CHIGGER BITES: Behandling, forebygging og symptomer

Hva er chiggeren?

Chiggers er små medlemmer av larven av den arachnid-familien og kalles noen ganger røde insekter. Selv om larver er ekstremt små, gir bitene en kraftig knyttneve. De er så små at du sannsynligvis ikke vil ikke beskjære når de hopper fra det’gress på huden din. Du vil ikke føle deg når du nærmer deg huset ditt. Når til slutt føler du dem, men de kan være ekstremt praiginøse.

Chigger habitat

Chiggers bor i høy ugress og gress, i flekker av bær og i skogkledde områder. De kunne være i hagen din, ved sjøen og gruppert langs din favoritt tursti. De er mer aktive på vår, sommer og høst ettermiddager, når temperaturen er varme og innbydende.

De kan raskt feste på huden din hvis du bruker vegetasjonen der de bor. Når temperaturen faller under 60 ° C (16 ° F), blir chiggene inaktive. De dør når temperaturen faller under 42 ° F (6 ° C).

Bilder av chigger morse

Chiggers er veldig små og generelt tar det en linse D’forstørrelse for å se dem. Voksne er ca 1/60 tommer og har åtte poter. Larvene er røde skapninger, uten vinger, seksbenet de måler mindre enn 1/150 tommer. På grunn av deres røde farge, kan du kanskje identifisere larver når du grupperer sammen. Etter at de har matet på menneskelig hud, tar de en gulaktig farge.

Hvordan bite chiggeren

Bare larvene bite mennesker. Har en tendens til å velge de varme og fuktige områdene i kroppen. Chiggers har klør som hjelper dem med å klamre seg på huden. Chiggeren angriper deretter munnen til huden og injiserer spytt. Saliva inneholder et enzym som bryter opp hudceller i flytende form.

Kroppen din reagerer gjør hudceller rundt spytt, noe som skaper et rør eller en stilostom gjennom hvilken chigger suger kroppsvæskene på # 8217; gjest. Chiggers kan holde seg festet og fôring i flere dager. Vanligvis varer ca 4 dager før du faller.

Symptomer på Chigger Mors

Vanligvis er forskjellige chiggers i stand til å holde seg til en person som går gjennom et infisert område på 8217. Når chigger faller, forblir du redheaded protuberanser. Du kan legge merke til en lys rød prikk i midten: Dette er en rest av røret som huden din har dannet som svar på særlen av CHIGGER. Dossi kan virke blåmerker, blærer, kviser eller urtikaria.

Chiggers kan forbli festet til samme punkt i flere dager, og det er vanlig å bli bitt av mer enn en. Så bittene vil vanligvis vises i grupper og blir større i flere dager i uken.

Mange insekter har en tendens til å bite utsatt hud som er lett å nå. Chiggers liker å bite brettene i huden og poengene der plaggene er fine. De fleste av chiggerbittene forekommer rundt ankler, midje, armhuler, alle «glorke eller bak knærne.

Du vil ikke føle når chigger pinner og du sannsynligvis ikke hører noe når han biter. Imidlertid rapporterer de fleste symptomene i løpet av få timer med bitt. Det mest problematiske symptomet på chiggerbitt er intens kløe og ønsket om å klø. Chigger Bites på penis kan forårsake sterk kløe, hevelse og smertefull vannlating.

Hvordan behandle chigger biter

De kan være nødvendige fra en til tre uker før chigger biter helbrede. Hvis du mistenker at du har chiggerbitt, vask straks med vann og såpe. Dette vil eliminere hver chigger rest på kroppen din. Påfør deretter et antiseptisk på noen blåmerker.

I mellomtiden, prøv å unngå å skrape, siden dette kan forårsake infeksjoner. Du kan bruke benk-top anti-kløe medisiner som krem ​​alle’hydrokortison eller lotion på calamine. Du kan også bruke is på bitene for å lindre kløe.

Unngå veldig varme bad og dusjer. Hvis du er infisert eller symptomene ikke forbedrer, kontakt legen din. Det er en vanlig vanlig oppfatning som utløser bursts under huden. De gjør det ikke, så du trenger ikke å prøve å fjerne dem.

Kjøp online på Amazon Bench Anti-Itch Medications.

Risiko for helsen til Chigger Bites

Chiggers biter er irriterende, pruriginøse, irriterende og kan gjøre søvn vanskelig. I de fleste tilfeller forårsaker Chigger Bites ikke helsevesenet. Tritons spiser på hudceller, men ikke blod. De bærer ikke eller overfører sykdommer.

Imidlertid kan CHIGGER BITES bli smittet av for mange riper. Informer legen din dersom du har hevelse, feber eller andre tegn på infeksjon.

Hvordan unngå chigger biter

Våren, sommeren og sommeren og høsten er den beste tiden for Chiggers Bites. Når du er i skogkledde områder som kan bli infisert av CHIGGER, prøv å ikke røre vegetasjonen. Under utflukter, gå til midten av stiene, i stedet for langs sidene.

Bruk lange ermer og lange bukser som kan sitte fast i sokker eller sko. Bruk en repellent for insekter eller flått, spesielt rundt den øvre delen av skoens sko, nakke, til mansjettene og beltet. Ta en dusj så snart du kommer hjemme. Vask klær i varmt vann.

Kjøp Insect Repellent online på Amazon.