Clenbuterol: bivirkninger, bruk, å gå ned i vekt og mer

Beskrivelse

Clenbuterol er en forbindelse som tilhører en klasse med narkotika kalt beta2-agonister. Legemidlene i denne kategorien kan forårsake utvidelse av bronkialmuskler. Beta2-agonister brukes ofte til å behandle astmaen.

I tillegg til å bli brukt til å behandle astma, har Clenbuterol blitt populær som et supplement for vekttap. Dette skyldes effekten på muskelvekst og fettreduksjon.

Fortsett å lese Finn ut mer om’bruk, sikkerhet og bivirkninger av dette stoffet.

Bruk av Clenbuterol

FDA har ikke godkjent Clenbuterol for bruk hos mennesker. En flytende form av stoffet er godkjent av FDA for behandling av luftveien i hester.

Utenfor USA er Clenbuterol bare tilgjengelig på medisinsk resept for behandling av # 8217; astma. Noen ganger er det også foreskrevet for behandling av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOL).

Clenbuterol er ikke en steroid, men har noen egenskaper som ligner de av anabole steroider, hvordan å fremme en økning i muskelmassen. På grunn av disse egenskapene ble Clenbuterol brukt i husdyr for å øke mengden av magert muskelmasse.

Legemidlet kan fortsatt bli funnet i kjøttet av husdyret etter at det ble slaktet, og dette har ført til sykdommer i Europa og Asia. Av denne grunn skjer USA og Europa at storfe-stoffene for å oppdage tilstedeværelsen av Clenbuterol.

Clenbuterol ble nylig observert som et additiv i veiskamling, som heroin.

Vekttap og ytelsesforbedring

Det har blitt observert at Clenbuterol øker muskelmassen og reduserer kroppsfett. Videre forblir det i kroppen med en aktiv effekt på omtrent seks dager Etter forbruk (detekterbare spor kan bli lenger). På grunn av disse egenskapene brukes det ofte som et slanking supplement eller for å forbedre atletisk ytelse.

Folk som tar Clenbuterol for å gå ned i vekt eller forbedre ytelsen, bruker ofte også anabole steroider eller veksthormoner.

Studier på’Clenbuterols effekt som slanking eller ytelsesoppgrader i mennesker er ganske begrenset, selv om mange studier har blitt utført på dyr og husdyr:

  • Forskere observert at Clenbuterol stimulerer muskelvekst og reparerer forebygging av atrofi hos mus og rotter.
  • utdanning I husdyret indikerte de at økningen i muskelvekst oppstår på bekostning av fettvev. Dette er en del av en prosess som heter Distribution.
  • TIL studere I hester viste det seg at langsiktig administrering av høye doser Clenbuterol økte L’ekspresjon av gener relatert til ulike muskelkomponenter og fettmetabolisme.

Selv om det er minimal bevis på Clenbuterol som et stoff som forbedrer ytelsen, er oppført i Liste over bans av’World Antidoping Agency (WADA).

Bivirkninger av Clenbuterol

Clenbuterol kan ha negative bivirkninger hvis de blir misbrukt eller misbrukt. Disse kan inkludere:

  • Økt hjertefrekvens
  • rask pusting
  • Palpitasjoner
  • brystsmerter
  • tremor
  • angst
  • Elektrolytisk ubalanse

En revisjon av ugunstige clenbuterol reaksjoner rapportert til to antiveli sentre funnet det 11 av 13 Saker skyldtes bruk av Clenbuterol for vekttap eller kroppsbygging.

Dosering og administrasjon

Når Clenbuterol er tatt for å kontrollere symptomene på # 8217; astma, den anbefalte dosen er mellom 0.02 og 0.03 milligram om dagen. Legemidlet er tilgjengelig i tabletter eller inhalatorer for behandling av astma. Som mange bronkodilatatorer som brukes til behandling av astma, bør du bruke den etter behov, opp til anbefalt dosering i forhold til normal daglig bruk.

Clenbuterol som brukes til vekttap eller ytelsesforbedring, kan kjøpes i form av tablett, væske eller injeksjon. Folk som bruker Clenbuterol til dette formålet, bruker generelt mellom 0.06 og 0.12 milligram om dagen, som er høyere enn den anbefalte dosen for behandling av astma.

L & # 8217;

Clenbuterol er ikke godkjent av FDA for bruk hos mennesker. Utenfor USA, kan den brukes til å behandle astma eller KOL. Legemidlet brukes ofte av etikett for vekttap eller for å forbedre atletisk ytelse.

Clenbuterol er i # 8217; liste over bans på’World Antidoping Agency (WADA). Profesjonelle idrettsutøvere positive resultater for dette stoffet kan diskvalifiseres fra deltakelse i konkurransedyktig sport.

Clenbuterol kan ha negative bivirkninger hvis de blir misbrukt eller misbrukt.

Det er viktig å strengt følge alle retningslinjene på doseringen når du bruker Clenbuterol.