Celexa og alkohol: Potensielle problemer

Introduksjon

Hvis du lider av depresjon, kan legen din foreskrive et stoff for å lindre symptomene. Et vanlig antidepressivt middel er celexa. Er merkevaren versjonen av stoffet citalopram. Dette stoffet er en del av en klasse med narkotika kjent som selektive hemmere av serotonin reuptake (SSRI). Bidra til å forbli serotonin neurotransmitter i hjernen lenger ved å blokkere serotonin. SSRI AS Celexa er nå den mest populære typen antidepressivt stoff. De jobber for å forbedre humøret ditt og din syn på livet.

Selv om Celexa er effektiv i behandlingen av depresjon, er det viktig å merke seg at det kommer med advarsler og forholdsregler. Dette inkluderer risiko når stoffet brukes med alkohol. Faktisk, filen US Food and Drug Administration (FDA) advarer mot blandingen av celexa og alkohol.

Jeg kan ta Celexa med alkohol?

De FDA notater som Celexa ikke øker effekten av alkoholen, men en person som tar stoffet, bør fortsatt drikke alkohol. Kombinasjonen av stoffet med alkoholen kan føre til overdose og andre problemer.

Overdose

Det er alvorlige risikoer for overdosering når de blander celexa og alkohol. Disse effektene kan også oppstå når du tar Celexa på den foreskrevne dosen. Symptomene på overdosering inkluderer:

 • kvalme
 • Han retched
 • døsighet
 • svette

Du kan også ha en tremor til en av lemmer eller et akselerert hjerterytme. Hvis du har noen av disse symptomene, ring lokale nødtjenester eller nødtjenester umiddelbart.

I mange tilfeller av overdose vil legen kurere og administrere symptomene. Dette kan være den beste måten å behandle en celexa overdose som er kombinert alkohol. I noen tilfeller kan legen sette på en vifte (puste maskin) for å sikre at kroppen din mottar riktig mengde oksygen. De kan også se på hjertet ditt.

Andre reaksjoner

Alkohol og Celexa kan blande på andre farlige og dødelige måter. Bivirkningene av kombinasjonen av de to kan inkludere:

 • Uregelmessig hjerterytme
 • amnesi
 • Coma (tap av samvittighet)
 • Konvulsjoner
 • hyperventilasjon
 • Alvorlige hjerteproblemer
 • død

Bivirkningene av andre stoffer kan også være mer alvorlige hvis du tar Celexa og drikker alkohol på samme tid. For eksempel kan denne kombinasjonen gjøre bivirkningene av narkotika til medisiner for angst, sovende piller og reseptbelagte smertestillende midler. Snakk med legen din om alle andre stoffer og kosttilskudd du tar.

De FDA advarer om at en hvilken som helst dose Celexa høyere enn 40 mg per dag, kan forårsake hjerteproblemer. L’Lagt til alkohol Alle’Ligning kan også forårsake alvorlige hjerte-effekter. Kombinasjonen av alkohol og Celexa kan kobles til tips torsjoner, en alvorlig form for uregelmessig hjertefrekvens som noen ganger fører til plutselig død. Snakk med legen din for å lære mer og sørg for at du forteller legen din hvis du har en historie med hjerteproblemer.

Tilleggsinformasjon: Komplett informasjon om narkotika for Citalopram (Celexa), inkludert bruk, advarsler, interaksjoner og mer »

Hva å gjøre

Legen kan fortelle deg å helt unngå å drikke alkohol for å forhindre farlige komplikasjoner. Ha en åpen samtale med legen din hvis du vil ha en drink noe. I noen tilfeller kan legen fortelle deg at en sporadisk drikke er trygg. Dette vil imidlertid ikke være tilfelle av alt, spesielt hvis du har andre helseproblemer. Pass på at du informerer legen din dersom du har en historie med hjerteproblemer.

Hvis du vil drikke, forstyrrer det ikke plutselig L’Celexas inntak for å gjøre det. For at stoffet skal fungere, må du ta det i henhold til et forhåndsbestemt program. Din depresjon kan bli verre hvis du forstyrrer plutselig L’ta medisiner.

Også, hopp over dosen en dag betyr ikke at stoffet er ute av kroppen din. Celexa akkumuleres i kroppen din over tid til jobb. Så selv om du hopper over stoffene for dagen, kan du fortsatt ha bivirkninger hvis du drikker alkohol.

Effekter av depresjonen alkohol

L’Alkohol kan også forstyrre behandlingen av depresjon. Dette skyldes at alkoholen er en kjent depressiv. Drikke kan skape en velværeeffekt, men følelsen lengter ikke lenge. Kort tid etter å ha drukket, forsvinner gode følelser ofte, forlater deg mer deprimert eller engstelig.

L’Alkohol Endre Divisjonen påvirker også dine motoriske ferdigheter og får deg til å sove. Disse effektene kan hindre din evne til å håndtere din tilstand. Kombinasjonen av alkohol og Celexa kan også hindre deg i å gjøre positive skritt mot behandling av depresjon, hvordan man trener, spiser godt og fortsett med kontrollene med legen.

Dette betyr at, med eller uten narkotika, drikker alkohol når du lider av depresjon, kan ikke være en god ide.

Snakk med legen din

Hvis legen ga henne Celexa, er det sannsynlig at symptomene på depresjon er seriøse. For å hjelpe stoffet til å fungere godt og å ta vare på tilstanden din, kan det være bedre å slutte å drikke alkohol. Følg alltid legen din råd.