CrossFit: Fordeler, Risiko og hvordan du starter

Del på Pinterest

Crossfit Gyms, kjent som & # 8220; bokser og de holder seg i hele verden som de vokser i popularitet. Så, så det er crossfit og hva er fordelene og risikoen for helse?

CrossFit er en form for høy intensitet fitness (HIPT). En crossfit trening kan inkludere dynamiske øvelser som:

  • Pliometrisk hopp
  • Olympisk skating
  • Kettlebell
  • Fri kroppseksplosive bevegelser

Les videre for å lære om fordelene med CrossFit, og hvis det er riktig for deg.

1. Det kan forbedre fysisk styrke

CrossFit høyintensitet multi-intensitetsbevegelser kan hjelpe deg med å øke muskelstyrken og motstanden. L’å legge til ekstra vekt på treningsøktene dine kan ytterligere øke muskeløkningen ved å legge til stress på muskler.

Du kan også kontinuerlig utfordre musklene dine ved å delta i dagens treningsøkt, noe som vil gi musklene dine en viss variasjon. L’Opplæring av dagen, eller WOD, er en karakteristisk del av Crossfit-programmet. Hver dag publiseres en ny rekke øvelser. L’Målet er derfor å fullføre så mange repetisjoner av hver øvelse i en viss tidsperiode.

2. Kan hjelpe deg med å forbedre aerobic kapasitet

L’crossfit høy intensitet strøm trening (HIPT). Denne typen trening kan bidra til å øke VO2 Max eller maksimal mengde oksygen du kan bruke under treningen.

Forskning var imidlertid ufattelig på effektene både kort og langsiktig krysse på fysiologiske endringer og aerobiske fordeler. Videre forskning er nødvendig for å forstå hvordan CrossFit forbedrer aerob kapasitet sammenlignet med andre former for drift.

3. Forbedrer Agility, L’balanse og fleksibilitet

CrossFit treningsøkter inkluderer ofte funksjonelle øvelser eller øvelser som etterligner bevegelsene du gjør i hverdagen. Funksjonsbevegelser, som squats, swing med kettlebell eller overheadpresse, kan bidra til å forbedre smidighet, balanse; balanse og fleksibilitet.

De kan også redusere risikoen for skade og forbedre livskvaliteten med alderen i alderen;.

4. Brenn kalorier og kontrollerer vekten

CrossFit treningsøkter kan hjelpe deg med å brenne flere kalorier enn andre treningsøkter. I gjennomsnitt vil en mann i 195 pounds eller en kvinne på 165 libs brenne Fra 15 til 18 kalorier per minutt og fra 13 til 15 kalorier per minutt, henholdsvis under en Crossfit-krets. Du kan også fortsette å brenne kalorier i løpet av gjenopprettingsperioden.

Dette sammenlignes med 11 kalorier per minutt og 9 kalorier per minutt under tradisjonelle vekter som løfter med maskiner.

Hvis målet ditt er vekttap, prøv å følge et sunt kosthold, samt følge et Crossfit treningsregime.

CrossFit er trygt?

CrossFit er en form for høy intensitetsøvelse. Din risiko for skader øker hver gang du øker intensiteten til treningsøktene dine eller mengden vekt du hevder.

Noen vanlige crossfitulykker inkluderer:

  • smerte i korsryggen
  • Rotatorhodetelefonens tendonitt
  • Achilles tendonitt
  • Kneskade
  • Tennis spiller albue

Hvis du er ny i Crossfit, er det en’intelligent ide å jobbe med en kvalifisert fitness profesjonell som kan sørge for at du kjører øvelsene riktig. Ha en feil form, prøv å flytte i øvelser for fort eller løfte mer enn du kan klare kan føre til skade.

Nybegynnere bør gå til et lavere tempo og øke vekten gradvis til treningsnivået ikke forbedres.

CrossFit er ikke trygt for alle. Hvis du er gravid og du allerede praktiserer Crossfit, kan det gå bra, men sørg for at du først snakker med legen din. Hvis du er gravid og du ikke vet CrossFit, bør du vente til etter graviditeten.

CrossFit er ikke sikker på om du er såret, eller du har andre alvorlige helseproblemer. Pass på at du får tillatelse først fra legen din eller arbeid med en fysioterapeut før du starter Crossfit.

Hvis du er mer enn 65 år gammel, og du er allerede i form, kan CrossFit være sikker eller ikke å prøve. Snakk med legen din før du starter.

Start med Crossfit

Hvis du er interessert i å prøve Crossfit, se på nett For en tilknyttet boks i ditt område. De fleste Crossfit-sentrene krever nybegynnere å registrere seg for to eller tre private eller semi-private treningsøkter. Disse kan koste mellom $ 150 og $ 300 for å delta.

Når treningsøktene er fullført, kan du abonnere på Group Crossfit-kurs eller fortsette å jobbe med en personlig trener.

Selv om det er mulig å gjøre en treningsøkt alene etter å ha kjøpt kjennskap til CrossFit-øvelser, hvis du er nybegynner, bør du først jobbe med en kvalifisert profesjonell i en Crossfit-boks.

Instruktører kan forme hver av bevegelsene og se på skjemaet ditt for å bekrefte at du gjør det riktig. De kan også presentere alt utstyret.

CrossFit øvelser kan endres for å tilpasse seg nybegynnere eller ny fitness. Du må fortsatt jobbe med trenerne i din lokale boks for å starte. Du vil kanskje jobbe en mot en med en lengre trener til du føler deg rolig og ikke øker nivået av fysisk form.

Hvis du er ny i Crossfit, må du alltid gå til rytmen din og ikke øke flere vekter enn du føler deg trygge. Forenkle L’fysisk aktivitet vil bidra til å redusere risikoen for skade.

CrossFit er en form for høy effekt. Se alltid legen din før du starter et nytt program for øvelser som CrossFit, spesielt hvis du er ny for å trene eller overbeviser med en helsetilstand.

Ta bort

CrossFit kan være en effektiv trening for å gå ned i vekt, utvikle styrke, smidighet og fleksibilitet og forbedre aerob fysisk form. Det kan imidlertid ikke være egnet for alle.

Hvis du har en tilstand av helse eller en ulykke, snakk med legen din før du prøver CrossFit og anser å jobbe med en instruktør når du starter i stedet for å stole på videoer eller online treningsøkter. De kan hjelpe deg med å lære riktig form som kan redusere risikoen for skade.

CrossFit-klasser fokuserer generelt på å skape et fellesskap. Av denne grunn kan du foretrekke CrossFit-leksjoner i stedet for å gjøre treningsøktene alene.