Brystsmerter og nakke: Årsaker og når du ber om medisinsk hjelp

Det er mange mulige årsaker til brystsmerter og nakke. Ulempen du føler på bryst eller nakke kan være et resultat av en underliggende tilstand i et av de to områdene eller kan være en smerte som utstråler fra andre steder.

Brystsmerter og nakke kan skyldes en av følgende betingelser:

 • angina
 • mageknip
 • Pericarditt
 • Brystinfeksjoner
 • Lidelser dell’esophagus

Fortsett å lese for å lære mer om disse forholdene.

Angina

Angina er forårsaket av en reduksjon i blodstrømmen til hjertet og symptomene inkluderer:

 • Kvalme og svimmelhet
 • pust
 • Smerte som strekker seg til nakken, kjeven, skulder, armer eller rygg

Den stabile angina kan komme fra en overdreven innsats og forsvinner generelt hvile. Den ustabile angina er en nødsituasjon som innebærer en alvorlig reduksjon i blodstrømmen til hjertet, ofte på grunn av en pause i et blodkar eller en blodpropp.

Hvis du opplever symptomene på # 8217; Angina, kontakt lege.

Diagnose og behandling

Angina er ofte diagnostisert med et elektrokardiogram (EKG), bryst radiografi eller blodprøver. Hvis du er diagnostisert med angina, kan legen bestemme den mest spesifikke diagnosen av stabil eller ustabil angina.

L’Angina er vanligvis behandlet gjennom livsstil og narkotika endringer, selv om det er kirurgiske alternativer. Den ustabile angina kan være et tegn på et hjerteinfarkt og krever umiddelbar medisinsk behandling.

Mageknip

Mageforbrenning oppstår når en del av innholdet i magen er tvunget til å gå tilbake til spiserøret. Kan forårsake en brennende følelse til brystet, spesielt etter å ha spist eller liggende. Magen brenner kan ofte forårsake en bitter smak i munnen.

Du har større risiko for forverring av magebrenner hvis:

 • å røyke
 • Jeg er overvektig
 • Konsumere krydret mat

Diagnose og behandling

Selv om mageforbrenning er en vanlig tilstand, advarsel mageforbrenning ved flere anledninger i løpet av uken og # 8211; eller hvis smerten blir verre & # 8211; Det er et signal å besøke legen din. Det kan eller ikke kan indikere en mer alvorlig tilstand, men etter en diagnose kan legen gi passende behandling.

Hvis diagnosen foreslår halsbrann, vil legen foreslå deg en skikkelig behandling for mageforbrenning, for eksempel livsstilsendringer og narkotika.

Pericarditt

Membranen som ligner på mye som omgir ditt hjerte heter Pericardio. Når det er hovent eller irritert, kan det forårsake brystsmerter på venstre skulder og nakke, spesielt når:

 • hoste
 • Breath dypt
 • å legge ned

Diagnose og behandling

Symptomene er ofte vanskelig å skille fra andre forhold knyttet til hjertet og lungene. Legen din kan gi en diagnose, sannsynligvis gjennom en EKG, en røntgen eller andre bildebehandlingstester.

Noen tilfeller forbedrer seg uten behandling, men det er stoffer som reduserer symptomene. En komplikasjon av tilstanden heter Cardiac Infill. Krever sykehusinnleggelse for å fjerne overflødig væskeakkumulering som omgir hjertet ditt.

Thoraxinfeksjoner

Selv om thoraxinfeksjoner føles hovedsakelig til brystet, kan du også prøve nakkesmerter under pusten eller svelge.

To vanlige brystinfeksjoner er lungebetennelse, en inflammasjon i lungene d’luft i lungene og bronkitt, som oppstår når bronkibelegget er betent.

Diagnose og behandling

Bronkittet kan diagnostiseres gjennom:

 • Thorace X-stråler
 • Dell’Spektor
 • Pulmonal funksjonstest

Symptomene på akutt bronkitt forbedrer seg uten behandling.

Bronkitt fra A’bakteriell infeksjon kan be om narkotika. Kronisk bronkitt behandles ofte gjennom et pulmonal rehabiliteringsprogram som inkluderer L’lære av spesifikke pusteteknikker.

Lungebetennelse kan diagnostiseres gjennom tester som ligner bronkitt. Behandlingen fokuserer vanligvis på forebygging av komplikasjoner. Dette kan føre til:

 • antibiotika
 • Medisin for hoste
 • Sykehusinnleggelse (mer alvorlige tilfeller)

Lidelser dell’esophagus

To forhold knyttet til esophagus som kan forårsake brystsmerter og nakke er esophagitt og esophagous spasmer.

L’esophagitt oppstår når belegget av spiserøret ditt er betent. Dette kan forårsake brennende mage eller smerte under svelging. De esophagous spasmer er sammentrekninger av # 8217; esophagus som forårsaker brystsmerter. Smerte er ofte beskrevet som en lakende smerte eller en følelse av at noe sitter fast i halsen.

Diagnose og behandling

Diagnostiske teknikker for begge forholdene kan føre til en Endoskopi eller radiografi.

For behandling av esophagitt, kan legen hjelpe deg med å finne ut hvilke matallergier som kan utløse betennelsen eller gi råd til legemidler for å lindre symptomene, for eksempel:

 • Bench Antacids som reduserer syreproduksjon, som Mylanta
 • Bench-top H-2-reseptorblokkere Blokkering av syreproduksjon, som Zantac
 • Receptor H-2 Receptor barnevogn resept

For behandling av esophagous spasmer, kan legen anbefale å behandle underliggende forhold som GERD eller angst. For å slappe av svelgende muskler, kan de foreslå narkotika som Viagra eller Cardizem.

Hvis de konservative tilnærmingene ikke virker, er kirurgi et alternativ for begge forholdene for begge forholdene.

Når skal du kontakte en lege for brystsmerter og nakke

L’Erfaring med brystsmerter og nakke kan be om øyeblikkelig medisinsk behandling. Faktisk er mange symptomer på de ovennevnte forholdene ligner på et hjerteinfarkt.

Det er bedre å være forsiktig og konsultere en lege for brystsmerter, spesielt hvis symptomene blir verre eller vedvarer, eller du er i fare for infarkt på grunn av relaterte forhold, alder eller familiehistorie.

Ta bort

Betingelsene knyttet til brystet eller nakken kan være et tegn på en underliggende tilstand som forårsaker spredning av smerte til de omkringliggende områdene. Brystsmerter eller problemer med å puste eller svelge bør alltid tas seriøst, konsulter en lege for tilstrekkelig diagnose og behandling.