D & # 039 mel; havre og diabetes: hva å gjøre og hva du skal gjøre

Beskrivelse

Diabetes er en metabolsk tilstand som påvirker måten kroppen produserer eller bruker insulin på;. Dette gjør det vanskelig å holde sukker i blodet i et sunt utvalg, som er grunnleggende for folks helse med diabetes.

Når du styrer blodsukkeret, er det viktig å kontrollere mengden karbohydrater som forbrukes i en enkelt økt, da karbohydrater direkte påvirker blodsukkeret.

Det er også viktig å velge karbohydrater rik på næringsstoffer og rik på fibre enn raffinerte karbohydrater behandlet med tilsatt sukker. Karbohydratinntaksmålene skal bestemmes på individuell basis med legen din hjelp.

Dette betyr at det du spiser er veldig viktig. Spis mat høyt i fibre og næringsstoffer, men lavt i fett og usunn sukker kan bidra til å holde et sunt blodsukker, samt forbedre din generelle helse.

D’havremel tilbyr en rekke helsemessige fordeler og kan være en god mat for de som har diabetes, så lenge delen er kontrollert. En kopp mel D’cotta havre inneholder ca 30 gram karbohydrater, som kan settes inn i et sunt matplan for personer med diabetes.

Buer d’havre

D & # 8217 mel; havre har lenge vært en vanlig mat til frokost. Den er laget av D’havre, som er bønner d’havre uten skinn.

Er vanligvis laget av geiter d’havre kuttet i stål (eller hakket), rullet opp eller «8220; snapshots & # 8221;. Pluss havre er behandlet, som i tilfelle av’instant havre, raskere havre havre fordøyd og raskere blodsukker kan potensielt øke.

Melet d’havre er vanligvis kokt med væske og servert varmt, ofte med ekstra komponenter som valnøtter, søtningsmidler eller frukt. Det kan være forberedt på forhånd og oppvarmet om morgenen for en rask og enkel frokost.

Fordi D & # 8217 mel har en lavere glykemisk indeks, kan det være et bedre alternativ til andre valg til frokost, for eksempel kald frokostblandinger med tilsatt sukker, brød med ekstra gelé eller pannekaker med sirup.

De med diabetes kan teste blodsukkernivået etter forskjellige typer frokostmat for å se hvordan blodsukkeret svarer.

Melet d’havringen kan også fremme hjertets helse, noe som er viktig fordi personer med diabetes er utsatt for hjertesykdom.

Pro av mel d’Avena for diabetes

Legg til MLOUR D’havre til kostholdet ditt for å hjelpe til med å håndtere diabetes har både fordeler og ulemper. Fordelene ved å legge til D & # 8217 mel; havre til ditt matprogram for diabetes inkluderer:

 • Kan bidra til å justere blodsukkeret, takket være innholdet i moderat til høy og alle «8217, lavere glykemisk indeks.
 • Det er sunt for hjertet takket være innholdet av oppløselige fibre og til det faktum at det kan senke kolesterolet.
 • Det kan redusere behovet for insulininjeksjoner hvis de konsumeres i stedet for annen mat til karbohydratrik frokost.
 • Hvis kokt på forhånd, kan det være et raskt og enkelt måltid.
 • Det er moderat rik på fiber, det får deg til å føle deg full lenger og hjelper med vektstyring.
 • Det er en god kilde til langsiktig energi.
 • Kan hjelpe deg med å justere fordøyelsen.

Mot mel d’Avena for diabetes

For mange mennesker med diabetes, spiser av mel D’havre har ikke mange ulemper. Spise D & # 8217 mel; havringen kan øke blodsukkernivået hvis du velger D & # 8217 mel; Instant Oats, ekstra sukkerladning eller hvis du bruker for mye på en gang.

D & # 8217-melet kan ha negative effekter for de som også har gastroparese, som er en forsinkelse i mage tømming. For de som har diabetes og gastroparesis, er fiber i D & # 8217-melet; havre kan redusere tømmingen av magen.

Ting å gjøre og ikke å gjøre for mel d’havre og diabetes

D & # 8217-melet kan være en utmerket lagt til kostholdet ditt for å hjelpe til med å håndtere diabetes. Spesielt hvis du bruker den til å erstatte andre frokostvalg med høyt karbohydrat og sukkerinnhold.

Når du legger til D & # 8217 mel; havre til ditt matprogram for diabetes, er det flere ting å huske på:

Ting å gjøre

 • Legg til kanel, valnøtter eller bær.
 • Velg havre gammel stil eller stålskåret.
 • Bruk skinny melk eller vann.
 • Legg til en spiseskje valnøttsmør for mer protein og smak.
 • Forbered gresk yoghurt for å øke proteiner, fotball og vitamin D.
 • Det er mange ting du kan legge til i din D & # 8217 mel forberedelsesliste for å øke helsemessige fordeler av mel D & # 8217;.

  Når du spiser Mel D’havre, her er hva du bør gjøre:

  • Spis med et protein eller et sunt fett som egg, valnøttsmør eller gresk yoghurt. L’Legge til 1-2 spiseskjeer av pecan nøtter, valnøtter eller hakkede mandler kan legge til proteiner og sunne fettstoffer, som kan bidra til å stabilisere blodsukkeret ytterligere.
  • Velg havre gammel stil eller stålskåret. Disse valgene inneholder en større mengde løselig fiber, noe som bidrar til bedre å regulere blodsukkeret og blir minimalt behandlet for å redusere fordøyelsen.
  • Bruk kanelen. Kanel er rik på antioksidanter, har antiinflammatoriske egenskaper og kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom. Det kan også forbedre følsomheten Alle’insulin og kan bidra til å redusere blodsukkernivået.
  • Legg til bærene. Bærene har også antioksidanter og næringsstoffer og kan fungere som naturlige søtningsmidler.
  • Bruk skinny melk, usøtet soya melk eller vann. L’bruk av lavt fett eller soya melk kan øke næringsstoffene uten å legge for mye fett til måltidet. Vannet er å foretrekke å krem ​​eller melk mer fett for de som ønsker å redusere innholdet i kalorier og fettstoffer. Vær imidlertid oppmerksom på at mengden melk som brukes, må vurderes for den totale karbohydratrekruttering for ditt måltid. Åtte gram normal melk inneholder ca. 12 gram karbohydrater.

  Ting å gjøre

 • Ikke bruk Mel D’ferdigpakket eller sugared instant havre.
 • Ikke legg til for mye tørket eller søtningsmiddel, selv naturlige søtningsmidler som honning.
 • Ikke bruk kremet.
 • Når du spiser Mel D’havre, her er hva du ikke bør gjøre:

  • Ikke bruk Mel D’ferdigpakket eller øyeblikkelig avena med ekstra søtningsmidler. The Mel D’øyeblikkelig og smaksatt havre inneholder sukker og ekstra rom. De har også mindre løselige fibre. Velg et sunt utvalg av mel d’havre.
  • Ikke legg til for mye tørket frukt. Bare en skje med tørket frukt kan holde en’høy mengde karbohydrater. Vær oppmerksom på delene dine.
  • Ikke legg til for mange kalori søtningsmidler. Folket tilsettes vanligvis sukker, honning, stokk sukker eller sirup til mel d’havre. Disse kan øke blodsukkernivået betydelig. Du kan enkelt legge til søte eller kaloriske søtningsmidler.
  • Grenser eller unngå å bruke kremet. Bruk vann, soya melk eller tynn melk for å forberede mel d’havre.

  Andre fordeler for helsen til mel D’havre

  I tillegg til blodsukker og hjertehelsemessige fordeler, kan D & # 8217 hjelpe med:

  • Kolesterol
  • Vektkontroll
  • Hudbeskyttelse
  • Redusere mulighetene for kolonkreft

  D & # 8217 mel; ubehandlet og usøtet havre er sakte å fordøye, noe som betyr at du vil føle deg tilfredsstillende lenger. Dette kan hjelpe med vekttap og vektstyringsmål. Det kan også bidra til å justere pH i huden, som kan redusere betennelse og kløe.

  Ta ut mat

  Hvis tilberedt riktig, er D & # 8217-melet; havre har mange fordeler som kan være nyttige for alle. De med diabetes kan dra nytte av erstatning av andre søte og svært raffinerte frokostblandinger. Som med alle kilder til karbohydrater, sørg for at du tar hensyn til størrelsen på delene.

  Du kan starte dagen med et måltid som regulerer bedre blodsukker og gir en langsiktig energikilde. Det vil også bidra til å forbedre hjertets helse. Velge de riktige tilleggskomponentene, D & # 8217-melet; havre kan være en rikholdig frokost når du bor med diabetes.

  Kontroller alltid blodsukkeret for å se hvordan melet d’havre du påvirker. Alle som har diabetes er annerledes. Snakker alltid med legen din før du gjør viktige endringer i kostholdet. Registrerte diettitister kan også hjelpe deg med å tilpasse en matplan for å møte dine spesifikke behov.