Caprylic / Caprico Triglyceride: Bruk, fordeler, bivirkninger og mer

Hva så & # 8217;?

Det kapryliske triglyseriden er en ingrediens som brukes i såper og kosmetikk. Det er vanligvis oppnådd fra kombinasjonen av kokosnøttolje med glycerin. Denne ingrediensen kalles noen ganger Caprico Triglyceride. Noen ganger er det også feilaktig kalt Split kokosnøttolje.

Det kapryliske triglyseriden har blitt mye brukt i over 50 år. Bidrar til å glatte huden og jobbe som en antioksidant. Også kobler andre ingredienser og kan fungere som konserveringsmiddel for å vare de aktive ingrediensene i kosmetikk varer lenger.

Det kapryliske triglyseridet regnes som en’mer naturlig alternativ til andre syntetiske kjemikalier som er tilstede i aktuelle hudprodukter. Bedrifter som bekrefter at deres produkter er «All Natural & # 8221; O & # 8220; organisk & # 8221; De inneholder ofte caprylic triglyserider.

Selv om det er teknisk bestående av naturlige komponenter, er det ikke anvendte caprician triglyserid i produktene i naturen. En kjemisk prosess separerer olivenvæsken slik at en versjon og nr. 8220; ren & # 8221; Det kan legges til produktene.

Caprylic / Caprico Triglyceride fordeler

Capril triglyserider består av fettsyrer tilstede i naturen. Jeg er en klar og litt søt å smake væske. L’høyt fettinnhold i triglyserider, sammen med sin antioksidant konsistens og kvalitet, gjør dem spesielt nyttige for såper og hudpleieprodukter.

Emollient

Emollients er ingredienser som myker huden. Emollients virker som fanger fuktigheten i huden og danner et beskyttende lag slik at fuktigheten ikke kan unnslippe. Det kapryliske triglyseriden er en effektiv ingrediens for å myke huden.

Dispergeringsmiddel

Dispersjonsmidlene er delene av en hvilken som helst kjemisk eller organisk forbindelse som holder ingrediensene sammen og stabiliserer dem.

Bland andre aktive ingredienser, pigmenter eller parfymer i en god dispergeringsmiddel hindrer ingrediensene i å bli med eller synke på bunnen av blandingen. Den voksagtige og tette konsistensen av capryliske triglyserider gjør dem til et stort dispergeringsmiddel.

Løsemiddel

Løsemidler er ingredienser som kan oppløse eller bryte visse ingredienser eller forbindelser. Ingrediensene er løsemidler basert på hvordan deres molekyler er strukturert og modellert og på hvordan de samhandler med andre stoffer.

Caprylic Triglyseridet kan oppløse forbindelsene som er utformet for å bli med. Mens noen løsningsmidler har toksiske ingredienser, involverer kapryltriglyseridet ikke disse risikoene.

Antioxidant

Antioksidanter arbeider for å nøytralisere toksinene som du blir utsatt for hver dag i ditt miljø. Antioksidanter blokkerer kjedereaksjonen kalt oksidasjon, som kan bli gammel hud og sette kroppen din for å teste.

Det kapryliske triglyseriden er rik på antioksidanter som bidrar til å bevare huden og hjelpe deg med å føle deg yngre.

Bruk av caprylic / caprico triglyserider

Caprylic Triglyserid finner du i aktuelle hudpleieprodukter du bruker opp og rundt ansiktet. Den brukes til:

 • Øke retensjonen av disse produktene
 • Legg til en glans på huden din som er lett og ikke fettete
 • Øk antioksidanter i produktet

Disse produktene inkluderer:

 • Fuktighetsgivende ansikts kremer
 • Anti-aging serums
 • Solar kremer
 • Øyekrem

Caprylic / Caprico triglyserider i kosmetikk

Den capryliske triglyseriden er en populær ingrediens i sminke og andre kosmetikk. Ingrediensen opprettholder pigmentene fordelt jevnt i en kosmetisk formel uten å forårsake en klebrig følelse på huden. Du vil ofte se denne ingrediensen som er oppført i disse kosmetikkene:

 • leppestift
 • Leppepomade
 • leppestift
 • Kremaktig og flytende fundament
 • eyeliner

The Caprylic / Caprico Triglyceride er trygt?

Det kapryliske triglyseriden har en svært lav toksisitet, hvis noen, for aktuell bruk. FDA bemerker at det er Generelt anerkjent som sikker I små mengder som et matadditiv. Dette betyr at det ikke er giftig å konsumere sporene som kan være i leppestift eller i leppebalsammen.

Med mindre du har en alvorlig allergiallergi og kokosnøttolje, er du med en minimumsrisiko for en allergisk reaksjon utløst av # 8217; bruk av caprylic triglyserider.

C’er noen miljømessige bekymringer for den capryliske triglyseridbruk. Vi vet ikke nok om måten det brytes ned i naturen, og hvis den til slutt kan akkumulere og representere en trussel mot dyrelivet. Flere søk er nødvendig for å bestemme de sikreste måtene å avhende produkter som inneholder capryliske triglyserider.

Ta bort

Nåværende forskning sier at Caprylic Triglyserid er trygt for de fleste. Konsumere det i små mengder som matadditiv, søtningsmiddel eller kosmetisk produkt representerer ikke en helserisiko.

L’Capricile syre / kaprylisk triglyserid er en av de reneste ingrediensene du kan finne som et naturlig alternativ til kjemiske ingredienser.

Huden til hver og en reagerer annerledes på de forskjellige kjemikaliene. Fortsett alltid nøye når du bruker et nytt kosmetisk produkt eller et ansiktskrem.