Causticum: En bred spektrum homøopatisk behandling

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er Causticum?

Causticum, eller kaliumhydrat, er et middel som brukes i homøopati for et bredt spekter av forhold. Den er tilgjengelig i forskjellige former, inkludert tabletter, væske og krem.

Så’er homøopatien?

L’Homeopati er et medisinsk system utviklet i Tyskland for over 200 år siden. Den er basert på overbevisningen om at minimal doser av naturlige stoffer kan bidra til å stimulere kroppen til å kurere seg selv.

Naturlige stoffer, i større doser, er generelt kjent for å forårsake symptomer hos friske mennesker, men kan brukes i svært små doser for å behandle lignende symptomer. Dette er den homøopatiske teorien som «8220, lignende omsorg lignende & # 8221;. Homeopatiske stoffer er angitt som rettsmidler.

Sekund Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse, Det er få tester til støtte for homøopati som effektiv behandling for en bestemt helsetilstand.

Som Causticum i homeopati brukes?

I homøopati betraktes Causticum som et polycrest eller et bredspektret middel med mange bruksområder i et bredt utvalg av sammenhenger av kontekster.

Ifølge en 2015 Artikkel i # 8217; International Journal of Complementary & Alternative medisiner, homeopaths tilbyr ofte Causticum som et middel for fysiske symptomer som:

 • Hudforholdene
 • hoste
 • Muskel tremor
 • Urin eller Vesical Disorders
 • brenner

Homeopaths tilbyr også det som et middel for mentale symptomer som:

 • mental tretthet
 • langvarig smerte
 • Følsomhet Alle’autoritet

Hva sier forskningen

Kliniske studier på’homøopatisk bruk av kaustisk for behandling av spesifikke forhold er ganske begrenset. Her er hva vi vet:

Causticum for leddgikt

Selv om det ikke har vært mye vitenskapelig forskning om effekten av Causticum på’leddgikt, hva Liten forskning Det har blitt foreslått at dens anti-inflammatoriske egenskaper på nerver, sener og muskler kan vise seg nyttig med revmatoid artritt.

Også AN 2013 studie Rotter med indusert leddgikt konkluderte med at rotter behandlet med kausticum kan ha hatt en viss reduksjon i smerte.

Causticum å våte sengen (natt enuresis)

Causticum markedsføres for å helbrede barn med natt enuresis. I 2014 begynte forskerne i India å rekruttere for en Klinisk eksperimentering Evaluer Causticum-bruken hos barn med primær enuresis (våt sengen fra’barndommen). Men disse resultatene ble ikke publisert i et peer-reviewed magasin.

Tilgjengelighet av Causticum

Causticum er lett tilgjengelig på nettet, i forskjellige former, inkludert:

 • pellets
 • tabletter
 • væske
 • Lotion eller krem

Merking

Hvis du ser på etikettene, kan du se bokstavene HPU etter styrke, som Causticum 6x HPUer. Disse bokstavene indikerer at komponenten er offisielt oppført i Homeopatisk Pharmacopoeia i USA.

Ansvarsfraskrivelse

Under lesing Dell’etikett på produkter med Causticum som en aktiv ingrediens, er det sannsynlig at du vil møte en erklæring om ikke-ansvar som:

 • Det er ingen vitenskapelig bevis på at dette produktet fungerer.
 • Produktserklær er basert på teorier fra 1700-tallet på 1700-tallet som ikke aksepteres av de fleste moderne leger.
 • Food and Drug Administration (FDA) er ikke klar over vitenskapelig bevis for å støtte Dell’homeopathy.

Homeopathic og FDA Remedies

For tiden er det ingen produkter merket som homøopatisk og markedsført i USA som er godkjent av FDA. Dette betyr at ethvert produkt som er merket som homøopatisk, har ikke blitt evaluert for sikkerhet eller L’effektivitet fra FDA.

FDA har Forslag til regulatoriske tiltak og L’applikasjon med ikke-godkjente farmasøytiske produkter merket som homøopatisk, rettet mot de produktene som involverer størst risiko for skade. Imidlertid vil mange homøopatiske produkter trolig være utenfor de målrettede risikokategoriene. Dette betyr at mange homøopatiske tilbud vil forbli på markedet.

Ta bort

Hvis du tenker på å bruke Causticum eller ethvert homøopatisk produkt, snakk med legen din. Blant annet viktig informasjon kan legen kunne tilby råd om potensiell risiko for bivirkninger eller interaksjoner med narkotika du bruker for øyeblikket.

Snakker med leverandørene av helsevesenet av komplementære helse tilnærminger kan du få innspillet som trengs for å gjøre velinformerte beslutninger.