Castor Oil for Lips: Fordeler, Sikkerhet og modus D & # 039;

L’Castorolje brukes ofte som ingrediens i hudpleieprodukter, inkludert leppebalmer og leppestifter. Det er rik på monolinfettsyre, en notorøs humeektor.

Hukectants bidrar til å holde tilbake hudens fuktighet som hindrer tapet D’vann gjennom det ytre laget av huden. På grunn av disse egenskapene, L’ricinusolje kan brukes på lepper og lær, alene eller som ingrediens, for å fremme hydrering.

Fortsett å lese Finn ut mer om’Castor Oil og hvordan du lager din leppebalsam med den som en ingrediens.

COS’Det er akkurat ricinusoljen?

L’Castorolje er hentet fra frøene til planten Ricinus Communis ved kaldpressing. Kaldt pressing er en måte å skille frøoljen på en plante uten å bruke varme. Når høstet, er oljen klarlagt, eller gjengitt ren, ved hjelp av varme.

Når hjuloljen er inkludert som en ingrediens i kosmetikk, er det generelt angitt som Ricinus Communis (Castor) frøolje.

Hva er risikoen for å sette ricinusoljen på leppene?

Ifølge en 2007 studie, L’Castorolje har vist seg ikke å være en irriterende, en sensibiliserende eller en betydelig hudfotosensibilisator i kliniske tester på # 8217;.

Imidlertid A 2008 studio, Han fant at noen mennesker har en allergisk reaksjon når hjuloljen påføres på huden, selv om det ser ut til å være en sjelden hendelse.

Hvis du tenker på å bruke Castor Oil på leppene, evaluer å snakke med din hudlege fra potensielle allergiske reaksjoner.

Vurder også å sette en liten mengde på et lite skinnområde på G’underarmen før du bruker det andre steder på kroppen din. Se på oppdateringen i 24 timer. Hvis det ikke er noen reaksjoner, for eksempel rødhet eller kløe, er det sannsynlig at du ikke er allergisk all & # 8217;.

L’Svelging

Det er noen risiko forbundet med ricinus oljeinntaket i stedet for å sette den på huden. Disse inkluderer diaré og L’travaglio induksjon.

Ricina

De samme hjulfrøene som brukes i produksjonen av ricinusolje, inneholder den giftige innebygde. Men L’Castorolje inneholder ikke rik, siden de rike ikke skiller seg i # 8217; olje, andre a 2007 studie.

Sekund Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Med mindre du spiser ricterfrø, er det svært lite sannsynlig at du er utsatt for de rike.

Slik forbereder du leppen Balsam Alle’Castor Oil

Du kan bruke castoroljen direkte på leppene, eller du kan kjøpe eller lage en leppebalsam som har rastolje som hovedbestanddel.

North Carolina State University Han har utgitt en oppskrift på leppebalsammen Alle’Castor Oil som inneholder følgende ingredienser:

 • 1 spiseskje. Castor olje (du kan erstatte jojoba olje, olivenolje eller olivenolje eller olivenolje;
 • 1 ss. kokosolje
 • 1 teskje. kakao smør
 • 1/2 skje. Voks D’revet bier
 • 1/2 TSP. Vitamin og olje

Følg disse trinnene for å forberede leppebalsammen:

 • I en glassskål eller middels stort rustfritt stål, kombinerer hjuloljen, kokosnøttolje, kakaosmør og voks d’bier.
 • Smelter ingrediensene i en bain-marie omrøring med en gaffel.
 • Når blandingen er helt flytende, inkorporere vitaminoljen og fjern den deretter fra brannen.
 • Hell blandingen i en liten boks eller i en leppebalsam. Pass på å la det avkjøles og herdes før … bruk.
 • Andre bruksområder for ricinusoljen

  L’Castor Oil bruker over L’hudhydrering. Den kan brukes som:

  • En avføringsmiddel. Hvis det tas oralt, har hjuloljen en sterk avføringsmiddel, ifølge 2012 studie.
  • En anti-inflammatorisk. Sekund 2015 Studio, L’rektorsyre i # 8217; ricinusolje kan redusere betennelsen og smerten hvis den brukes lokalt.
  • En antibakteriell. Sekund 2016 studio Laboratoriemus, L’Castorolje har en sterk antibakteriell aktivitet.
  • En antifungal. L’Castorolje har antifungal egenskaper, andre a 2013 studie Som konsentrert på bakterier (enterococcus faecalis) og sopp (Candida albicans) i munnen og tannhelsen.

  Ta bort

  L’Castor Oil regnes som trygt for hud og lepper. Det er en vanlig ingrediens i hudpleieprodukter. Selv om en allergisk reaksjon er mulig all «8217; topisk anvendelse av ricinusoljen, ser det ut til å være en sjelden hendelse.

  L’rigoretisk syre i # 8217; Castorolje bidrar til å holde tilbake fuktigheten i huden som hindrer tapet D’vann gjennom det ytre laget av huden.

  Når du starter et nytt hudpleie regime, inkludert bruk av ricinusolje på leppene, er det tilrådelig å diskutere det med din hudlege.

  Godt testet: Moringa og ricinusolje