Cider Cider eddik for forkjølelse: Rettsmidler, fordeler og bruksområder

Beskrivelse

L’eple cider eddik er eddik hentet fra gjæret og ikke-filtrert juice av knuste epler. Det er høyt syre og utstråler en kraftig lukt, som ligner i alderen vin. Noen tror at 8217 høy konsentrasjon av vitamin C, fibre og syrer øker L’immunitet mens du bryter overbelastning som kommer fra kulde.

Mens Apple eddik (ACV) blir et populært hjemmemedisin for forkjølelse, prøver forskerne fortsatt å forstå hvorfor det kan hjelpe deg til å føle deg bedre, og hvis det er noen som det ikke vil fungere.

Fordeler med’Apple eddik for forkjølelse

Når du drikker kaldpresset økologisk eple eddik, inneholder den et stoff som heter & # 8220; Mosto & # 8221;. Må være stykkene av eple som gjærer i sin uklare juice. Målet er det som holder moren & # 8221;, som er en koloni av bakterier som fungerer som probiotika når de blir konsumert. Probiotika De ble vist i 2011 har en effekt av immunforbedring, og derfor kan drikking av eple eddik redusere livet av forkjølelse.

L’syre i # 8217; Apple eddik fortynner slimet i halsen. Dette hjelper slimet å gå ut raskere fra luftveiene. Miste slem kan hjelpe deg med å føle deg på vei til utvinning. C’Det er også en grunn til å tro at syren i # 8217; Apple eddik kan arbeide for å drepe de patogene agenter som gjør deg syk.

L’Apple eddik er rik på de samme næringsstoffene du vil finne selv i epler. Kalium, vitamin C, antioksidanter og vitamin E er bare en del av ernæringsmessige komponenter i epler. Spis epler det kan bidra For å forbedre lungefunksjonen, i henhold til noen undersøkelser, så er det fornuftig at eplecidereddik kan hjelpe deg med å puste lettere.

Rettsmidler basert på kalde epler for forkjølelse

Apple eddik med honning

Et populært (og gammelt) middel for en kald blandinger eplecider eddik med honning. Denne løsningen Det ble foreslått For en kald i århundrer:

  • Bland 1 del av eplene eddik med 5 deler varmt vann
  • Tilsett 2-3 ss. råhonning

Gargarisms Alle’Apple eddik

Hvis du ikke har en honning på fingertuppene, valuta for å bruke epleeddik i en løsning for Gargle. Blande sammen:

  • 1/4 kopp varmt vann til berøring
  • 1/4 kopp eddik

Vipp hodet på # 8217; tilbake og gjør gurgle med denne blandingen i maksimalt to minutter, slik at du spytter det og skyll tennene etter bruk. Dette kan hjelpe med en irriterende overbelastning.

Gni halsen alle’eple eddik

Du kan vurdere ideen om å gni epleeddik på halsen og rundt brystene. L’Kraftig lukt av epler eddik eddik kan bidra til å løsne overbelastning og hjelpe deg med å puste lettere mens kroppen din kjemper i en bakteriell eller virusinfeksjon.

Apple eddik piller

Hvis smaken av epleeddik ikke liker, bør du vurdere kjøpet av ACV-piller. Selv om de ikke inneholder samme mengde vitamin C som øker immuniteten, kan disse pillene gi noen av de samme fordelene med # 8217; Apple eddik.

Bivirkninger og risikoer for epler eddik

L’Apple eddik er svært syre. Denne syren kan irritere belegget i magen og esophagus, noe som bidrar til et ulcer på 8217. L’Apple eddik må fortynnes i vann før du drikker det. Folk med eksisterende magesår, Gerd eller Acid Reflux kan vurdere å unngå eple cider eddik av denne grunn.

Etter å ha drukket en epler eddikløsning, sørg for at du skyller tennene dine med vann. C’Det er grunn til å tro at drikker eple cider eddik uten skylling munnen senere kan bringe til tennene emalje erosjon over tid.

L’American Academy of Pediatrics har ikke en offisiell posisjon på’epler eddik, andre a forhold Publisert av CNN. Hvis du tenker på å bruke epleeddik til å ta vare på sår hals eller overbelastning av barnet ditt, vær oppmerksom og ring barnets lege først.

Ta bort

L’Apple eddik er et hjemmemedisin som mange mennesker sverger. Men vi har ingen grundige studier som viser at det er en effektiv måte å behandle forkjølelse på. For de fleste, prøv apparatet eddik er en billig og lav risiko måte å forsøke å redusere varigheten av kulde. Fordi det er etablert helsemessige fordeler og få risikoer, vil du kanskje legge til eplecider eddik til ditt helseregime.

Hvis du har ett av følgende symptomer eller andre alvorlige symptomer, ikke prøv å kurere kulde alene hjemme:

  • En vedvarende hoste
  • En feber som vedvarer i mer enn 48 timer
  • svimmelhet
  • kvalme

Ring legen din for å få en profesjonell diagnose hvis kulde ikke forsvinner eller blir verre.