Conch piercing smerte nivåer, forholdsregler og piercinger etterbehandling

Skallet, som tar navnet sitt fra ulykken av øret med et skall, er innsiden av koppen til Dell & # 8217;. Når det gjelder piercinger, kan du pusse det indre eller eksterne skallet, eller begge deler.

Det indre skallet er høyere, parallelt med daithen (bruskfoldet over den hørbare kanalen). Det ytre skallet er lavere og nærmere kronen, som er den første av de to rygger som utgjør de ytre konturene i øret ditt.

Når du huler skallet, må nålen bevege seg gjennom en hard bruskplate. Føle øret ditt og flytte det. Du kan si at brusk i skallet er tykkere og vanskeligere enn de fleste andre deler av # 8217; øre. Dette betyr at piercing vil være mer smertefull enn de fleste andre områder.

Før du går til Piercing Store for å motstå, er det noen andre ting du bør vite om Shell Piercings.

Skallpiercing er smertefullt?

Smerte er subjektiv, så det er vanskelig å fortelle hvor mye shell piercing vil være smertefullt. Vil skade, men noen mennesker vil skade mer enn andre.

Hvis dette ikke er din første rodeo, vil du ha en «8217; grunnleggende ide om hvordan brusk piercinger er mer smertefulle enn de på lobeet på # 8217; øre. Hvis ørene dine er nakne, bortsett fra lobes, kan skallet ikke være ditt beste raid i den mest avanserte piercingverdenen.

Under prosedyren kan du forvente å føle en sterk smerte og trykk. I løpet av timene og i dagene du følger, kan du forvente en varm smerte og knapp.

Din smerte kan bli verre når du rengjør piercing og når du sover. Alle’Start, smerten vil trolig vekke deg når du ruller dem på treffsiden.

Varigheten av smerten avhenger av en rekke faktorer, for eksempel Piercing-metoden du velger og ditt nivå av toleranse, men du kan forvente ømhet i minst noen uker.

Et perforert skall kan ta tre til ni måneder for å helbrede helt. I løpet av den tiden vil du være i fare for infeksjon, som kan øke smertestillingen din.

Hvis skallet ditt er perforert med en liten kaliber dermalfist, kan du forvente mye mer smerte. Dermal knyttneve er i utgangspunktet et hull for ørene;. I virkeligheten fjerner det en liten brusk sirkel.

Etter en hudpunch, kan du ha problemer med å sove i måneder og smerte eller ømhet som vedvarer i et år eller mer.

Uavhengig av metoden som er valgt, i uker og måneder etter piercing, vil nivået av smerte gradvis redusere.

Seashille Drilling Procedure

Det er to forskjellige metoder for å pierce skallet, uansett om du velger å gjøre ditt eksterne eller interne skall.

Den vanligste prosedyren inkluderer en vanlig piercing nål. Din piercer vil rengjøre området, vil markere et punkt på begge sider, så vil du sette inn nålen og juvelene. L’hele prosessen krever bare noen få minutter.

L’Det andre alternativet er å bruke en dermal slag. Din piercer vil bare bruke en hudpunch hvis du ber om en. Grunnen til å gjøre det er muligheten for å ha større juveler.

I motsetning til ørelobber, kan du ikke strekke brusk. Så hvis du vil ha større juveler, må Piercer gjøre et større hull. Dette hullet lukker ikke som andre piercinger og bør betraktes som permanent.

Conch piercing for kronisk smerte

Du har kanskje hørt at noen piercinger alle’øre kan bidra til å redusere smerte. Piercing DAITH, for eksempel, ser ut som Lindre hodepine; migrene i noen mennesker. Shell Piercing har vært assosiert med å lindre både kronisk og akutt smerte.

Denne praksisen er basert på vitenskapelig bevis som viser at spesifikke akupunkturpunkter i # 8217; øre kan redusere smerte. For eksempel, en liten 2017 studere Han viste A’Association mellom akupunkturen til’øre og lettelse fra nevropatisk smerte hos mennesker med spinalskader.

Forskere har utforsket & # 8220;Akupunktur på slagmarken& # 8220; som en måte å raskt lindre smerten av soldater, som er i kamp eller etter retur hjem fra distribusjonen.

derimot, Akupunktur på slagmarken Generelt følger en lettelseprotokoll fra smerten som er rettet mot fem forskjellige punkter med akupunktur i begge ører. De fleste av disse punktene er ikke engang fjernt i nærheten av skallet; bare en tilnærming.

Conch piercing helbredende tid og post-terapi

Brusk er et ofte avaskulært stoff som ikke tar for å pierce sår. Fordi brusken ikke har en god blodtilførsel, kan det være nødvendig mer tid å helbrede. AftarCare er viktig for å hindre infeksjon over lang helbredelsesperiode.

Du bør alltid følge instruksjonene på postterapien som tilbys av Piercer. Du vil sannsynligvis bli fortalt å:

 • Rengjør piercing minst to ganger om dagen i minst tre måneder.
 • Vask forsiktig hendene før du berører eller vasker piercing.
 • Finn en saltoppløsning kjøpt i butikken eller skinne 1/8 til 1/4 teskje havsalt ikke ionisert i en kopp destillert eller flaskevann.
 • Gni forsiktig området rundt og område med en ren gasbind eller mettet papirservietter av saltoppløsning.
 • Det er ikke nødvendig å rotere piercing under rengjøring eller på en annen tid.
 • Ta et bad på havsalt en gang om dagen å sette varm saltoppløsning i en grunne kopp eller bolle og vippe hodet for å senke øret i løsningen for xnumx-xnumx minutter.
 • Ikke fjern juveler til piercer sier det er greit.

Mulige bivirkninger og forholdsregler

Når kroppen din er såret, kjør risikoen for komplikasjoner.

Infisert shell piercing

Brusk piercinger er Assosiert med infeksjoner. I et lite studio datert på over 500 kvinner med piercinger alle’øre, 32 prosent av de med brusk piercinger hadde han infeksjoner. Et infisert øre kan være ekstremt smertefullt og kan be om antibiotika.

Hvis du mistenker A’infeksjon, ikke fjern juveler med mindre du forteller deg en lege. Smykker fjerning kan føre til veksten av en infisert abscess.

Tegn på A’infeksjon inkluderer:

 • Rødt skinn og hovent rundt piercing
 • smerte eller ømhet
 • Gul eller grønn drenering kommer fra piercing
 • feber, kuldegysninger eller kvalme
 • røde striper
 • Symptomer som forverres eller varer mer enn en uke

Opphovning

Hevelse, eller betennelse, er den naturlige responsen av kroppen til traumer. Øret ditt kan virke hovent og rødt. Hevelse bør falle i løpet av få dager.

Piercing påvirkninger

Ulike Dossi som kan påvirke skallet inkluderer:

 • Cheloid arr, som er en smertefri akkumulering av kollagen som virker arrvev
 • en abscess, som kan være full av pus
 • en penetrerende kvise, som er en liten pustule i nærheten av hullet
 • Kontakt dermatitt forårsaket av en’metallallergi mot smykker

Når skal du se en lege

Kontakt legen din dersom du har tegn på infeksjon. Advarselsskiltene på en alvorlig infeksjon inkluderer:

 • feber
 • svette
 • frysninger
 • kvalme eller oppkast
 • Røde striper kommer ut av piercing
 • smerte som gradvis forverrer seg over tid

Ta bort

En skallpiercing kan skade litt og mer enn andre piercinger, men med en passende omsorg bør det bli helbredet uten problemer.