Cuticleolje: Fordeler, hvordan du bruker den og nagelveksten

Del på PinterestKreditt: Getty Images

L’cuticleolje er et fuktighetsgivende produkt for negler og kutikler. Det er mer vanlig laget av vegetabilske oljer og inneholder noen ganger vitaminer og sitronsyre.

Klærne utsatt for overdreven kulde, sol, klor, saltet vann eller såpe kan knekke, sprekke og tørke opp. I disse tilfellene av ekstrem tørrhet og skade, L’cuticleolje kan bidra til å fukte kutikulen og neglen, gjenopprette helsen.

L’Anvendelse av cuticleolje kan øke sirkulasjonen rundt negler, stimulerende nagelvekst. Det kan også bidra til å beskytte negler og kutikler fra traumer.

L’Olje kan også bidra til å forbedre helsen og # 8217; # 8217; spiker. Hvis du maler negler, kan den’cuticleolje kan også beskytte emalje til en varig glans.

Hvordan å bruke

Du må bare bruke noen få dråper, fordi de fleste oljer fungerer bedre i små mengder.

Avhengig av produktet du bruker, kan du dabere kutiklene med en bomullspute eller børste oljen;. Påfør noen få dråper på hver kutikk og massasje i noen minutter.

Hvordan kjøpe L’cuticleolje

De beste kutikkoljene absorberes raskt fra huden. De er også ganske tynne, fordi selv tette oljer absorberes ikke av huden. De fleste kutikkoljer inneholder en kombinasjon av forskjellige oljer, for eksempel:

  • jojoba olje
  • linfrøolje
  • Papirolje

Du kan også kjøpe en cuticleolje som inneholder vitaminer eller andre ingredienser, for eksempel antioksidanter. Burt & # 8217 Sitron Butter Cuticle Cream; S Bees, for eksempel, inneholder både vitamin og antioksidanter. Opi Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil inneholder også vitamin E, men har A’børste applikasjon. Hvis du er ute etter et mer luksuriøst alternativ, er Dior Crème Abricot tilgjengelig i en preget krukke og er i omløp siden 1963.

Selv om L’cuticleolje ikke er absolutt nødvendig for neglelakk, kan det være en god behandling hvis negler og kutikler føler seg spesielt tørr. Bare dab litt og # 8216; massasje og du gjorde til deg selv & # 8211; og til neglene dine & # 8211; en tjeneste.