Bulimia: En personlig historie

Min historie med spiseforstyrrelser begynte da jeg bare var 12 år gammel. Jeg var en mellomskole cheerleader. Jeg har alltid vært mindre enn mine klassekamerater: lavere, tynn og liten. I gjennomsnitt begynte jeg imidlertid å vokse. Jeg fikk inches og pund på hele min nye kropp. Og jeg hadde ikke akkurat en enkel tid til å møte disse endringene mens jeg hadde på seg et kort skjørt foran hele skolen på demonstrasjonene.

Min lidelse begynte å begrense matinntaket. Jeg ville prøve å hoppe over frokost og har knapt ha lunsj. Min mage rullet og gruset hele dagen. Jeg husker å høre meg flau hvis klasserommet var ganske stille for å tillate andre å føle seg grumbling. Uunngåelig kom jeg hjem om ettermiddagen etter cheerleader-treningen helt kjent. Jeg vil gjerne gjøre hva du kan finne. Cookies, candies, chips og alle andre typer junk food.

Bulimia går inn i

Disse binge-episodene har blitt mer og mer ute av kontroll. Jeg fortsatte å spise mindre om dagen, og så mer enn kompensert natten. Flere år gikk og mine spisevaner svømte. Jeg tenkte aldri på oppkast til jeg så en livstidsfilm på en jente som hadde bulimi. Prosessen virket så lett. Jeg kunne spise det jeg ønsket og hvor mye jeg ønsket, og så bli kvitt det med en enkel flimmer.

Første gang jeg bløder, var det da jeg var i tredje media etter å ha spist halvparten av en sjokoladeisskuff. Dette er ikke overraskende, siden de fleste tilfeller av bulimi begynner hos kvinner i deres sen ungdomsår All’Start av årene’20. Det var ikke engang vanskelig å gjøre. Etter å bli kvitt støtende kalorier, følte jeg meg lettere. Jeg mener ikke engang dette i det fysiske følelsen av ordet.

Se, Bulimia har blitt en slags håndteringsmekanisme for meg. Til slutt var det ikke et spørsmål om mat og kontroll. Jeg måtte møte veldig stress senere i videregående skole. Jeg hadde begynt å besøke høgskoler, jeg gjorde SAT og jeg hadde en gutt som forrådte meg. C’de var mange ting i mitt liv jeg ikke klarte å klare seg. Jeg ville bo og rush for å spise så mye mat. Så jeg ville ha hatt en enda større og bedre løp etter å bli kvitt alt.

Utover vektkontroll

Ingen syntes å legge merke til min bulimi. Eller hvis de gjorde det, sa de ikke noe. På et tidspunkt i mitt siste år på videregående skole gikk jeg ned til bare 102 pund på mitt chassis på nesten 5 & # 8217;. Da jeg kom til # 8217; Universitetet var jeg bittende hver dag. Det var så mange endringer som skjedde med huset, universitetet kurs og første gang jeg hadde å gjøre med livet mest alene.

Noen ganger er jeg helt binde flere ganger om dagen. Jeg husker å ha tatt en tur til New York City med noen venner og prøver å desperat et bad etter å ha spist for mye pizza. Jeg husker at jeg var i sovesalen min etter å ha spist en kjeksskasse, og jeg ventet på jentene på bunnen av korridoren for å stoppe dressing på badet for å kunne eliminere. Det har kommet til det punktet hvor jeg ikke engang ville bli brutt ned. Jeg renser seg etter å ha spist måltider med normal størrelse og til og med snacks.

Jeg tilbrakte gode tider og dårlige tider. Noen ganger passerte uker eller til og med flere måneder da jeg knapt eliminert meg. Og så ville det vært andre ganger & # 8211; Vanligvis når jeg la stress, som i løpet av finalen og # 8211; i hvilken bulimi viste sitt dårlige hode. Jeg husker å kjøre fremover etter frokost før oppgradering. Jeg husker å ha hatt en dårlig tid for rensing mens jeg var på utkikk etter min første profesjonelle jobb.

Igjen, det var ofte kontroll. Møte opp til. Jeg kunne ikke kontrollere alt i mitt liv, men jeg kunne sjekke dette aspektet.

Et tiår, gått

Selv om de langsiktige effektene av bulimi ikke er helt kjent, kan komplikasjoner inkludere noe, dehydrering og uregelmessige perioder til depresjon og karies. Du kan utvikle hjertproblemer, som en uregelmessig hjerterytme eller til og med en svikt på 8217. Jeg husker å bli sviktet som står ganske ofte i mine dårlige perioder med bulimi. Ser tilbake, det ser utrolig farlig ut. På den tiden var jeg ikke i stand til å stoppe til tross for å ha frykt for hva han gjorde med kroppen min.

Til slutt ble jeg betrodd med min nåværende mann på mine matproblemer. Han oppfordret meg til å snakke med en lege, som jeg bare gjorde kort. Min vei til utvinning var lenge fordi jeg prøvde å gjøre det stort sett alene. Endte opp med å være to skritt fremover, en tilbake.

Det var en sakte prosess for meg, men L’sist gang jeg fikk tjent det var da jeg var 25 år gammel. Jepp. Jeg er 10 år av livet mitt bokstavelig talt i Malora. På det tidspunktet var episodene lite hyppige, og jeg hadde lært noen ferdigheter for å hjelpe meg bedre stress. For eksempel, nå kjører jeg regelmessig. Jeg finner det forbedrer humøret mitt og hjelper meg med å overvinne de tingene som irriterer meg. Jeg gjør også yoga og har utviklet en kjærlighet til kjøkkenet med sunne matvarer.

Faktum er at komplikasjonene av bulimi går utover det fysiske. Jeg kan ikke gå tilbake i tiåret eller så jeg brukte i bulimi. I løpet av den tiden ble tankene mine konsumert av binge og purgae. Så mange viktige øyeblikk i mitt liv, som årets sluttdans, min første dag på college og dagen for bryllupet mitt, er forurenset av minner om rensing.

Takeout: Ikke gjør min feil

Hvis du har å gjøre med en matforstyrrelse, oppfordrer jeg deg til å søke hjelp. Du trenger ikke å vente. Du kan gjøre det i dag. Ikke la deg leve med en matforstyrrelse for A’en annen uke, måned eller år. Spiseforstyrrelser som bulimi ofte ikke bare om å bekymre vekttap. De dekker også kontrollproblemer eller negative tanker, som å ha et dårlig selvbilde. L’Læring av sunne håndteringsmekanismer kan hjelpe.

Det første trinnet er å innrømme at du har et problem, og du vil avbryte syklusen. Derfra kan en pålitelig venn eller lege hjelpe deg med å nå helbredelse. Det er ikke lett. Du kan føle deg flau. Du kan være overbevist om å være i stand til å gjøre det selv. Vær sterk og leter etter hjelp. Ikke gjør feil og fyll minnerboken din med minnene til matforstyrrelsen din i stedet for de virkelig viktige øyeblikkene i livet ditt.

Se etter hjelp

Her er noen ressurser for å få hjelp med en matforstyrrelse: