CIGNA Planer Medicare Advantage: Hva er alternativene?

 • Du kan kanskje få en Medicare Advantage-plan med lavpris Cigna.
 • Cigna tilbyr ulike typer Medicare Advantage-planer, som HMO, PPO, SNP og PFFS.
 • CIGNA tilbyr Medicare deler del D Separert.
 • Cigna Medicare Advantage-planene er tilgjengelige i 18 stater.

CIGNA er en av verdens største helseforsikringsselskaper, som tjener over 170 millioner kunder over hele verden. Cigna tilbyr i USA A’helseforsikring til kunder gjennom sine arbeidsgivere, gjennom Dell’helseforsikringog gjennom Medicare.

L’Selskapet tilbyr Medicare Advantage-planer i 18 stater og Washington, DC Cigna tilbyr også Medicare Part D Planer i alle 50 stater.

Cigna Medicare planer er ofte merket som Cigna-Healthspring og kan bli funnet ved hjelp av Medicare Planleggingsverktøy.

Del på Pinterest

Hva er CIGNA Medicare Advantage-planene?

For tiden tilbyr Cigna Medicare Advantage-planer i:

 • Alabama
 • Ar
 • Arizona
 • Colorado
 • Delaware
 • District of Columbia
 • Florida
 • Georgia
 • Illinois
 • Kansas
 • Missouri
 • Maryland
 • Mississippi
 • New Jersey
 • North Carolina
 • Pennsylvania
 • Sør-Carolina
 • Tennessee
 • Texas

Cigna tilbyr Medicare Advantage-planer i en rekke størrelser. Ikke alle formater er tilgjengelige i alle stater. Hvis du bor i en stat som har Cigna Medicare Advantage-planer, kan du kanskje velge mellom noen forskjellige formater. Planene til din disposisjon kan inneholde følgende alternativer.

Cigna planlegger Medicare Advantage HMO

En helsevedlikeholdsorganisasjon (HMO) plan fungerer med et nettverk av leverandører. Du må kontakte leger, sykehus og andre leverandører til flynettet inne for å få dekning av tjenestene dine. Men i nødstilfeller vil planen sannsynligvis betale selv om du forlater nettverket.

Avhengig av planen som er valgt, må du velge en grunnleggende lege (PCP). Din PCP må være en nettverksleverandør og vil være den personen som vil lede deg til spesialister for enhver annen tjeneste du måtte trenge.

Cigna planlegger Medicare Advantage PPO

En foretrukket leverandørorganisasjon (PPO) plan har et nettverk av leverandører akkurat som en HMO. Men i motsetning til en HMO, vil du imidlertid bli dekket når du ser leger og spesialister utenfor flyet Network. Planen vil fortsette å betale, men du vil betale en samforsikring eller et høyere copay beløp enn du ville gjøre med en nettverksleverandør.

For eksempel kan et besøk til en nettverksfysioterapeut koste deg $ 40, mens et besøk til en oversikt leverandør kan koste $ 80.

Cigna planlegger Medicare Advantage PFFS

Private Fee-for-Service (PFFS) planene er fleksible. I motsetning til en HMO eller PPO har PFFS-planene ikke et nettverk. Du kan se en lege godkjent av Medicare som bruker en PFFS-plan. Du har ikke engang en PCP eller få henvisning. I stedet vil du betale et fast beløp for hver tjeneste du mottar.

Imidlertid kan leverandører bestemme om ikke å godta PFFS Piano-saken for tilfelle. Dette betyr at du ikke kan stole på en alltid dekket tjeneste, selv om du bor hos samme lege. PFFS-planer er også tilgjengelige i et lavere antall stillinger enn HMO eller PPO.

CIGNA Medicare Savings Account Plans (MSA)

Du kan ikke være kjent med Medicare (MSA) sparekontoplaner som med andre typer sanitære planer. Med en MSA kombineres helseplanen din med en bankkonto. Cigna vil sette inn en mengde penger som er gitt til bankkontoen, og disse pengene vil bli brukt til å betale alle Medicare-kostnader del A og del B. MSA-planene inkluderer vanligvis ikke reseptbelagte dekning.

CIGNA Medicare reseptord planer (planer del d)

Medicare del D er dekning av reseptbelagte legemidler. Del D-planer hjelper deg med å betale reseptene dine. Du vil betale en liten pris for de fleste planene for del D, og ​​det er normalt en fradragsberettiget før dekselet trer i kraft.

Du må kanskje bruke et nettverksapotek for å få reseptbelagte dekning. Mengden dekning av reseptbelagte prisen vil avhenge av det faktum at stoffet er generisk, merket eller spesialisert.

Andre planer Cigna Medicare

Avhengig av hvor du bor og omstendighetene dine, kan du kanskje kjøpe en CIGNA Planlegg for spesielle behov (SNP). SNPS er designet for kunder med spesifikke behov. Disse behovene kan være medisinsk eller økonomisk. Eksempler på ganger En SNP kan være et godt valg inkluderer:

 • Du har en begrenset inntekt, og du er egnet for Medicaid. Du vil betale mye lavere kostnader hvis du kvalifiserer for en Medicaid og Medicare kombinert SNP.
 • Du har en tilstand som trenger regelmessig omsorg, som diabetes. SNP kan hjelpe deg med å håndtere din tilstand og dekke noen av dine omsorgskostnader.
 • Lever i sykehjem. Du kan finne SNP for å bidra til å håndtere livskostnader i en langsiktig omsorgsanlegg.

CIGNA tilbyr også noen helsevedlikeholdsorganisasjoner med Point of Service Option Planer (HMO POS). Du vil ha en litt større fleksibilitet med en HMO POS sammenlignet med en tradisjonell HMO-plan. Disse planene lar deg forlate nettverket for visse tjenester. Avslutt nettverket innebærer imidlertid en høyere kostnad.

Hvor mye koster Medicare Advantage?

Kostnaden for CIGNA Medicare Advantage-planen vil avhenge av hvor du bor og typen plan valgt. Husk at enhver pris på Advantage-planen vil bli belastet Standard Medicare Del B Premium.

I 2020 betaler de fleste $ 144.60 som en premie for del B. Dette betyr at hvis en Advantage Plan lister en $ 40-pris, vil du være ansvarlig for den totale prisen betaling på $ 184.60.

Noen typer og priser på Cigna Gulv fra hele landet finner du i følgende tabell:

Bynavnet Pianopremi MonthontDeductable Cost Besøk PCP Cost Besøk Spesialist Cost Besøk Erwashington,
DCCigna-Health-Spring Preferred (HMO) $ 0 $ 0 $ 0 $ 45 $ 90 Dallas, Txcigna-Health-Spring Advantage (PPO) $ 0 $ 750 $ 10 (på nettet) $ 30 (på nettet) $ 120
Miami, FLCIGNA-Leon medisinske sentre Helseplaner & # 8211; Leon $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ 50 San Antonio, Txcigna-Health-Spring Foretrukket (HMO) $ 0 $ 0 $ 0 $ 20 $ 120 Chicago, Ilcigna-Health-Spring True Choice (PPO) $ 0 $ 0 $ 0 (i -network) $ 30 (In-Network) $ 120

Hva COS’er Medicare Advantage (Medicare Del C)?

Medicare Advantage-planer kalles også Medicare Del C-dekning. En fordelsplan er en helseplan som tilbys av en Private Company som en Cigna som fastsetter en kontrakt med Medicare å gi dekning. Advantage planer erstatte Medicare del A (sykehus forsikring) og Medicare del B (medisinsk forsikring). Sammen er delene A og B av Medicare kalt & # 8220; Original Medicare & # 8221;. En fordel plan betaler for alle Dekket tjenester Original Medicare. De fleste fordelene inkluderer ekstra dekning.

Advantage-planene inkluderer ofte dekning for:

 • Se eksamener
 • Hearing Dells lagereksamen
 • Tannhelse
 • Velvære og treningsabonnement

Mange Medicare Advantage-planer inkluderer også reseptbelagte legemiddeldekning. En Medicare Advantage-plan som inkluderer dekning for reseptene, er kjent som MAPD-plan. Det er mulig å kjøpe et eget deksel for del D (reseptbelagte legemiddel) hvis fordelingsplanen ikke tilbyr dekselet for resept.

Advantage-planer til din disposisjon vil avhenge av staten din. Du kan bruke plansøkeren på Medicare nettside For å se hva som er tilgjengelig i ditt område.

Hvem kan kjøpe CIGNA Medicare Advantage-planer?

Du kan kjøpe en Medicare Advantage-plan når du har rett til Medicare. Du må være registrert hos Medicare Parts A og B for å kjøpe en Advantage Plan. Du kan abonnere på Medicare hvis du møter en av disse tre kravene:

 • Du er innen 3 måneder etter din 65-årsdag.
 • Du har et funksjonshemning og mottatt funksjonshemmede tilskudd av trygdeordninger i 2 år.
 • Du har den amyotrofiske lateral sklerose (SLA).

Det er viktig å merke seg at du generelt ikke vil kunne kjøpe en fordelsplan hvis du lider av nyresykdom på terminalstadiet (ESRD). Personer med ESRD er kun egnet for original Medicare i de fleste tilfeller.

L & # 8217;

CIGNA er et av de mange selskapene som fastsetter en kontrakt med Medicare for å gi fordelsplaner. Cigna tilbyr Medicare Advantage-planer til en rekke prisband. Ikke alle planene er tilgjengelige i alle stater.

Du kan velge en passende plan for dine helsepersonell og budsjettet ditt ved hjelp av Medicare Website Søk-programmet. Cigna tilbyr også alternativer for folk som ønsker å kjøpe separat del av.