Cardio Kickboxing: Hvorfor skal du prøve denne fantastiske treningen

Cardio Kickboxing er en gruppe fitness leksjon kombinere kampsport teknikker med en hektisk kardio rytme. Denne høy-energi treningen utfordrer både nybegynnere og # 8217; Anthlete d’elite.

Øker motstanden, forbedrer koordinering og fleksibilitet og brenner kalorier mens du bygger magert muskelmasse med denne morsomme og stimulerende treningen.

Hva så & # 8217;?

En erfaren instruktør leder en kickboxing cardio leksjon som demonstrerer koreografiske bevegelser av knyttneve, spark og kneetslag satt på musikk fra et raskt tempo. Kombinasjonene av kardio kickboxing er en blanding av slag som:

 • slag
 • krysser
 • kroker
 • Uprights

Bevegelsene i den nedre delen av kroppen inkluderer:

 • Kneet slag
 • Front Kicks
 • Runde spark
 • Lateral spark
 • Spark tilbake

Leksjoner inkluderer også oppvarming og en deterika, samt en dynamisk og statisk strekking. Ofte, C’er et kortsspesifikt segment for grunnleggende øvelser som knase og planking. De typiske kickboxing klassene siste 30 minutter til 1 time, avhengig av treningsstudioet eller studien.

Til tross for navnet, er Cardio Kickboxing en kontaktløs treningsøkt. Alle knyttneve og spark lanseres i luften eller på lagrene. Det er en høy energi trening som kan brenne mellom 350 og 450 kalorier alle’nå, andre L’American Council på trening.

Din høye hjertefrekvens beveger seg til et intens område hvor kardiovaskulær kondisjonering oppstår. Dette har en positiv innvirkning på hjertet ditt.

Kardio condition kan hjelpe deg med å få et daglig kaloriunderskudd, slik at fett tap. Dette tapet kan inkludere magefett som kan være så vanskelig å miste. Overskudd av abdominalfett har vært assosiert med en høyere risiko for hjertesykdom, noen typer kreft og diabetes.

En kardio kickboxing leksjon utfordrer din teknikk, motstand og fremfor alt konsentrasjon. Halvparten av kampen er mental: du må fokusere på de enkelte bevegelsene som utgjør en kombinasjon.

Hvem skal gjøre det?

Cardio Kickboxing er et godt utvalg av egnethet for de som prøver å brenne kalorier for å gå ned i vekt eller for å forbedre hjertemotstanden og helsen. Folk som lett kjeder seg med stasjonært kardioutstyr som tredemølle og steppers for trapper, vil sette pris på den raske rytmen og nye bevegelser i en kickboxing cardio leksjon.

Du trenger ikke kampsport eller boksing opplevelse for å følge en kickboxing cardio kurs. Alle er velkomne.

Cardio kickboxing regnes som en lav eller høy effekt og høy intensitet trening. Vi anbefaler nybegynnere å starte sakte. Lytt til kroppen din og gjør noen pauser når du trenger det. Han jobber til han trent i full intensitet.

Det er normalt å føle seg frustrert hvis du har problemer med å holde tritt. Men ikke gi opp. Selv om du ikke klarer å følge bevegelsene til instruktøren nøyaktig, fortsetter den å flytte for å nyte fordelene med denne fysiske aktiviteten. Med øvelsen og tålmodigheten vil du forbedre.

Hva kan jeg forvente?

I en kickboxing cardio leksjon kan du forvente en trening for hele kroppen som involverer alle muskelgruppene i kroppen din, med stor oppmerksomhet til kjernen din. Hurtige bevegelser i kardio kickboxing forbedrer også fleksibilitet, balanse; balanse og koordinering og kan hjelpe deg med å utvikle raskere reflekser.

Kickboxing cardio kan brenne mellom 350 og 450 kalorier alle’nå.

Cardio Kickboxing er også en effektiv måte å lindre stress og frustrasjon på. Slip hormoner (endorfiner) som forbedrer humøret ditt og blokkerer følelsen av smerte.

Sekund en studie utført av forskere i Institutt for kognitiv og evolusjonær antropologi av Oxford University, L’Gruppøvelse forbedrer effekten av endorfiner. Videre har arbeid med en gruppe ansvarsfaktor og favoriserer en sunn konkurransefølelse.

Delta Kickboxing Cardio Lessons øker regelmessig energinivåene dine. I følge Mayo Clinic, har blitt vist at en «8217; vanlig fysisk aktivitet øker energien fordi hjertet og lungene oppfører seg mer effektivt.

L’Regular mosjon som kardio kickboxing forbedrer også humøret ditt, hjelper deg å sovne raskere og hjelper deg med å sove bedre.

Hvordan skal jeg starte?

Søk etter kardio kickboxing leksjoner i en kampsport studie i ditt område. Mange treningsstudioer tilbyr også kickboxing kardio leksjoner.

For din første leksjon, sørg for at du gjør følgende:

 • Bruk komfortable treningsklær og joggesko. Noen treningsstudioer gir deg muligheten til å ta barfot leksjoner.
 • # 8217 Dør; vann og et lite håndkle.
 • Kommer noen minutter før for å signere de nødvendige dokumentene før leksjonen.
 • Prøv å finne et punkt i midten, nær baksiden. Instruktører beveger seg ofte under leksjonene, og forskjellige kombinasjoner kan kjøre i forskjellige retninger. Du vil alltid ha noen foran deg, slik at du kan følge den.

For å nyte de kontinuerlige fordelene for helsen til en gruppe Fitness-leksjon som Cardio Kickboxing, se etter en leksjon fra 30 til 60 minutter, kan du delta regelmessig, for eksempel tre ganger i uken.