Comedonal Acne: Tradisjonelle behandlinger, Naturlige rettsmidler og mer

COS’er den komedon akne?

Komedonene er små kjøtt acne papules. Vanligvis utvikler de seg på pannen og på haken. Vanligvis se disse papules når du har å gjøre med akne med L & # 8217.

Svarte og hvite flekker er de vanligste former for komedal akne. Blackheads har comedoni & # 8220; åpen & # 8221;, mens de hvite flekkene har de & # 8220; stengt & # 8221;.

Noen komedoner kan være usynlige for øynene (mikrocomedones). På baksiden av mynten er det også mulig å ha blackal poeng større enn normalt (gigantisk blackhead) og hvite flekker (makrocomedoner).

Les videre for å lære å gjenkjenne Comedal Acne, dine behandlingsalternativer og mer.

Hva et utseende har kommetal akne?

Tips for identifikasjonen

De svarte flekkene er åpne. Når melaninpigmentet (som er i theBum produsert av våre sebaceous kjertler) kommer i kontakt med luften i den øvre delen av en komedon åpen, oksiderer og blir mørk. Dette er grunnen til at hudormer har et mørkt utseende. De hvite flekkene, D & # 8217, en annen del, har lukkede overflater. De ser ut som små hvite eller kjøttfargede flekker.

Alle typer komedoner føler seg uregelmessig til berøring. Sekund Dermnet New Zealand, L’komedal akne er mer vanlig i haken og pannen.

Hva er årsakene til’komedal akne og hvem er i fare?

De typiske svarte flekkene og kviser er forårsaket av fanget hårsekk.

Hudcellene fryser normalt på overflaten, slik at dannelsen av nye hudceller. Noen ganger kan de døde hudcellene forbli fanget i hårsekkene. Når kombinert med naturlige oljer i porene (sebum), kan en stopper danne seg.

Denne typen akne påvirker hovedsakelig voksne med fet hud. Og også mer vanlig Hos folk som røyker.

Andre risikofaktorer for den komedale akne inkluderer:

 • Høy melkeforbruk
 • Diett bestående av mange fettstoffer og sukker
 • Hyperhydrert hud, vanligvis på grunn av den rike fuktighetskrem bruk
 • høy luftfuktighet
 • Laserterapi eller kjemisk peeling
 • Skader på lær follicles & # 8220; samling & # 8221; eller comandons knitrende

Hvilke behandlingsalternativer er tilgjengelige?

Nøkkelen til å stoppe den komedale akne kommer til kilden: A’Overdreven produksjon av sebum fra talgkjertlene. Av denne grunn kan benk-top-stoffene (OTC) ikke være sterk nok til å permanent eliminere komedal akne.

Snakk med legen din om følgende alternativer. I mellomtiden, unngå å ta akne. Dette vil forverre situasjonen og føre til arr.

Topicals

Aktuelle behandlinger brukes direkte til ansiktet for å sjekke overskytende sebum og gratis eksisterende komedoner.

Vanlige alternativer inkluderer:

 • Azelainsyre
 • Benzoile peroksid
 • Glykolsyre
 • salisylsyre
 • retinoider
 • svovel

Du bør ha solkrem hver dag når du bruker aktuelle, spesielt syrer og retinoider. Disse er kraftige behandlinger som også fjerner det ytre laget av huden, noe som gjør deg mer sårbar for solbrenthet. Pass på at du velger et produkt med en 30 eller høyere SPF.

Medisinering

Benkemner er en god start å administrere akne, men gjør ikke alltid sminke. Du må kanskje kontakte legen din for en aktuell eller oral medisinering med medisinsk resept.

De kan foreskrive:

 • antibiotika
 • Orale prevensjonsmidler
 • Isotretinoin (Accutane)
 • Spironolactone (Aldactone), et anti-androgenisk legemiddel som noen ganger brukes sammen med orale prevensjonsmidler hos kvinner for å kontrollere sebumproduksjon

Som med topices, kan reseptbelagte legemidler sette deg i fare for brannsår, så det er viktig å ha solkrem hver dag. Velg et produkt med en 30 eller høyere SPF.

Kirurgiske behandlinger

Kirurgi kan være nødvendig hvis topical og narkotika mislykkes i å klargjøre alvorlige utbrudd av komedyal akne. Disse typer behandlinger kan også hjelpe med tilbakevendende komedoner. Kirurgi i «8217, for eksempel, bruker nåler og små kniver for å åpne og fjerne løvelionale akne lesjoner.

Legen din kan også anbefale Microvermabrasion. For å gjøre dette, vil en maskin blåse små krystaller på huden din eller en diamantspiss vil bli gnidd på huden for å fjerne det øvre overflatelaget. Dette bidrar til å åpne og fjerne komedonene. Det kan også bidra til å fjerne eventuelle relaterte arr.

Cryotherapy er en’annen kirurgisk alternativ. Under prosedyren vil legen din anvende flytende nitrogen til komedonene. Dette fryser dem for fjerning.

Hva er de naturlige rettsmidler som er tilgjengelige?

Naturlige behandlinger er i økende grad designet for alle typer akne, inkludert komedoner. Men disse erstatter imidlertid ikke behandlingsplanen som er godkjent av legen.

Snakk med legen din eller dermatologen til alternativene for naturlig behandling og hvordan å innlemme disse rettsmidler som en komplementær terapi.

Te tre olje

I alternativ medisin, # 8217; # 8217 olje; te tre brukes til en rekke hudforstyrrelser. Er annonsert for å hjelpe med betennelsen og infeksjonene. L’# 8217 Olje; Tea Tree kan hjelpe den komedale akne som reduserer sebum og beroligende huden. Du vil nok være i stand til å finne fuktighetskrem og spotbehandlinger som inneholder oljen i ditt lokale apotek.

Amamel

L’Amamelide virker som en naturlig astringent for å balansere huden fuktighet. Har den videre fordelen med å åpne lukkede komedoner. Dette kan bidra til å fjerne fanget smuss og annet rusk.

Du kan bruke lovamelide i stedet for din vanlige astringent opptil to ganger om dagen.

Karbon eller leire masker

Med løvetann akne, kull masker og alle’leire fungerer bedre enn andre formuleringer fordi de bidrar til å tørke sebum fanget i porene. De kan også bidra til å kvitte seg med fanget smuss og hudceller, forenkler fjerning av hudormer.

Livsstilsendringer kan hjelpe?

L’beste tilnærming til komedal akne prøver å forhindre det helt. Livsvaner kan bidra til å fullføre legenes anbefalte behandlinger.

Hudpleieprodukter

For akne trend hud, krem ​​eller gel vaskemidler fungerer bedre for å fjerne sebum og skitne. En ideell fuktighetsgivende krem ​​er basert på D’vann. Hvis du har komedonene, se etter lotioner for blandede lær i fett.

Hvis du bruker sminke, må du sørge for at den ikke er kommetogen; Dette garanterer at produktene ikke hindrer porene. Som en bonus, bruk en grunnlag som inneholder solkrem, spesielt hvis du bruker retinoider eller syrebaserte peeling.

Generelle forslag til hudpleie

God hudpleie praksis begynner med rengjøring og # 8217; hydrering hver morgen og kveld. Her er noen andre forslag du bør vedta i din daglige rutine:

 • Vask ansiktet i minst 30 sekunder av gangen, med delikate sirkulære bevegelser. Ingen hard vask!
 • Oppfølging med amamelid eller en OTC toner.
 • La fuktighetskremet tørke før du bruker solkrem og sminke.
 • Vask ansiktet ditt etter utdannet midt på dagen.
 • Aldri sove med sminke, fordi det kan holde deg mer sebum i porene.
 • Prøv et pre-vaskemiddel for å fjerne solkrem, sminke og # 8217; olje. Pre-cleanse av Dermalogica, For eksempel brukes den før rengjøring for en dypere rengjøring.

Diett og mosjon

Det er også nyttig å vurdere hvordan man skal kontrollere den komedale akne fra # 8217; interiør mot utsiden. I dette tilfellet kan kosthold og trening tilby noen fordeler.

Dermnet New Zealand Anbefaler å unngå mange tilsatt sukker, fett og meieriprodukter i kostholdet. Det sies at disse ingrediensene forverrer betennelsen, som er en årsak på foten av komedonene. Den enkleste måten å gjøre det på er å unngå bearbeidede matvarer og desserter.

For hudhelse, kan du ikke gå galt med vegetabilske matvarer. Disse er rike på antioksidanter, som kan kontrollere frie radikaler og # 8217; betennelse. Selv l’Regular trening kan tilby disse effektene.

Hva er perspektivet?

L’komedal akne kan være vanskelig å behandle alene, så det er viktig å konsultere en lege for råd.

Tålmodighet er grunnleggende selv når du har å gjøre med noen form for inflammatorisk akne. Det kan ta flere måneder før en ny behandling har en synlig effekt på huden.

Det er også viktig å huske på at den komedale akne krever langsiktig behandling og ledelse. De hyperaktive sebaceous kjertlene forsvinner aldri, så nye komedoner er mulige.