Commothio Cordis: Symptomer, årsaker, førstehjelp, perspektiver og mer

Beskrivelse

Commotio Cordis er en ofte dødelig skade som oppstår når du treffer brystet og de [8217; påvirkning utløser en dramatisk forandring i rytmen i hjertet ditt. Blåsen kan komme fra et objekt, som en baseball eller hockey-disk, og for øyeblikket kan det ikke virke spesielt alvorlig.

Commotio Cordis mer vanlig Treffer tenåringer mannlige idrettsutøvere. Uten umiddelbar behandling kan denne tilstanden forårsake uventet hjertedød.

Umiddelbar behandling med kardiopulmonal resuscitation (RCP) og hjertefibrillering med en automatisert ekstern defibrillator (DAE) kan være i stand til å gjenopprette den sunne rytmen i hjertet og redde et liv.

Symptomene på hjertesykdom

Etter å ha blitt slått av brystet, kan en person med Commotio Cordis tråkke fremover og miste kunnskap. Såret vil ikke vise noen eksternt traumer til brystet. Det kan ikke være en blåmerke eller noen indikasjon på et seriøst skudd.

Det kan ikke være mulig å oppdage et håndledd etter skade. L’Individuell slått til brystet vil ha sluttet å puste.

Hva forårsaker er?

Det eneste faktumet å bli rammet i brystet er ikke nok til å forårsake ComooTio Cordis. Kuppet timingen må være i et presist øyeblikk under hjerterytme og slå et område i sentrum av midten av venstre ventrikel i hjertet. Venstre ventrikel er det nedre venstre kammeret i hjertet.

Dette kan utløse ventrikulær takykardi. Ventrikulær takykardi refererer til et raskt og uregelmessig hjerterytme i de nedre rommene. Dette er en alvorlig tilstand. Den samme typen kontakt med brystet etter eller tommel på den ene siden kan ikke være noe annet enn en ufarlig kontakt.

Noen av hovedårsakene til Commotio Cordis inkluderer å bli påvirket av:

 • baseball
 • Lacrosse ball
 • Hockey disk
 • hockey stick

Hva setter deg i fare?

Øvelse av enhver sport der du er i fare for hjernerivt traumer på brystet øker sjansene for Cordis Commotio. Noen av sportene som er mer sannsynlig å forårsake Commotio Cordis inkluderer:

 • baseball
 • myk ball
 • Lacrosse
 • siriss
 • hockey

Selv folk som praktiserer kampsport i full kontakt, er i større risiko.

De diagnostiserte tilfellene av Commothio Cordis er uvanlige. Det er bare om Fra 10 til 20 Hendelser hvert år i USA. Flere tilfeller kan forekomme hvert år, men de er ikke rapportert som Commotio Cordis på grunn av den dårlige forståelsen av staten. Denne tilstanden er mer vanlig observert hos menn i alderen mellom 8 og 18.

Behandle

Hvis mistanke om Commotio Cordis, er rask behandling avgjørende. For hvert minutt som går etter å ha mistet kunnskap, reduseres overlevelsesraten 10 prosent. Ta hånd om:

 • Kjør RCP umiddelbart.
 • L’Korrekt bruk av en dae kan også bidra til å bringe hjertet ditt tilbake til en sunn rytme.
 • Spør noen som ikke utfører RCP for å ringe A’ambulanse. Hvis ingen andre er tilgjengelige for å ringe A’ambulanse, ring lokale beredskapstjenester mens du kjører RCP eller fortsetter RCP til du er i stand til å rapportere til noen for å hjelpe.

L’Bruk av RCP og DAE må fortsette opp til # 8217; Ankomst av A’ambulanse, med mindre personen har gjenopptatt kunnskap og virker stabil.

En person med Commotio Cordis som overlever, bør bli innlagt på sykehus og observeres i noen dager, avhengig av hans helbredelse og generell helse. Antiarytmiske stoffer kan administreres for å holde hjertet i en konstant og sunn rytme.

Hvis hjertet slår normalt, og det er ingen andre helseproblemer, kan personen slippes ut for å gjenoppta normale aktiviteter. Oppfølgingsavtaler med kardiolog kan anbefales for periodiske kontroller på rytmen og hjertets funksjon.

Komplikasjoner av hjertesykdommer

Suksessen med behandling og utvinning fra Commotio Cordis kan ikke forårsake ytterligere hjerteproblemer. Du kan imidlertid trenge et elektrokardiogram for å sjekke hjertet ditt for mulige rytmeforstyrrelser og # 8217; en lege godkjenning før de er autorisert til å praktisere sport igjen.

Kontinuerlige unormale hjerterytmer (arytmier) kan be om narkotika og muligens en pacemaker. Du kan ikke anbefales å trene kontakt med sport eller aktiviteter der et thoracic traumer er mulig.

Arrytmier er vanligvis et resultat av hjertesykdommer, for eksempel:

 • Dysfunitet av’koronar arteria
 • et hjerteinfarkt
 • Et strukturelt problem med hjertet
 • En ubalanse av elektrolytter, som kalium og natrium

Hvordan hindre det

Selv om det kan være umulig å hindre brystskader i sport eller andre forhold, som bilulykker, er det tiltak som kan tas for å redusere komplikasjoner fra Commotio Cordis, inkludert tap av menneskelig skrue.

Blant de viktige trinnene som ungdomslag eller legeringer kan forplikte seg til å bekjempe Cordis Commotio inkluderer:

 • Ha en atletisk trener til stede på forsøk og spill
 • Pass på at en Dae er tilgjengelig i alle idrettsanlegg, og at trenere og andre involverte vet hvordan du får tilgang til det enkelt
 • Utdanne trenere, trenere, foreldre og idrettsutøvere på hvordan du gjenkjenner symptomene på ComooTio Cordis, kjør RCP og bruk en Dae

Arbeidet med å redusere sannsynligheten for den samme thoracic lesjonen inkluderer:

 • Sørge for at elektrodene og andre beskyttende enheter er slitt riktig og konsekvent
 • Lær idrettsutøvere hvordan du unngår å bli påvirket med en ball, en plate eller et annet verktøy som kan forårsake denne skaden
 • Unngå de foreliglar av styrke og vekt blant idrettsutøvere når det er mulig
 • Bruke sikkerhet Baseball baller og hockey disker

Outlook

Commotio Cordis er en farlig tilstand. Hvis du har et barn som praktiserer en sport der en thorax skade er mulig, sørg for at den er slitt til L’verneutstyr tilgjengelig, og at skolen eller legeringen involvert har en DAE og trente brukere tilgjengelig når som helst.

En rask intervensjon kan redde livet til noen som lider av Cordis Commothio.