Chapped Nipples: Natural Remedies

Del på Pinterest

Beskrivelse

Hvis du er en mor amming, har du sikkert hatt den ubehagelige opplevelsen av irritert og knust brystvorter. Det er noe som mange ammende mødre bærer. Det er vanligvis forårsaket av dårlig lukking. Dette kommer fra en feil posisjonering av babyen til brystet.

Prøv disse fem naturlige rettsmidler for å behandle irritert og tullet brystvorter. Så lær hva du kan gjøre for å hindre dette problemet fra å gjentas.

Hva forårsaker tape nipler som forårsaker?

De traumatiserte niplene er beskrevet som nipler som er:

Det er to hyppige årsaker til traumatiserte brystvorter: liten brystadferien og sugetraumer etter feil posisjonering.

Det er en rekke mulige grunner for feil posisjonering. L’amming er en’ferdigheter lærte både for mødre og barn. Det tar litt & # 8216; praksis å korrekt plassere brystvorten i et barns munn og hans kropp mot sin mor.

Barn som ikke blir angrepet, kan beskytte seg mot tvungen skuffelse refleksjoner ved å klemme på brystvorten. Hvis et barn har en grunne lukning, kan han til og med amme oftere. Dette skyldes at de ikke mottar så mye melk på hver ammende økt.

Leche League International Se at et barn i andre tilfeller vil klemme mors brystvorte på grunn av anatomiske problemer, inkludert:

 • Tie tunge
 • liten munn
 • unnvikende hake
 • Kort frenulum
 • gane

Andre mulige årsaker inkluderer:

 • forvirring på brystvorten (en sjanse hvis du ammer, ammer med flasken eller tilbyr pacifiers)
 • Summeringsproblemer
 • barn som trekker ut eller feilaktig posisjoner språket under amming

Det er viktig å bestemme årsaken til chapped og vondt brystvorter for å unngå et gjentakende problem. Snakk med en konsulent for L’amming sertifikat. De vil kunne evaluere både fôrings- og koblingsteknikker. De kan også se sugemodellene og styrken til barnet ditt.

Hvordan kan jeg behandle kappede brystvorter?

Den riktige posisjonering er viktig for å hindre fremtidig traumer til brystvorten. Men hvordan kan du behandle kappede brystvorter hvis du har dem?

Det er flere behandlingsalternativer kjøpt hjemme og i butikken.

Påfør ferskpresset morsmelk

Glatt morsmelk som bare ekstrahert på de sprukne niplene, kan hjelpe dem med å helbrede ved å tilby antibakteriell beskyttelse. Hvis du er en mor amming, får du morsmelk på fingertuppene, noe som gjør det enkelt å søke etter amming sesjoner.

Pass på at du vasker hendene før du forsiktig påfører noen få dråper brystmelk på brystvorten. La det tørke melken ALLE’luft før du dekker den.

Merk: Hvis du har dalen, bør dette løsningen unngås. All morsmelk må skylles fra brystvorten etter amming barnet. Gjæren vokser raskt i morsmelk.

Hot Pack

Dette er en «8217; et annet behandlingsalternativ lett tilgjengelig og billig. Selv om det ikke er noen antibakterielle fordeler, kan det hende du finner ut at bruken av varme og fuktige pakker etter amming er beroligende på irritert og sprukne brystvorter.

 • Å søke, senk en klut i varmt vann.
 • Klem overflødig væske.
 • Sett håndkleet på brystvorten og på brystet i noen minutter.
 • Forsiktig tørr.
 • Skyll med saltet vann

  Denne hjemmelagde saltoppløsningen vil bidra til å hydrere huden og fremme helbredelse:

 • Bland 1/2 teskje salt i 8 gram varmt vann.
 • Senk nipplene i en liten bolle med denne varme saltoppløsningen i omtrent et minutt etter amming.
 • Du kan også bruke en sprøyteflaske for å bruke løsningen på alle områder av brystvorten.
 • Pat forsiktig å tørke.
 • Sørg for at du gjør en ny forsyning av saltoppløsning hver dag for å redusere mulighetene for bakteriell forurensning. Hvis barnet ditt ikke ser ut til å like smaken av den tørkede løsningen, skyll nipplene før du fyller den.

  Påfør en hydlet med medisinsk klasse lanolin

  L’Bruk av en lanolin salve spesielt designet for ammende mødre vil bidra til å fremme våt sårheling. Påfør på brystvorter etter amming. Det er ikke nødvendig å fjerne det før de ammer barnet.

  Endre laktasjonselektrodene ofte

  Endre absorbentene så snart de blir våte. La fuktigheten mot brystvorten forsinke helbredelse. Evtoid til og med ammende kopper laget av plastforinger. Kan hindre luftstrømmen;. Søk etter absorbenter laget av 100% bomull.

  Rettsmidler for å unngå

  Du kan høre andre rettsmidler for chapped og vondt brystvorter. Men noen av disse kan være motvirkende og bør unngås.

  Ta bort

  Husk at kappede brystvorter ofte er et symptom på amming. Selv om det er viktig å bidra til å helbrede sprukne brystvorter, er det også viktig å ta opp årsaken til problemet.

  Hvis du har spørsmål eller tvil om sprukne brystvorter, se din barnelege eller en konsulent for den sertifiserte beating.

  Del på Pinterest