Calea ZacateChichi: Hva å vite om & # 039;"drømme gress"

Del på Pinterest

Calea Zacatechichi, også kalt drømmer om drømmer og bitter gress, er en buskfabrikk som vokser hovedsakelig i Mexico. Den har en lang brukshistorie for alle slags helseproblemer, spesielt for gastrointestinale problemer.

Selv urfolksgrupper, inkludert Maya Chontal, L’pleide å forbedre mental klarhet og drømmeforbedring.

I dag er et populært gress blant folk som prøver å indusere hallusinasjoner eller prøve skinnende drømmer.

Her er hvordan … # 8217; Mer du trenger å vite om det såkalte drømgresset.

Det kan virkelig skape ganske levende drømmer

Ifølge anekdotiske rapporter kan dette drømgresset ha en rekke effekter på søvnen din og kvaliteten på drømmene dine.

Noen effekter rapportert på drømmer inkluderer:

 • Evnen til å endre eller kontrollere drømmene dine
 • Mer levende drømmer, minneverdig eller lengre
 • en økning i drømmer som opplever og minner
 • en følelse av dyp kunnskap og forståelse av drømmene dine

Spesielt synes denne urten å hjelpe dine drømmer til å følge en mer sammenhengende fortellende struktur, i stedet for å bratt ende eller flytte til nye stillinger. Dette kan gjøre drømmene dine ser lengre ut og enda mer realistiske.

Calea Zacatechichi kan også få innvirkning på søvnen din.

Folk rapporterer ofte:

 • følelse av døsighet etter å ha tatt gresset
 • Lysere søvn
 • Våkn opp hyppigere og enkelt

Mens eksperter ikke er sikker på hvordan å jobbe akkurat gresset, noen Undersøkelser antyder at det produserer disse effektene ved å handle på sentralnervesystemet.

Det kan forårsake svært milde hallusinasjoner når du er våken

Så hva skjer når du tar dette drømgresset, men du sover ikke?

For noen mennesker ser Calea Zacatechichi å øke mental klarhet og styrke kognitive evner, som konsentrasjon og forbedring av reaksjonstider.

Når det gjelder den påståtte hallucinogene effekten, rapporterer noen mennesker intense og drømmende bilder like før de sovner. Men det ser ikke ut til å forårsake fullstendig hallusinasjoner som syre (LSD).

Calea Zacatechichi kan også midlertidig senke blodtrykk og respiratorisk hastighet, slik at du kanskje også føler deg avslappet, søvnig, rolig eller til og med litt & # 8216; løsrevet fra virkeligheten.

Det har også potensielle bruksområder for helse

Det er ikke mange undersøkelser på bruken av denne urten for forbedring av drømmer eller mental klarhet, men de andre helsemessige fordelene har litt «8216; mer enn bevis bak.

Noen Undersøkelser, For eksempel støtter den sine potensielle fordeler som et hjemmemedisin for:

 • betennelse
 • Gastrointestinale lidelser, inkludert magesmerter, diaré og andre symptomer på syndromet til’irritabel tarm (IBS)

Selv Calea Zacatechichi kan hjelpe redusere feber.

L’Gress har mange andre bruksområder i populær medisin, men eksperter har ennå ikke funnet tilstrekkelige tester for å støtte dem.

Imidlertid antyder anekdotiske relasjoner at denne urten kan bidra til å lindre:

 • tap av Appetit
 • forstoppelse
 • Ulike kutane utslett
 • hodepine
 • Astma symptomer, inkludert hoste og respiratoriske problemer
 • Høy blodsukkerhastighet

Den er tilgjengelig i noen skjemaer

De fleste som bruker Calea Zacatechichi har en tendens til å røyke henne i et rør eller en rullet sigarett, eller å forberede henne i en te.

Gresset har imidlertid en bitter smak. Mange finner Tea litt & # 8216; ubehagelig å drikke. Andre legger merke til at røyking har en tendens til å være hard og vanskelig for lungene.

Hvis du foretrekker å røyke gresset eller drikke te, kan du også prøve å sette blader i gelkapsler.

Selv om det også er mulig å kjøpe det som ekstrakt, har ekstrakter og harpikser av gresset større makt, så vi anbefaler deg å redusere dosen tilsvarende.

Tips for dosering

Om doser, hvis du er interessert i å prøve det, er det bedre å starte med svært små mengder, siden det ikke er noen spesifikke doseringsretningslinjer.

Forhold Fra folk som brukte gresset, tyder på at mellom 1 og 3 gram kan det være en effektiv og sikker dose for å starte.

Produktene som er kjøpt på nettet, kan tilby noen indikasjoner på doser, men husk at de ikke støttes av vitenskapelig bevis.

Det er for det meste lovlig i USA

Calea Zacatechichi er klassifisert på et føderalt nivå som et ikke-kontrollert stoff i USA. Det er ikke regulert av mat- og stoffadministrasjonen (FDA). Du kan kjøpe den og bruke den lovlig hvis du bor i de fleste av USA.

Hvis du bor i Louisiana, er du imidlertid uheldig: Staten har forbudt L’gress for forbruk fordi det har potensial til å endre din mentale tilstand.

Du kan kjøpe dette gresset fra mange nettbutikker. Selv de lokale butikkene til homøopatiske eller vegetabilske medisiner kan ta det.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe den på nettet, må du kontrollere ingrediensene og produktbeskrivelsen, da mange produkter også inneholder andre urter.

Tenk på det to ganger hvis du tar noen form for stoff

Hittil har eksperter ikke funnet tester av spesifikke interaksjoner mellom Calea Zacatechichi og reseptbelagte eller motvirkende medisiner.

Dette betyr imidlertid ikke at gresset er trygt å bruke med alle stoffene. Det betyr ganske enkelt at eksperter fortsatt må finne og dokumentere å avslutte tester av spesifikke interaksjoner.

Som en generell regel er det bedre å sjekke med legen din før du prøver noe nytt gress eller supplement, spesielt hvis du har eksisterende helseproblemer eller hvis du tar noen form for stoff eller supplement.

Dette gjelder spesielt hvis du tar:

 • Narkotika for å senke blodsukkeret. Forskning & # 8211; Undersøkelser Ser på sine potensielle fordeler for behandling av diabetes antyder at dette gresset kan senke blodsukkeret. Hvis du tar medisiner til dette formålet, kan Calea Zacatechichi ytterligere senke blodsukkernivået på farlige nivåer.
 • Narkotika for blodtrykk. Det samme gjelder blodtrykksmedisiner, siden bruken av denne urten kan forårsake blodtrykksreduksjon.
 • Noen anti-angst medisiner. Hvis du tar beroligende midler, beroligende stoffer eller andre legemidler som er bestemt for å bidra til å produsere en tilstand av ro eller avslapning, kan du merke en økning på # 8217; effekten i løpet av å ta Calea Zacatechichi.

Du kan også bruke forsiktighet når du kombinerer denne urten med alkohol eller andre stoffer, inkludert marihuana.

Dens bruk kan føre til noen helserisiko

Det er noen rettssaken foreslå høye doser Kalea Zacatechichi kan forårsake kvalme eller oppkast. Noen mennesker rapporterer også at te-smaken er ganske bitter å forårsake kvalme og dårlig smak i munnen.

Hvis du bestemmer deg for å røyke den for å unngå smak, kan du ha hoste, ondt i halsen eller respiratoriske problemer. Også, røyking av noe slag er ikke bra for lungene.

Til slutt, selv om gresset har et visst potensial for å senke blodsukkeret, Forskning 2016 Evaluering av bruken som en behandling for bruk av diabetes bundet til skaden av nyreceller og celledød.

Men forfatterne av studien bemerket at tilstrekkelig bevis manglet for å forklare akkurat som Calea Zacatechichi jobbet med celler og stresset behovet for videre forskning.

Noen mennesker vil kanskje bruke maksimal forsiktighet

Du kan snakke med legen din før du bruker Calea Zacatechichi eller unngår det helt hvis du har eksisterende helseproblemer, inkludert:

 • astma
 • respiratoriske vanskeligheter
 • nyreproblemer
 • Psykiske helseproblemer som forårsaker psykose symptomer eller får deg til å føle deg fritt fra virkeligheten

Hvis du er gravid eller ammer, er det spesielt viktig å snakke med legen din før du prøver dette gresset.

En allergisk reaksjon er også mulig. Calea ZacateChichi tilhører familien av asteraceae planter (eller kompositae), slik at du kan ha en allergisk reaksjon på dette gresset hvis du har allergier mot:

 • Ambrosia
 • tusenfryd
 • krysantemums
 • Andre planter av denne familien

Bunnlinjen

Hvis du er interessert i skinnende drømmer, eller til og med bare å ha mer levende drømmer du kan huske, er du ikke alene. Mange mennesker vil prøve å eksperimentere mer interessante drømmer eller drømmer som kan tilby noen intuisjon.

Noen sverger å bruke Calea ZacateChichi til dette formålet, men det er viktig å huske at det ikke er mange forskning på dette gresset. Videre er det ikke regulert av FDA, slik at det å finne et kvalitetsprodukt kan være komplisert.

Hvis du er interessert i å prøve det, sørg for at du finner en pålitelig leverandør og starter med en veldig liten dose. Hvis du har en kronisk helsetilstand eller ta medisiner, er det best å kontakte legen din før du prøver det.

Crystal Raypole har allerede jobbet som forfatter og utgiver for Goodtherapy. Hans interesseområder inkluderer asiatiske språk og litteratur, japansk oversettelse, mat, naturvitenskap, sexitiv positivitet og mental helse. Spesielt er han forpliktet til å bidra til å redusere stigmaet om psykiske problemer.