Cephalexin og alkohol

Introduksjon

Cephalexin er et antibiotika. Det tilhører en gruppe antibiotika kalt cephalosporinale antibiotika, som omhandler ulike typer bakterielle infeksjoner. Disse inkluderer infeksjoner i Ear, luftveisinfeksjoner og hudinfeksjoner. Cefalexin behandler bakterielle infeksjoner som urinveisinfeksjoner (UTI). Dette stoffet samhandler ikke med alkoholen, men noen av bivirkningene ligner på effekten av alkoholen. Også, L’Alkohol kan forstyrre infeksjonen selv.

Cephalexin og alkohol

L’Alkohol reduserer ikke effektiviteten av cephalexin. Informasjonen som inngår i den illustrerende brosjyren av cephalexin, hevder ikke engang at alkoholen samhandler med dette stoffet.

Imidlertid er noen av de vanligste bivirkningene av dette legemidlet ligner noen av de mest irriterende effektene av alkohol, for eksempel svimmelhet, døsighet og kvalme. Drikk mens du tar dette stoffet, kan øke disse effektene. Hvis dette skjer, kan det være bedre å beholde alkoholforbruket til behandlingen er fullført. Du kan også velge å vente på å drikke til noen dager etter at du har stoppet for å ta Cefalxina. Dette kan hjelpe deg å sørge for at det ikke er mer medisinering i kroppen din.

For å lære mer: Cephalexin (Keflex) for behandling av en UTI «

Alkohol og urinveisinfeksjoner

Alkoholforbruket kan også ha en direkte effekt på infeksjoner som IVU. Drikkealkohol kan redusere kroppens evne til å bekjempe urinveisinfeksjoner og øke tiden som trengs for å gjenopprette. Drikke kan også gjøre deg mer tilbøyelig til å kontrakt en ny infeksjon.

Finn ut mer: Effekter av’alkohol på helbredelse fra infeksjoner »

Snakk med legen din

A & # 8217 ble ikke demonstrert; samspill mellom cephalexin og alkohol. Men unngå alkoholen mens du tar dette stoffet, kan være en god ide. L’Alkohol kan redusere kroppens evne til å bekjempe urinveisinfeksjoner. Det er viktig å snakke med legen din, hvem kjenner din medisinske historie. Bare de kan fortelle deg hvordan alkoholforbruket under L’ansettelse av cefaleksin kan spesifikt påvirke deg.