Cyogisk syre: bivirkninger og fordeler

Beskrivelse

L & # 8217; claminsyre består av forskjellige typer sopp. Det er også et biprodukt av gjæringen av visse matvarer, inkludert japansk skyld, soyasaus og risvin.

L & # 8217; Cogysyre hemmer og forhindrer dannelsen av tyrosin, som er en nødvendig aminosyre for å produsere melanin. Melanin er pigmentet som treffer håret, huden og fargen på øynene. Fordi hemmer produksjonen av melanin, COGY-syren og har en lynseffekt.

Former og bruksområder

L & # 8217; Cumic Acid brukes ofte lokalt for å behandle en rekke forskjellige kosmetiske forhold. Har blitt godkjent for bruk i kosmetiske produkter i konsentrasjoner av 1 prosent eller ikke. Det brukes ofte som en fil Hud rydding middel.

L & # 8217; Kosmetisk syre finnes i forskjellige typer kosmetiske produkter, inkludert pulver, serum, kremer, vaskemidler og såper. Pulverene må blandes med vann eller lotion, avhengig av produktets instruksjoner. Noen produkter, som såper og vaskemidler, må vaskes umiddelbart. Andre, for eksempel kremer og serum, er designet for å være igjen og absorbert av huden. (Imidlertid, L & # 8217; kojinsyre samlet sett har relativt lave absorpsjonshastigheter under overflaten av huden.)

Noen produkter, for eksempel ansiktsmasker, er designet for å bli brukt bare av og til. Krem og vaskemidler kan brukes daglig.

Produktene som inneholder kojikosyre er mer vanlig brukt på ansikt og hender, men kan brukes på alle ikke-følsomme områder av kroppen.

Bivirkninger og risiko

De Ekspertpanel ingrediens omtale kosmetisk Besluttet at Kojic Acid er trygg å bruke i kosmetikk i konsentrasjoner av 1 prosent. Noen individer kan imidlertid fortsatt oppleve bivirkninger eller risiko fra bruken. Mat og Drug Administration kontrollerer kvaliteten og sikkerheten til kosmetikk, så sørg for at du kjøper produkter fra A & # 8217; kompensert selskap i USA.

Kontakt dermatitt er L & # 8217; mer vanlig bivirkning av mothical syre. Det kan manifestere seg som rødhet, irritasjon, kløe, utslett, hud hovent eller smerte og ubehag. Kontakt dermatitt er mer vanlig hos personer med sensitiv hud eller personer som bruker et produkt med høyere konsentrasjon og 1% kojikosyre. Stopp bruken hvis du reagerer på et produkt som inneholder klemsyre.

Over tid, L & # 8217; langsiktig bruk av cogysyre kan gjøre huden mer utsatt for forbrenning. Så det i tankene og vær spesielt forsiktig med å bruke solkrem eller bruk verneutstyr.

Du bør aldri bruke måltidet på skadet eller ødelagt hud. Noen land har forbudt dette produktet på grunn av potensiell forbindelse til kreftutvikling. Videre forskning er nødvendig for å identifisere og forstå andre potensielle bivirkninger.

Potensielle fordeler

L & # 8217; Hovedbruk & # 8211; og fordelen & # 8211; Dell & # 8217; Kojic Acid er å lette synlig solskader, flekkene på & # 8217; alder eller arr. Dette kan forårsake en anti-aging effekt på huden.

I tillegg til lynseffekter på huden, inneholder og # 8217; kognikksyre inneholder noen antimikrobielle egenskaper. Kan være D & # 8217; hjelp Bekjempe forskjellige vanlige typer bakterielle stammer Selv i små fortynninger. Dette kan bidra til å kurere akne forårsaket av hudbakterier. Det kan også lyse opp arrene på & # 8217; akne som ennå ikke er bleknet.

Også l & # 8217; cogy syre har det Antifungal eiendom. Det er likeverdig Lagt til noen antifungale produkter å øke effektiviteten sin. Det kan være nyttig i behandlingen av hudsvampinfeksjoner som gjær, candidiasis og ringormsinfeksjoner eller fots d & # 8217; atlet. Hvis såpe som inneholder cogysyre brukes regelmessig, kan det bidra til å forhindre bakterielle og soppinfeksjoner på kroppen.

Ta bort

Når du bruker kojinsyre for aktuell, vil du sannsynligvis begynne å se resultatene innen to uker. Du kan få bedre resultater, eller raskere resultater, hvis du også legger glykolsyre til behandling.

Du kan bruke den kognicyren til å behandle hyperpigmenteringsområder eller arr, men du bør ikke bruke det i et forsøk på å lette din naturlige hudfarge.

Hvis du vil bruke produkter som inneholder cogysyre for å behandle en viss tilstand eller estetisk utseende, sikre en avtale med din hudlege. Kan hjelpe deg med å bestemme den beste og sikreste oppførselen. De kan også gi informasjon om dosering og komplementære behandlinger.

Hvis du opplever rødhet, utslett, irritasjon eller smerte under bruk av kognikksyre, avbryter du umiddelbart bruk av bruk. Til Lenire L & # 8217; umiddelbar irritasjon, kan du bruke en krem ​​all & # 8217; bench hydrokortison på det berørte området.