Clitoride Hood: størrelse, utseende og effekt på orgasmen

Hva så & # 8217;?

Del på PinterestIllustrasjoner av Ruth Basagiaia

La oss gå til sodo. Hvis du noen gang har brukt et speil for å se nøye, lurte du sannsynligvis om den skinny lampen over leppene dine. Hva så & # 8217;? Hver person med en vagina har en? Det burde være slik?

Den stripen er kappen til klitorisen din, en fold av huden som omgir og beskytter glansene dine. Det er fundamentalt den kvinnelige ekvivalenten av den mannlige prisen. Og akkurat som leppene, er Clit Hoods tilgjengelig i alle former, størrelser og farger.

Mange kvinner frykter at hetten ikke virker «8220; normal & # 8221; men i virkeligheten er det ikke normalt. Gi en’se på disse Bilder av forskjellige Clit Hoods å ha en’ide om hvor mye de kan være virkelig forskjellige.

Glansen får all den herligheten når det gjelder seksuell nytelse, men det er mye mer i klitoris av den lille knoppen! Fortsett å lese for å vite hva hetten handler om, da det påvirker seksuell nytelse, stimuleringstips og mer.

Hvordan finne din clit hette

Del på Pinterest

Den beste måten å forstå hva Clitoris Cap gjør Clit Hood, begynner å vite nøyaktig hvor du skal finne den. Glaneklitoris er plassert på # 8217; interiør i de store leppene (eksterne lepper) og små lepper (interiør lepper). Du finner Clit Hood øverst på dine interne lepper.

Du vil gi en nærmere titt? Slik finner du din Clit Hood:

  • Ta et speil og naken fra livet ned.
  • Sitt på en stol eller på bunnen av sengen og åpne bena, sette en fot på stolen eller på sengen.
  • Hold speilet mellom bena og tilt, slik at du kan se din vulva.
  • Bruk frihånden til å skille eksterne og interne lepper.
  • Se på toppen av din & # 8220; slot & # 8221; Og du vil se en hudstrimmel som er koblet til dine interne lepper.

Vær så god! Din Clitoral Hood!

Profesjonelt forslag L’Spenningen vil gjøre klitten din oppblåsing, som skal gjøre det & # 8211; Og hetten din & # 8211; lettere å finne.

Hva gjør hetten?

Klitorisen inneholder over 15 000 nervøsninger. Tenk på alle de nervøse avslutninger som stadig gni mot stoffet på klærne hele dagen og natten, og det Ahi! Klitoridens hette eksisterer for å beskytte dette vevsfølsomt fra overdreven og irriterende eksterne stimuli.

Klitoris hette kjertlene produserer også et smøremiddel kalt sebum. Dette hjelper hetten til å bevege seg lett på glans og på # 8217; Clitoris Rod.

Panseret er portrettert?

Ja det gjør det. Når du blir seksuelt opphisset, svulmer dine klitorisglans, akkurat som en penis. Denne hevelsen er vanligvis nok til å flytte hetten til side, utsette glans.

Hvis hetten er større, kan den ikke trekke seg lett. Dette er vanligvis et tegn på klitorisadhesjon. Adhesions dannes når bakterier, hudceller og sebum akkumuleres under panseret.

Ifølge et søk utgitt i Journal of Seksal Medicine, Mer enn 1 kvinne av 5 besøker en seksuell medisinstudie presenterer klitorisadhesjon. Hvis ikke behandlet, kan vedheft forårsake ekstrem smerte og forstyrre seksuell nytelse og # 8217; orgasme.

En mer flittig vask kan løse eller forhindre klitorisadhesjon. Hvis du føler deg irritert, prøv å fordype deg i et varmt bad og vaske området oftere.

Hvis det ikke virker, snakk med legen din. De kan gi en nærmere titt og fjerne eventuelle adhesjoner.

Du kan trekke den tilbake alene?

Generelt, ja! Hetten din er koblet til dine interne lepper. Hvis du legger fingrene på den øvre delen av leppene og løfter huden din, bør du kunne skildre hetten nok til å avsløre klitorisglans.

Du kan også legge en finger på hver indre leppe og forstørre dem som forsiktig løfter til navlen.

Størrelsen påvirker din evne til å ha en klitorisal orgasme?

Kunne vært. Å ha en hette med stoff mer eller oftere kan påvirke følelsen, men manuelt skildre hetten eller eksperimentet med forskjellige stillinger kan fikse det.

Noen ganger påfører du mer press når du stimulerer klitteren på hetten, kan være alt du trenger for å øke glede.

På slutten av dagen er alt redusert til det du føler deg rolig med. Noen kvinner foretrekker faktisk stimulering over hetten og finner klitorisstimuleringen direkte litt og for intens.

Boring av hetten kan øke seksuell nytelse?

Del på Pinterest

Ifølge en 2005 studie, Vertikale piercinger på klitoralhetten har ikke stor innvirkning på # 8217; orgasme og glede. Men de ser ut til å øke seksuell lyst og frekvens av # 8217; spenning.

Det er ikke klart om disse resultatene gjelder for andre klitoris piercinger, for eksempel den horisontale klitorispinne og klitoris Glan piercinger.

Hvis og som en klitorishette piercing påvirker sexlivet ditt, avhenger av deg. De personlige preferansene, størrelsen og formen på lokket og nivået på følsomhetsområdet fra person til person.

Tips for Clitoral Hood Stimulering

Med de riktige bevegelsene, kan du få glede du vil ha og bruke hetten, uavhengig av form eller størrelse, til din fordel. Det er hvordan:

Bruk smøremiddelet. Det spiller ingen rolle om du er alene eller med en partner: smøremidlet er alltid en god ide. Selv om du føler at du er nok våt, # 8217; Lagt til litt & # 8216; Smøremiddel kan øke din glede og stoppe det potensielle ubehag i sporene hennes. Kjøp smøremiddel.

La fingrene gå. Utforsk med fingrene er den beste måten å lære å få maksimal glede. Prøv å gni klitoris på hetten og deretter gni den direkte med en hånd for å trekke tilbake hetten og avsløre glans. Erfaring med forskjellige mengder trykk og slag for å se hva som fungerer for deg.

Prøv teknikken til & # 8220; manuell arbeid & # 8221;. Ta hetten mellom indeksen og mediet og skyv opp og ned er en måte å bli morsommere fra hetten.

Bruk et sexleketøy. Vibratorer er en fin måte å stimulere klitten din og kan være spesielt nyttig hvis du har en hette oftere som forstyrrer følelsen. Kjøp vibratorer.

Finn den rette beliggenheten. Selv om rapporten alene ikke tar deg alle’orgasme som klitoral stimulering, kan noen stillinger gi deg det beste fra begge verdener.

Anser posisjonen til & # 8220; riding høy & # 8221;. For å prøve dette, ligger på ryggen. Partneren din bør vippe penis eller dildo slik at den øvre stangen gni mot klitten din mens du trykker på. Hvis det utføres riktig, vil hver trykk bla gjennom opp- og ned-hetten eller gi tilstrekkelig trykk på lokket for å stimulere klitteren.

Og reduksjonen?

For kvinner som har et overflødig stoff med utsikt over klitoris som forårsaker dem en økning i gjærinfeksjoner, ubehag under kjønn eller redusert seksuell følsomhet, er det en prosedyre som heter Clitoral Hood Reduction.

Denne prosedyren, også kalt hoodektomi eller klitinduksjon, er en kirurgisk prosedyre for å redusere størrelsen på klitoridhetten ved å fjerne overflødig stoff. Prosedyren er vanligvis utført ved siden av en labiplasty, som reduserer størrelsen på små lepper.

Gjenopprettingstid varierer fra person til person. Du kan forvente litt og ubehag i smerte og ubehag mens du helbreder.

Hvis du er interessert i en hoodektomi eller andre vaginale prosedyrer, snakk med legen din. Kan svare på eventuelle spørsmål du har, diskutere potensielle risikoer og potensielt lede deg til en respektabel kirurg i ditt område.

Kvinne Genital Estetisk kirurgi, hvis utført av en kompetent og sertifisert plastikkirurg, har det Lavt komplikasjoner og høy pasienttilfredshet.

En hoodektomi bør ikke forveksles med kvinnelig kjønnslemlestelse (MGF). FGM refererer til alle prosedyrer som involverer delvis eller fullstendig fjerning eller noen lesjon til kvinnelige kjønnsorganer. MGF er internasjonalt anerkjent som et brudd på menneskerettighetene til kvinner og jenter.

Snakk med legen din

Hvis du føler deg ubehagelig med størrelsen på hetten din eller føler at det bekrefter din evne til å oppleve seksuell nytelse, snakk med legen din. De kan diskutere dine bekymringer og svare på eventuelle spørsmål du kan ha på følelser, glede og estetisk kirurgi.