Caprylic Acid: Hemmeligheten til kokosnøttoljen

Caprylsyre og kokosnøttolje

L’Kokosnøttolje har nylig blitt en av de mest populære trenderne. Er annonsert som en komplett løsning for alt. Selv om det vanligvis brukes til å lage mat, L’kokosnøttolje har mange daglige bruksområder. Det kan brukes til å hydrere huden, fjerne trikset, avvise insekter og rengjør vaskeriet. L’kokosnøttolje har også medisinsk bruk. For eksempel brukes det til å behandle gjærinfeksjoner og bidra til å balansere kolesterolnivået.

Mange av disse fordelene kommer fra # 8217; kaprylsyre inneholdt i # 8217; kokosnøttolje.

Fordeler med Caprylic Acid & # 8217

L’Caprylicsyre er en av de tre fettsyrene som er tilstede i # 8217; kokosnøttolje. Det er en gjennomsnittlig kjede fettsyre med kraftige antibakterielle, antifungal og antiinflammatoriske egenskaper. Disse egenskapene gjør kaprylsyren en nyttig behandling for mange forhold. Det brukes til å behandle gjærinfeksjoner, hudsykdommer, fordøyelsesforstyrrelser og høyt kolesterol. Det brukes også til å redusere risikoen for motstand mot antibiotika. Du kan ta den orale egretsyren eller bruke den på huden.

Sopp infeksjoner

Candida gjær infeksjoner er et vanlig medisinsk problem. Candida-infeksjoner er soppinfeksjoner. De kan forårsake infeksjoner fra vaginale gjær, nagelsmushrooms og oral dalen. Det antas at antifungalegenskapene til # 8217; Caprylic Acid dreper og reduserer gjær.

En 2011-studio Han fant ut at kaprylsyren var effektiv i behandlingen av noen candida-infeksjoner. Noen forskere mener at kaprylsyren er så effektiv fordi den kan bryte ned membranene i Candida-cellene. En prosedyre som kalles utvinning av oljen; olje er noen ganger brukt som et middel for den orale trøst. L’Oljeutvinning innebærer en rustling av kokosnøttolje i munnen i 10-20 minutter om gangen. L’Svelging av en skje eller to per dag kan også bidra til å bekjempe gjærinfeksjoner som forekommer alle «8217;.

Hudforholdene

Akkurat som L’Caprylic Acid kan behandle gjærinfeksjoner, kan også bidra til å behandle visse hudforhold. Dette skyldes i stor grad sine antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. De hjelper til med å drepe bakteriene som bor i huden.

Dermatofilose er en hudtilstand forårsaket av en «-bakteriell infeksjon som kan forårsake tørkede og smertefulle skorper. Et naturlig middel består i # 8217; anvendelse av kokosnøttolje direkte på de berørte områdene. Dette kan bidra til å bekjempe bakteriell infeksjon og berolige tørr hud.

Det antas også at L’Caprilinsyrehjelp til å behandle en av de vanligste hudforholdene: L’Akne. L’kokosnøttolje brukes ofte som homøopatisk behandling for akne. Dette skyldes at det kan bekjempe bakterielle infeksjoner som noen ganger forårsaker akne. En 2014 studio Han fant at kaprylsyren er effektiv i behandling av akne takket være hans antimikrobielle og antibakterielle egenskaper.

L’Caprylic Acid brukes noen ganger som et naturlig middel for forhold som eksem eller psoriasis.

Fordøyelsessykdommer

Det er noen tester L’Caprylic Acid kan hjelpe pasienter som har visse fordøyelsessykdommer. De anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskapene til capriatinsyren kan bidra til å behandle betingelser som intestinal inflammatorisk sykdom eller Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm. Begge disse forholdene innebærer betennelse og noen ganger bakterielle infeksjoner i fordøyelsessystemet. Antibakterielle egenskaper kan også hjelpe pasienter med ulcerativ eller crohn kolitt.

Kontakt legen din før du bruker L’Caprylic Acid eller # 8217; kokosnøttolje for å behandle en fordøyelsesforstyrrelse. Begge kan noen ganger forårsake mageforstyrrelser.

Antibiotikaresistens

Antibiotika motstand er et voksende problem over hele verden. L’Caprilinsyre kan potensielt bidra til å redusere risikoen for motstand mot antibiotika. Legene kan unngå å foreskrive antibiotika ved å behandle noen bakterielle infeksjoner med kokosnøttolje eller kaprylsyre. Denne tilnærmingen kan bidra til å beseire bakterier uten å styrke dem gjennom antibiotika-eksponeringen.

En studie fra 2005 De har oppdaget at kaprylsyren har lykkes med å redusere fem forskjellige typer bakterier i forurenset melk, inkludert E. coli. Studio anbefales å vurdere L’Caprylic Acid som en alternativ behandling for bakterielle infeksjoner.

Kolesterol

L’Caprylicsyre er en gjennomsnittlig kjedefettsyre. Disse fettsyrene har vist seg å ha en positiv effekt på # 8217; senking av høyt kolesterol. En dyreundersøkelse av 2006 Han oppdaget at fagene som ble matet med strukturerte triglyseridoljer, hadde lavere blodkolesterolnivå og en lavere akkumulering av aorta-kolesterol enn de som ikke var.

TIL 2013 studie Han støttet disse resultatene. De som har blitt administrert kaprylsyre rapporterte HDL eller kolesterolnivåer & # 8220; god & # 8221; ikke påvirket. De rapporterte også lavere LDL-nivåer, eller kolesterol & # 8220; dårlig & # 8221;.

Hvordan få L’Caprylic Acid

Du kan samle fordelene med # 8217; Caprially Acid Ingferendo kokosnøttolje eller påføring av den på huden. Begynn å legge til en skje eller mindre kokosnøttolje til kostholdet ditt om dagen for å sikre at du kan tolerere den. Folk svelger kokosnøttoljen så com’er eller løs. Du kan også legge den til i andre matvarer. Prøv å blande det i en smoothie! Sett inn kokosnøttoljen i kostholdet ditt er generelt en sikker måte å hjelpe deg med å samle fordelene med # 8217; Caprylic Acid.

L’kokosnøttolje er en av de mest populære måtene å få din daglige dose av kaprylsyre. Det er mange andre alternativer. Både L’Palmolje som morsmelk inneholder kaprylsyre. L’Caprylic Acid er også tilgjengelig i et tilleggsskjema. Kan bli funnet i vitaminbutikker, i noen naturlige eller elektroniske matbutikker.

Forholdsregler og perspektiver

L’integrator for caprylic syre kosttilskudd anbefales ikke for gravide eller ammende kvinner. Selv de med hyppige mageproblemer bør vurdere det nøye. L’Integratorinntaket kan noen ganger forårsake magesykdommer. Du bør kontrollere # 8217; allergi før du bruker det lokalt. Dette er spesielt viktig hvis du har en’kokosnøttallergi.

Start sakte når du legger til L’kokosnøttolje til kostholdet ditt. Dette kan hjelpe systemet til å tilpasse seg det. Det er også viktig å merke seg at kokosoljen fortsatt er en type olje. Som sådan, er det fullt av fett. Bare en skje inneholder over 13 gram fett. Rådfør deg med legen din før du legger til en betydelig mengde fett til kostholdet ditt.

L’kokosnøttolje og # 8217; Caprylicsyre har ikke farmakologiske interaksjoner. Diskuter med legen din på og legger til kosttilskudd til kostholdet eller viktige endringer i kostholdet.