Com & # 039; er avtalen når du har en kronisk sykdom

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Jeg ble diagnostisert med den 29 år gamle revmatoid artritt. En ung mor til et barn som deltok på en musiker i et bandet tungmetall, visste jeg ikke engang at noen av min alder kunne trekke seg inn i leddgikt, for ikke å nevne hvordan sykdommen skulle sameksistere med. Men jeg visste at våre liv ikke lenger ville være på samme lengde d’bølge. Smertefullt, vi avbrutt ting og det jeg trodde var mitt lykkelige og uavbrutt liv endte.

Tapt, forvirret og alene, jeg var redd og min frykt plaget meg lenger da jeg ble diagnostisert med en andre form for leddgikt litt over et år senere.

Nå som jeg nærmer meg et 5 år gammelt barns enslige mor, tenk tilbake til mennene jeg likte på ventilasjonen’år & # 8211; Mennene som ikke er så egnet for kvinnen som er i dag. Jeg tenker på hvor fort jeg føler at jeg må vokse de siste årene. Hvert forhold, eventyr og pause har hatt en slags innvirkning på livet mitt, lærte meg om meg selv, l’kjærlighet og hva jeg vil ha. I sannhet var jeg aldri klar til å slå seg ned, selv om det var mitt endelige mål. Jeg hadde også feilaktig prøvd å skynde et par ganger & # 8211; Hva jeg trodde jeg trengte.

Men det jeg trengte var først å akseptere meg selv, og dette var åpenbart vanskelig.

Depresjonen og mine usikkerhet fortsatte å hindre meg i å gjøre det eneste jeg måtte gjøre før du kan plassere meg: elsker og aksepterer meg selv. Når flere kroniske og uhelbredelige sykdommer blir diagnostisert, klatret de usikkerhetene til stjernene uten kontroll.

Jeg var sint, forbitret og sjalu mens du ser på livene til mine jevnaldrende, fortsetter på måter som min ikke kunne. Jeg tilbrakte mesteparten av tiden som er begrenset til leiligheten min, kom ut med min sønn eller møtet leger og medisinske fagfolk, ikke i stand til å unnslippe den kaotiske vortexen av kronisk sykdom. Jeg levde ikke livet jeg ønsket. Jeg var isolert meg. Jeg sliter fortsatt med dette.

Finn noen som aksepterer meg, alle meg

Da jeg ble syk, ble jeg rammet av den kalde sannheten at jeg ikke kunne være attraktiv for noen individer fordi jeg ville vært syk for resten av livet mitt. Det var dårlig å vite at noen ikke ville akseptere meg for noe jeg egentlig ikke kontrollerer.

Jeg hadde allerede hørt laryen til menn som hadde en negativ mening om at jeg er en enslig mor, tingen jeg er mer stolt av meg selv.

Jeg følte en byrde. Selv i dag, noen ganger lurer jeg på om å være alene ville være enklere. Men vokse et barn og leve med denne sykdommen er ikke lett. Jeg vet at du har en partner, den rette partneren ville være fantastisk for begge.

Det har vært øyeblikk da jeg spurte om noen kunne elske meg. Hvis jeg er for rotete. Hvis jeg kommer med for mange bagasjerom. Hvis jeg har for mange problemer.

Og jeg vet hva menn av de eneste mødrene sier. I dagens avtaler verden, kunne de lett fortsette å gå til neste beste spill uten sykdommer eller barn. Det jeg virkelig vil tilby? Det er sant, ikke C’Det er grunn til at jeg ikke kan gjøre det samme. Jeg kan alltid fortsette å søke, og jeg kan alltid forbli trygg, positiv og fremfor alt for å være meg selv.

Konsentrere deg om det gode, ikke på ondt

Det var ikke alltid min sønn eller min sykdom som noen ganger sendte menn i motsatt retning. Det var min holdning til situasjonen. Jeg var negativ. Så jeg jobbet og jeg fortsetter å jobbe med disse problemene. Det tar fortsatt stor innsats for å holde tritt med selvomsorg som trengs når du bor sammen med en kronisk sykdom: narkotika, ordterapi, trening og et sunt kosthold.

Men å etablere disse prioriteringene, så vel som gjennom mitt forsvar, finner jeg meg selv mer i stand til å bevege seg fremover og være stolt av meg selv. Konsentrere deg om noe annet enn hva som ikke går i meg, men heller på det gode som er inne i meg og hva jeg kan gjøre.

Og jeg oppdaget at det er denne positive holdningen mot min diagnose og mitt liv som menn er mer tiltrukket når de kjenner meg.

Jeg nekter å skjule hvem de er

En pinlig del av å ha en usynlig sykdom er det, ser på meg, kan du ikke si at jeg har to former for leddgikt. Ikke se ut som hva den gjennomsnittlige personen tror han er en person med leddgikt. Og sikkert jeg ikke virker & # 8220; syk & # 8221; O & # 8220; deaktivert & # 8221;.

Online avtaler var det enkleste å møte mennesker. Som en enslig mor til et lite barn, kan jeg knapt holde seg våken etter 9: xnumx (og barscenen er ikke akkurat der jeg vil finne kjærligheten & # 8211; Jeg ga opp alt’alkohol for min helse). Forbered deg på en avtale dør enda flere utfordringer. Selv på en dag uten smerte, prøv klærne for å finne noe som er behagelig og ha en bell’utseende tillater den irriterende trettheten av insinuarsi & # 8211; noe som betyr at jeg må bekymre meg for å ha nok energi til selve avtalen!

Gjennom prøvelser og feil lærte jeg at i begynnelsen av enkle dagtidshendelser er de beste, både for tretthet og for den sosiale angsten som kommer fra de første avtalene.

Jeg vet at det første mine kamper vil gjøre når de finner at jeg har reumatoid artritt, vil se etter det på Google & # 8211; Og at den første tingen de vil se, vil være hendene & # 8220; deformert & # 8221; og en liste over symptomer som involverer kronisk smerte og tretthet. Ofte er svaret på FeSearing of & # 8220; dårlig & # 8221; etterfulgt av litt ekstra melding for å bli utdannet og deretter: farvel. Mange ganger finner jeg meg selv å være spøkelse umiddelbart etter å ha oppdaget funksjonshemming.

Men jeg nekter å skjule aldri hvem de er. L’Leddgikt er en stor del av livet mitt nå. Hvis noen ikke kan akseptere meg og # 8217; leddgikt som følger med meg eller min sønn, er dette et problem, ikke min.

Min sykdom kan ikke true livet mitt så snart, men det ga meg et nytt perspektiv på livet. Og nå tvinger han meg til å leve livet annerledes. Jeg vil ha en partner å oppleve det livet, gjennom mine motganger og deres. Min nye styrke, som jeg takker leddgikt for å hjelpe meg med å oppdage, betyr ikke at de ennå ikke er, og at jeg ikke vil ha en partner. Jeg må bare akseptere at avtalene mest sannsynlig vil være litt og # 8216; vanskelig for meg.

Men jeg vil ikke la meg slitte, heller ikke la jeg meg selv kaste meg inn i ting som jeg ikke er klar, eller som jeg ikke er sikker på. Tross alt har jeg allerede min ridder fra # 8217; glitrende rustning: min sønn.

Eileen Davidson er en tilhenger av den usynlige sykdommen basert i Vancouver og ambassadøren av leddgikt. Det er også en mor og forfatter av Kronisk Eileen. Følg den opp Facebook eller Twitter.