Cracking Knuckles og Arthritis: C & # 039; er en lenke?

Beskrivelse

Du har kanskje hørt at knekken bryter opp på grunn av leddgikt, men det er ikke noe bevis for å støtte denne utsagnet. Imidlertid kan Knuckle Cracking føre til andre problemer. Fortsett å lese for å lære mer om denne vanen, og hvorfor du kanskje vil redusere knasen av knoklene.

Hva sier forskning på knokler

Flere studier har blitt utført for å avgjøre om Knuckle Cracking er forbundet med leddgikt. Til dags dato, Ingen forbindelse Det har blitt funnet.

I en forhold, Forskerne av Uniformed Services University of Health Sciences undersøkte en gruppe på 215 personer. Xnumx% av dem sa å ha slettet knoklene regelmessig.

Resultatene viste 18.1% av de deltakerne som har plaget knoklene og 21.5% av de som ikke hadde håndgikt. Forskere har konkludert med at sjansen til å få artrittet var mer eller mindre det samme i begge gruppene.

I 1998 utførte Dr. Donald Unger en uformell studie som ble publisert som en brev Alle’utgiver av magasinet artritt og revmatisme. Som en del av hans eksperiment brøt legen sin venstre hånd minst to ganger om dagen i 50 år, og forlot knoklene til høyre fra solen for å tjene som en kontroll.

Dr. Unger har anslått at knoklene i venstre hånd er blitt trukket minst 36.500 ganger. I hans brev konkluderte han med at ingen av hans hender etter 50 år viste symptomer på leddgikt og ikke C’de var forskjeller mellom de to hender.

Resultatene av a studere Publisert i 2017 enig med konklusjonene fra Dr. Unger. Forskere har oppdaget at kjeks på knoklene hadde samme nivå av fysisk funksjonalitet enn de som ikke brøt knoklene.

Mens overveldende forskning tyder på at knoklene ikke tar til leddgikt, kan følgende øke risikoen for å utvikle tilstanden:

 • En tidligere fellesskade
 • overvektig eller overvektig
 • høy alder
 • En familiehistorie
 • Vær en kvinne

Komplikasjoner av chapped knokler

Knuckle Cracking forårsaker ikke leddgikt, men noen undersøkelser tyder på at vane kanskje ikke er helt ufarlig.

Hvis A’artikulasjon krasjer når du åpner, kan Knuckle Pop forårsake skade på hånden din.

TIL studere Utført i 1990 viste at kronisk knekkbrudd kan påvirke helsen til hendene. Forskerne undersøkte 300 deltakere og fant at de som bryter leddene, hadde en høyere inflammasjonsfrekvens og et svakere grep.

Dette resultatet er imidlertid kontroversielt, men. Nyere Undersøkelser Publisert i 2017 konkluderte med at brudd på knoklene ikke har påvirket styrken av grepet.

Du bør konsultere en lege hvis du finner følgende av knokkapittene:

 • smerte
 • opphovning
 • En uvanlig støy
 • Reduksjon i bevegelse

Det er også en god ide å lete etter profesjonell hjelp hvis vanen forstyrrer ditt daglige liv.

Behandling for komplikasjoner

Hvis A & # 8217 oppstår; Hands Inflammation, kontakt legen din. Behandlinger for å redusere hevelse kan inkludere:

 • Terapier med is eller varme
 • Epsom saltbad
 • hvile
 • massasje
 • Noen teller medisiner (OTC)

For å forbedre gripekraften, kan legen gi råd om spesifikke øvelser som krever at du tar forskjellige enheter.

Hva er årsakene til knokler pause

Inntil nylig trodde forskerne at lyden av knokkrusen kom fra en boble som brøt ut da deler av fingeren skilt.

TIL studere Publisert i 2015 bestridet denne teorien. Forskere brukte MR-skanning av fingrene mens han sprakk i sanntid og fant at støy oppstår på grunn av dannelsen av et hulrom i # 8217; artikulasjon.

Avbryte en & # 8217;

Det er ingen spesifikk behandling for Knuckling Cracking. Noen ganger kan det bli en obsessiv vane. I dette tilfellet kan du snakke med legen din om ulike terapier som kan hjelpe deg med å takle knekkingen av knoklene.

Hvis du har L’vane med å få dine knokler dukket opp og du vil stoppe, prøve følgende:

 • Hold hendene opptatt: Slå en blyant eller en mynt for å holde hendene oppta og hjelpe deg med å glemme å pope knoklene.
 • Distrit selv: Når du vil få din knokler pop, stopp hva du gjør og bytter til en annen aktivitet.
 • Bruk metoden til’elastisk: Noen rapporterer å ha ødelagt dårlige vaner, som å puste knoklene, binde et gummibånd rundt håndleddet og ta det hver gang de skal gjennomføre loven.
 • Kontakt en profesjonell: Hvis Knuckle Crunch forstyrrer livet ditt, kan det hende du trenger profesjonell hjelp til å håndtere vanen. En lege eller terapeut kan tilby deg noen former for atferdsterapi.

Outlook

Hvis du popner knoklene, er det ingen alvorlige helseeffekter å bekymre seg for. Faktisk rapporterer noen mennesker lettelse når de poper knoklene.

Habiten vil ikke føre til leddgikt, selv om det kan påvirke styrken på håndgrepet. Hvis vanen begynner å påvirke ditt daglige liv, snakk med legen din om atferdsterapi.

Undersøkelse: Jeg poper knoklene?