men som han ville gjøre for enhver omsorgsperson i sin situasjon, innrømmer han at opplevelsen har hatt en følelsesmessig og fysisk pris.

Det tar mange mennesker å ta vare på en person, og mye av byrden har en tendens til å falle på en enkelt person & # 8221; sier Rita, som har blitt hjulpet av venner, familie og et team av sykepleiere og assistenter Sutter Care hjemme. «Vi var fremfor alt, hans venner og vår familie skulle ta vare på Renee. Dette betydde alt, fra narkotika, bytte av klær og bleier, til alle resten & # 8220;.

Familien din og dine venner vil ta vare på deg bedre enn noen annen person & # 8221; sier Rita. Men den økonomiske kampen var ekte. Utover og # 8217; sykehus, de var l’leie, utgifter og andre viktige ting å bekymre seg for: Kostnader som enhver syk person ville ha problemer med å dekke alene.

& # 8220; Det er vanskelig for en person å ordne i den situasjonen, når alt du har er din ugyldighetskontroller & # 8221; sier Rita. & # 8220; Disse sjekkene er ganske små.& # 8221;

Heldigvis var venner og familie i stand til å hjelpe, og Rita er spesielt takknemlig for folk som donerte for hjelpekostnader på crowdfunding nettsteder som Gofundme.

L’Universitetet av døden

Med «Jeg er døende», sier Lisio at hovedmålet med filmskapere er å vise virkeligheten i’Siste felles erfaring: død.

Jeg tror du vil sikkert huske at vår tid på denne jorden er dyrebar & # 8221; han sier, merker at alle de som viste at filmen har skyndet seg for å ringe sine kjære og fortelle dem hvor verdsatt de er. & # 8220; Når de ser på det, håper jeg at folk tenker på hva de ville gjøre i den situasjonen og bruke den som en’Mulighet for å reflektere over livet & # 8221;.

«Vi ønsket å vise at selv positive ting kommer fra døden. Det er ikke bare skjebnen og tristhet & # 8220; sier Rita. «Vi håper å vise litt» 1216; av lys.& # 8221;

& # 8220; The Am Dying & # 8221; Det ble presentert for første gang 13. juni 2015 på den nasjonale geografiske kanalen.