Cannabis som hjelp til å sove: Her er det du trenger å vite

L’søvnløshet er ikke så sjelden

Søvn er viktig for å opprettholde vår mentale og fysiske helse, men unnslipper mange voksne.

Sekund National Sleep Foundation, Fra 50 til 70 millioner demonstrerer amerikanske voksne symptomer på søvnforstyrrelser. Av 30 prosent 40 av befolkningen vil oppleve søvnløshet på et tidspunkt i ens liv, og ca 10-15% av voksne vil møte kronisk søvnløshet.

Så hvis lukking av øynene dine blir stadig vanskeligere, er du ikke alene.

Med så mange mennesker som lider av søvnforstyrrelser, var det en økning i interesse for en kontroversiell omsorg: cannabis. Mange i Medisinsk marihuana samfunnet Referer til cannabis som en effektiv behandling, med minimum eller null bivirkninger, for en rekke søvnforstyrrelser.

Marijuana er en effektiv hjelp til å sove fordi den gjenoppretter den naturlige syklusen til en persons søvn, som så ofte ikke synkroniseres med våre programmer i dagens moderne livsstil og sier Dott. Matt Roman, En medisinsk marihuana lege.

At du har søvnforstyrrelse eller at du har problemer med å sove etter en stressende dag, kan cannabis være et valg for deg. De analgetiske egenskapene til marihuana kunne gi litt lettelse til de som lider av kronisk smerte, mens anti angst Egenskaper kan berolige stresset sinn og kropp.

Sove vitenskap gjennom cannabis

Det er flere marijuana-stammer. Noen er mer energiserende og andre rolige og selleri, avhengig av’balanse mellom forskjellige cannabinoider.

Først av alt, her er en kort manuell på vitenskapen ved foten av marihuana. Denne urten fungerer fordi den inneholder flere cannabinoider, hvorav to vil du se oftere:

  • Cannabidiolo (CBD). CBD har en rekke helsemessige fordeler og er ikke-psykoaktivt, noe som betyr at det ikke får deg til å føle deg og # 8220; høye & # 8221;.
  • Tetrahydrocannabinolo (THC). THC, en psykoaktiv cannabinoid, er den største ansvarlig for den følelsen av & # 8220; Barking & # 8221;.

Qualcos’andre av hvilke thc er ansvarlig? Søvn. Så vi anbefaler et utvalg som inneholder mer thc av CBD.

Ifølge en 2008 studio, L’Inntak av marihuana variasjon med høyere nivåer av THC reduserer generelt mengden søvn REM som er oppnådd. Redusere REM Sleep betyr å redusere drømmer og # 8211; Og for de som lider av PTSD, kan det bety redusere mareritt.

Så teorien er at hvis du passerer mindre tid til å drømme, vil du tilbringe mer tid i en tilstand av & # 8220; dyp søvn & # 8221;. Det antas at tilstanden av dyp søvn er den mest restorative og avslappende delen av søvnsyklusen.

Imidlertid er REM viktig for sunn kognitiv og immun drift og marihuana med høyere THC nivåer kan kompromittere Sove kvalitet hvis tatt langsiktig.

Men dette er ikke sant på hele linjen. Noen studier har funnet den søvn kan faktisk bli kompromittert fra # 8217; vanlig bruk av marihuana. Det er klart at marihuana endrer søvn sykluser.

Ting å vurdere før du prøver Marijuana

Røyking av noe slag er en velkjent helserisiko og skal behandles forsiktighet. Også, den medisinske bruken av marihuana er fortsatt ulovlig på mange områder.

Snakk med legen din i søvn sykluser. Det kan være en langsiktig helsekonsekvenser med bemerkelsesverdig REM, fordi mye av reparasjonen av immunfunksjonen foregår i dyp søvn.

L’langsiktig bruk av hjelp til å sove anbefales ikke. Prøv disse helsetjeningsforslagene for å hjelpe deg med å sove bedre.

Vennligst bruk marihuana ansvarlig. Som med alle former for røyk, kan risikoen for KOL øke. Røyking marihuana er Farlig for lungene, spesielt for de med astma eller andre respiratoriske forhold. L’bruk av marihuana under graviditet eller # 8217; amming anbefales ikke.

Har blitt vist at den langsiktige bruken av marihuana har Endringer på mengden grå saken i hjernen. For tenåringer synes marihuana å ha langsiktige og varige effekter på hjernen enda dypere og anbefales ikke.

L’bruk av marihuana anbefales ikke til noen er mindre enn 25 år på grunn av langsiktige effekter på læring og minne.

Videre forskning på marihuana for medisinske formål og risikoen for KOL er fortsatt nødvendig.

Indica vs sativa vs hybrid

Hvis du snakket med legen din og godkjent marihuana bruk for å behandle søvnløshet, er det på tide å velge en rekke.

Tenk på å velge en rekke hvordan du velger en blanding av te. Du kan velge en ren hvit eller svart te eller en hybrid. Her er de tre vanligste typer varianter du vil møte:

  • Indikerer. Denne typen variasjon anses å være beroligende og avslappende.
  • Sativa. Generelt gjør Sativa-varianter folk til å føle seg spent, lykkelige og fulle av energi.
  • Hybrider. En kombinasjon av indikerer og sativa, hybrider er blandinger som ofte blir igjen til produsent eller dispensar.

Du kan alltid spørre folk på en dispensar for å gi deg en rekke en rekke eller hjelpe deg med å finne det du leter etter.

Dr. Jordan Tishler, En lege trent i Harvard og spesialist i cannabisbaserte terapier, anbefaler en rekke med mindre enn 20% av THC. Uansett flere ting, sier han, det vil gjøre doseringen vanskelig. For mye thc kan få deg til å føle deg bedøvet og søvnig neste morgen.

Ulike varianter inneholder også forskjellige mengder cannabinoider, men når det gjelder å sove, anbefaler både romersk og Tishler en rekke indikerer å indusere søvn.

Hvordan å innta marihuana for en god natts søvn

De fleste inngår marihuana røyker som stokk eller rør.

Hvis du ikke liker å røyke, vil du beskytte lungene dine, eller du liker ikke den karakteristiske lukten av marihuana, prøv enhetene for SVAPO eller de rike tinkturene i THC, som faller under tungen. Begge er vanlige metoder for å bruke marihuana til å sove.

Så kommer spørsmålet om hvor mye marihuana bruker. Noen eksperimenter kan være nødvendig for å få den rette dosen for deg, så prøv ikke det under en arbeidsuke! Hvis du røyker eller fordampes, anbefaler vi deg å starte med noen få plasser.

Tishler ser litt og # 8216; det gjør mye. Som nevnt før, kan overdriving føre til å stun i neste morgen. & # 8220; Hvis du trenger å re-dose midt på natten, selv det er [OK] & # 8221; sier Tishler. & # 8220; men du bør unngå å begrense hvis du våkner opp innen fire timer siden du må stå opp.& # 8221;

Legg merke til hvordan du føler deg etter røyking. Følelsen av «motvillig» kan variere fra en liten eufori, til en nedgang i betydningen av tid, til følelser forbedret som bomulls munn.

Programrekruttering før du går i dvale

Timing er viktig når det gjelder å bruke cannabis, spesielt for å sove. Dette er også grunnen til at Tishler sjelden anbefaler redaktører, og legger vekt på at de er upålitelige når de kommer i drift. Noen ganger handler det om en’Nå, andre ganger kan det være mer som to eller tre timer & # 8221;.

Det kan også påvirke oss lengre enn forventet og forårsake fantastisk om morgenen. [8220; På grunn av måten kanannabis behandles av tarmen til vår lever, kan handlingen av handlingen være mye lenger, som 8-12 timer.& # 8221;

Selv om alles fysiologi er annerledes, er det vanligvis bedre å innta marihuana minst en og # 8217; nå før du går i dvale. Ifølge Tishler, en’nå før du går i dvale er det ideelle fordi cannabisene vil fungere i omtrent tre eller fire timer, og hjelper deg med å sove. [8220; På denne måten føler folk ikke godt om effektene mens de skal sove, noe som kan forårsake spenning og hindre søvn.& # 8221;

Før du sover, hold det i tankene

Selvfølgelig, ikke alle søvnhjelpene fungerer på samme måte for alle. Marijuana er ikke annerledes. & # 8220; Personer med nyere hjerteinfarkt eller dårlig kardiovaskulær helse bør avstå fra [8217; bruk av cannabis på grunn av større forekomst av myokardinfarkt & # 8221; advarer romersk.

Også, mens cannabis ofte brukes til å redusere angsten, finner noen mennesker at de høye innholds varianter av THC gjør dem mer engstelig eller paranoid.

Hvis du er et av disse menneskene, eksperimenter forskjellige logger eller informerer dispensaret ditt når du velger dine stammer. Du kan oppdage at en annen stub kan indusere søvn uten å øke din angst.

Ytterligere forskning på marihuana og dette gresset kommer & # 8211; som er lovlig i noen stater og fortsatt ulovlig i andre & # 8211; Den har mange forskjellige medisinske effekter som kan fungere med samme effektivitet av andre legemidler og med mange færre bivirkninger.

Selv om det er et søk på søvnforstyrrelser knyttet til alkoholen, er det nødvendig med en bedre forståelse av effektene av marihuana på søvn og helse.

Men ved hjelp av marihuana å sove er en kortsiktig løsning. Å sove fredelig, anbefaler vi deg å øve god søvnhygiene og inkorporere andre atferd som støtter en livsstil som fremmer en god søvn.

Sian Ferguson er frilansskribent og journalist basert i Grahamstown, Sør-Afrika. Hans skrifter dekker spørsmål knyttet til sosial rettferdighet og helse. Du kan komme i kontakt med henne Twitter.