C & # 039; er en kur mot kreft? Forstå den nyeste forskningen

Hvor nært vi er?

Kreft er en gruppe sykdommer som er preget av uvanlig cellevekst. Disse cellene kan invadere forskjellige kroppsvev, noe som fører til alvorlige helseproblemer.

Sekund Sentre for sykdomskontroll og forebygging, Kreft er den andre dødsårsaken i USA bak hjertesykdommer.

C’er en kur mot kreft? I så fall, hvor nær deg er? For å svare på disse spørsmålene, er det viktig å forstå forskjellen mellom en kur og remisjon:

 • En kur eliminerer alle spor av kreft fra kroppen og sikrer at du ikke gjenoppstår.
 • Husk betyr at det er få eller ingen kreft tegn i kroppen.
 • Komplett remisjon betyr at det ikke er noen påviselige tegn på kreft symptomer.

Imidlertid kan tumorceller forbli i kroppen, selv etter fullstendig remisjon. Dette betyr at kreft kan gjenoppta. Når dette skjer, er det vanligvis innenfor den første fem år etter behandling.

Noen leger bruker begrepet & # 8220; Curated & # 8221; Når refererer til en kreft som ikke gjentas innen fem år. Men kreft kan fortsatt komme tilbake etter fem år, så det er aldri veldig herdet.

For tiden er det ingen ekte kreftpleie. Men den siste utviklingen i medisin og teknologi hjelper oss med å nærme seg mer enn noen gang til en kur.

Fortsett å lese for å lære mer om disse fremvoksende behandlinger og hva som kan bety for fremtiden for kreftbehandling.

immunterapi

L’Kreftimmunoterapi er en type behandling som hjelper immunsystemet til å bekjempe kreftceller.

Immunsystemet består av en rekke organer, celler og stoffer som hjelper kroppen til å bekjempe fremmede invaders, inkludert bakterier, virus og parasitter.

Men tumorceller er ikke utenom inntrengere, så immunforsvaret kan trenge hjelp til å identifisere dem. Det er flere måter å gi denne hjelpen på.

vaksiner

Når du tenker på vaksiner, tenker du sannsynligvis på dem i sammenheng med forebygging av smittsomme sykdommer, som Measles, Tetanus og L & # 8217;.

Men noen vaksiner kan bidra til å forhindre & # 8211; eller til og med kurere & # 8211; Noen typer kreft. For eksempel beskytter vaksinen mot det humane papillomaviruset (HPV) mot mange typer HPVer som kan forårsake livmorhalskreft.

Forskere har også jobbet for å utvikle en vaksine som hjelper immunforsvaret til å bekjempe tumorceller direkte. Disse cellene har ofte molekyler på overflaten som ikke er tilstede i normale celler. Administrasjonen av en vaksine som inneholder disse molekylene, kan hjelpe immunsystemet til å gjenkjenne og bedre ødelegge kreftceller.

C’er bare en vaksine som er godkjent for behandling av kreft. Det kalles sipuleucel-t. Det brukes til å behandle avansert prostatakreft som ikke reagerte på andre behandlinger.

Denne vaksinen er unik fordi det er en personlig vaksine. Immunceller fjernes fra kroppen og sendes til et laboratorium hvor de er modifisert for å kunne gjenkjenne prostatakreftcellene. Så de injiseres igjen i kroppen din, hvor de hjelper immunforsvaret og ødelegger kreftceller.

Forskere jobber for tiden med utvikling og eksperimentering av nye vaksiner for å forebygge og behandle noen typer kreft.

T terapi T.

T-celler er en slags immuncelle. De ødelegger utenlandske invaders oppdaget av immunforsvaret ditt. T-celleterapi gir fjerning av disse cellene og sender dem til et laboratorium. Cellene som virker mer reaktive mot kreftceller, separeres og dyrkes i store mengder. Disse T-cellene injiseres deretter igjen i kroppen din.

En spesifikk type T-celleterapi kalles terapi med T-bilceller. Under behandlingen ekstraheres T-celler og modifiseres for å tilsette en reseptor på overflaten. Dette hjelper T-celler til å gjenkjenne og ødelegge tumorceller bedre når de blir gjeninnført i kroppen din.

T Car Cell Therapy brukes for tiden til å behandle forskjellige typer kreft, for eksempel ikke-Hodgkins lymfom Dell’voksen spedbarn lymfoblastikk og leukemi.

Kliniske studier pågår for å avgjøre hvordan terapier med T-celler kan være i stand til å behandle andre typer kreft.

Monoklonale antistoffer

Antistoffer er proteiner produsert av B-celler, en annen type immuncelle. Jeg er i stand til å gjenkjenne spesifikke mål, kalt antigener, og å binde seg til dem. Når et antistoff binder til et antigen, kan T-cellene finne og ødelegge antigenet.

Terapien med monoklonale antistoffer innebærer produksjon av store mengder antistoffer som gjenkjenner antigenene som pleier å bli funnet på overflaten av tumorceller. De injiseres derfor i kroppen, hvor de kan hjelpe deg med å finne og nøytralisere tumorceller.

Det er mange typer monoklonale antistoffer som er utviklet for kreftbehandling. Noen eksempler er:

 • Alemtuzumab. Dette antistoffet binder seg til et spesifikt protein på leukemiske celler, som tar sikte på å ødelegge dem. Det brukes til å behandle kronisk lymfatisk leukemi.
 • Tiuxetan Ibritumomab. Dette antistoffet har en radioaktiv partikkel festet til den, slik at radioaktiviteten kan leveres direkte til tumorceller når antistoffet er bundet. Det brukes til å behandle visse typer ikke-Hodgkin lymfom.
 • Ado-Trastuzumab Emtansine. Dette antistoffet har et kjemoterapi medikament forbundet med den. Når antistoffet er angrepet, frigjør stoffet i tumorceller. Det brukes til å behandle noen typer brystkreft.
 • Blinatumomab. Dette inneholder faktisk to forskjellige monoklonale antistoffer. En pinner til kreftceller, mens l’andre angrep til immunceller. Dette kombinerer immun- og kreftceller, slik at immunforsvaret kan angripe tumorceller. Det brukes til å behandle akutt lymfocytisk leukemi.

Immunkontrollpoenghemmere

Immunkontrollpunktsinhibitorer øker responsen til kreftimmunsystemet. Immunsystemet er utformet for å angripe utenlandske inntrenger uten å ødelegge andre kroppsceller. Husk at tumorceller ikke virker fremmed for immunforsvaret.

Vanligvis forhindrer kontrollpunktsmolekylene på celleoverflaten T-lymfocytter for å angripe dem. Checkpointhibitorer hjelper T-celler for å unngå disse kontrollpunktene, slik at de bedre kan angripe tumorceller.

Immunkontrollpunktsinhibitorer brukes til å behandle en rekke tumorer, inkludert lungekreft og hudkreft.

Her er en annen titt på # 8217; immunterapi, skrevet av noen som tilbrakte to tiår for å lære om og prøve forskjellige tilnærminger.

Genetisk terapi

Genterapi er en form for sykdomsbehandling ved å endre eller endre gener alt i kroppsceller. Gener inneholder koden som produserer mange forskjellige typer protein. Proteinene, i sin tur, påvirker måten cellene vokser, oppfører seg og kommuniserer med hverandre.

I tilfelle av kreft blir gener defekte eller skadet, og bringer noen celler for å vokse uten kontroll og danne en svulst. Målet med genkreftbehandling er å kurere sykdommen ved å erstatte eller endre denne skadede genetiske informasjonen med en sunn kode.

Forskere studerer fortsatt de fleste genterapier i laboratorier eller kliniske studier.

Genice redigering

L’Genisk redigering er en prosess for å legge til, fjerne eller modifisere gener. Det kalles også modifikasjon av genomet. I sammenheng med behandling av kreft vil et nytt gen bli introdusert i tumorceller. Dette ville forårsake tumorcelledød eller vil forhindre at de vokser.

Forskningen er fortsatt i de tidlige stadiene, men viste lovende resultater. Så langt, mest forskning på # 8217; genetisk redigering involvert isolerte dyr eller celler, i stedet for humane celler. Men forskning fortsetter å fremme og utvikle seg.

Crispr-systemet er et eksempel på genetisk modifikasjon som mottar mye oppmerksomhet. Dette systemet gjør det mulig for forskere å målrette mot bestemte DNA-sekvenser ved hjelp av et enzym og et modifisert stykke nukleinsyre. L’enzym fjerner DNA-sekvensen, slik at du kan erstatte den med en egendefinert sekvens. Er litt & # 8216; hvordan du bruker funksjonen & # 8220; Finn og erstatt & erstattet & # 8221; I et tekstbehandlingsprogram.

Den første kliniske eksperimenteringsprotokollen for å bruke Crispr har nylig vært revidert. I prospektivt klinisk eksperimentering foreslår forskere å bruke Crispr-teknologi for å modifisere T-celler hos personer med avansert myelom, melanom eller sarkom.

Møt noen av forskerne som jobber for å gjøre L’genetisk redigering en realitet.

Viotherapi

Mange typer virus ødelegger sin gjestecelle som en del av deres livssyklus. Dette gjør virus en potensiell interessant behandling for kreft. Virotherapy er anvendelsen av virus for å velge tumorceller selektivt.

Virus som brukes i virotherapy kalles oncolitic virus. De er genetisk modifisert for å sikte og bare replikere alle & # 8217, på innsiden av tumorcellene.

Eksperter mener at når et virus oncolithic dreper kreftceller, er kreft-relaterte antigener løslatt. Antistoffer kan derfor bindes til disse antigener og utløse en respons fra immunsystemet.

Mens forskere vurderer bruk av ulike virus for denne type behandling, bare en har blitt godkjent så langt. Det kalles T-VEC (Talimogene Laherparepvec). Det er et virus Dell’Herpes endret. Den brukes til å behandle melanom hudkreft som ikke kan fjernes kirurgisk.

Hormonell terapi

Kroppen produserer naturlig hormoner, som fungerer som sendebud for vevet og cellene i kroppen din. Hjelp til å regulere mange av kroppens funksjoner.

Hormonalterapi inkluderer bruk av et stoff for å blokkere produksjonen av hormoner. Noen typer kreft er følsomme for spesifikke hormonnivåer. Endringer i disse nivåene kan påvirke veksten og overlevelsen til disse tumorcellene. Lavere eller blokkere mengden av et nødvendig hormon kan redusere veksten av disse typer kreft.

Hormonalterapi brukes noen ganger til å behandle brystkreft, prostata og alle «8217; livmor.

nanopartikler

Nanopartiklene er svært små strukturer. De er mindre enn celler. Deres dimensjoner tillater dem å bevege seg gjennom hele kroppen og samhandle med forskjellige celler og organiske molekyler.

Nanopartikler er lovende verktøy for kreftbehandling, særlig som en metode for å administrere legemidler til et tumorsted. Dette kan bidra til å gjøre kreftbehandling mer effektivt å redusere bivirkningene.

Selv om den slags nanopartikkelterapi fortsatt er i stor grad under utvikling, noen Nanopartikkelbaserte administrasjonssystemer er godkjent for behandling av ulike typer kreft. Andre kreftbehandlinger som bruker nanopartikkel teknologi er for tiden klinisk eksperimentering.

Hold deg informert

Verden av kreftbehandling vokser stadig og endrer seg. Hold deg oppdatert med disse ressursene:

 • Kreftstrømmer. National Cancer Institute (NCI) styrer dette nettstedet. Den oppdateres jevnlig med artikler om den nyeste forskningen og terapiene på kreft.
 • NCI Clinical Studio Database. Dette er en søkbar database med informasjon om kliniske studier støttet av NCI.
 • Bloggen på Cancer Research Institute. Dette er en blogg av Cancer Research Institute. Den oppdateres jevnlig med artikler om de nyeste forskningsfunnene.
 • L’American Cancer Society. L’American Cancer Society tilbyr oppdatert informasjon om kreft screening retningslinjer, tilgjengelige behandlinger og forskningsoppdateringer.
 • Kliniske studier.gov. For nåværende og åpne kliniske studier over hele verden, kontrollerer den databasen av privatfinansierte studier og offentlig fra det amerikanske Nasjonalbiblioteket i medisin.