Butterfly IQ: A & # 039; iPhone ultralyd reddet livet til denne legen

Fremtiden for kreft og ultralyd screening endrer seg & # 8211; Raskt & # 8211; Og det koster ikke mye mer enn en iPhone. Av form og størrelser som en vanlig elektrisk barbermaskin, er Butterfly IQ en helt ny Pocket Ultrasonic Enhet av Guilfords oppstart, i Connecticut,Sommerfugler nettverk. Han var også avgjørende i diagnosen av en kreftformet tumor i sin medisinske offiser.

I en historie rapportert for første gang av Mit teknologi gjennomgang, Den vaskulære kirurgen John Martin har bestemt seg for å teste enheten på seg selv etter å ha følt et ubehag rundt halsen. Den har gått sommerfugl iq på nakken, og observere de svarte og grå ultralydbildene som dukket opp på sin iPhone. Resultatet & # 8211; en masse på 3 centimeter & # 8211; Det var absolutt ikke lett. & # 8220; Jeg var pen lege å vite at jeg var i trøbbel & # 8221;, forteller MIT Technology Review. Massen har vist seg å være en squamous cellekreft.

Fremtiden for bærbare og praktiske ultralyd

Hvordan rapportere MIT Technology Review, er Butterfly IQ den første Solid State Ultrasonic Machine for å nå amerikanske markeder, noe som betyr at elektroniske signaler (som for eksempel fjernkontrollen for datamaskinen (for eksempel datamaskinen) er inneholdt ALLE’Interiøret i selve enheten. Så i stedet for å motta lydbølger gjennom en levende krystall, som en tradisjonell ultralyd, sommerfugl IQ, ifølge MIT-teknologi gjennomgang, sender lydbølger i kroppen ved hjelp av & # 8220; 9000 små trommer gravert på en halvlederbrikke og # 8221;.

Quest’år vil være på salg for $ 1,999, som er en stor forskjell i forhold til tradisjonelle ultralyds. Et raskt søk på Google Vis priser som strekker seg fra $ 15.000 til 50.000.

Men med sommerfugl IQ, kan alt dette endres.

Selv om det ikke er tilgjengelig for hjemmebruk, er L’bærbar ultralyd godkjent av FDA for 13 forskjellige forhold, inkludert fosterblodskip / obstetrisk, muskel-skjelett og periferal. Selv om Butterfly IQ ikke produserer de samme detaljerte bildene av high-end ultralyd maskiner, kan rapportere til en lege hvis du trenger et mer oppmerksomt utseende. Og kommer til en lavere kostnad for sykehus, Butterfly IQ kan motivere folk til å komme for avansert screening og sette på veien til veien for hjelp, om nødvendig.

Martin, som siden har blitt utsatt for en 5-timers og en halv kirurgi og strålingsbehandling, mener at denne teknologien kan tas enda lenger, til hjemmepleie. Tenk deg å være i stand til å observere en beinfraktur hjemme eller et ufødt barn mens du utvikler seg.

Ikke glem å gjøre screeningen på forhånd

Enheten vil være tilgjengelig for leger i 2018, men til sykehusene har fått sommerfugl IQ, eller når teknologien vil være tilstrekkelig avansert for å tillate folk å få det på nattbord, er det viktig at du går inn i legenes klinikk for rutinemessige eksamener.

Nedenfor er noen retningslinjer for når du skruer og screening: Screening:

Se videoen nedenfor for å lære mer om Butterfly IQ og hvordan det fungerer.

Allison Krupp er en forfatter, utgiver og forfatter av American Ghostwriting. Mellom vill og multi-kontinentale opplevelser, bor i Berlin, Tyskland. Sjekk nettstedet ditt her.