Brystsmerter hos barn: Årsaker, risiko og når du skal ringe legen

Del på Pinterest956432386

Hva ville forårsake brystsmerter i et barn?

Hvis sønnen din advarer brystsmerter, kan du spørre deg om årsaken. Selv om det kan være et problem relatert til barnets hjerte, er det mer sannsynlig å være en annen årsak, som en tilstand av respiratorisk, muskulær, bein, gastrointestinal eller mental helse.

Ofte forsvinner brystsmerter alene, men det er nyttig å vite hvilke typer forhold som kan føre til brystsmerter, slik at du kan bestemme om du skal kontakte barnets lege.

Her er noen grunner til at et barn kan ha smerte i brystet.

Forhold som påvirker hjertet

Thoracic smerte er ofte ikke relatert til hjertet, men du bør ikke utelukke det umiddelbart. En studie publisert i 2010 uttalt det bare 2 prosent av besøk fra legen for barn og ungdom som nevner brystsmerter var relatert til en hjertebetingelse.

Din sønns brystsmerter kan være relatert til hjertet hvis det er ledsaget av smerte som utstråler nakke, skulder, arm eller rygg.

Det kan også være forbundet med hjertet hvis barnet manifesterer svimmelhet eller besvimelse, en endring i håndleddet eller blodtrykket eller hadde en diagnose av en tidligere hjertebetingelse.

Her er noen spesifikke hjerteforhold knyttet til brystsmerter hos barn.

Dysfunitet av’koronar arteria

Ditt barn kan føle brystsmerter forbundet med koronar hjertesykdom. De kan ha andre symptomer som en følelse av undertrykkelse eller brysttrykk med denne tilstanden.

Koronarsykdom kan vises etter at barnet er engasjert i en fysisk aktivitet på 8217. Tidligere hjerte kirurgiske inngrep, transplantasjoner og forhold som Kawasaki sykdom er forbundet med forholdene for koronar arterier hos barn.

Myokarditt og perikarditt

Disse hjertforholdene kan utlede fra en og bakteriell infeksjon på 8217;. Myokarditt kan oppstå etter at barnet var lei av en viral infeksjon på 8217. Andre symptomer inkluderer kortpustethet, svimmelhet og besvimelse.

Pericardite kan forårsake smerte i den akutte brystet som fortsetter til venstre skulder. Det kan bli verre hvis du får toksy, puster dypt eller slår du på ryggen din.

Medfødte hjerteanomalier

De medfødte forholdene knyttet til hjertet blir ofte diagnostisert alle’Start av barnets liv. Disse forholdene oppstår fordi en del av hjertet ikke har utviklet seg riktig før fødselen mens den var i utero.

Medfødte hjertebetingelser kan variere mye og ha mange forskjellige symptomer.

Følgende medfødte cardiac-forhold kan forårsake brystsmerter:

  • Coarthation av’aorta
  • Eisenmenger syndrom
  • Pulmonal ventil stenose

Forhold som slår lungene

Det er mer sannsynlig at brystsmerter er relatert til en tilstand som er forskjellig fra hjertet, som en respiratorisk tilstand.

Astma

L’astma kan være årsaken til sønns brystsmerter. Symptomer på’Astma annet enn thorax smerte inkluderer kortpustethet, hissing og hostepust.

L’astma må behandles med både forebyggende og redningsdrug. Barnet ditt bør unngå miljøer og stoffer som utløser astmaen.

Åndedrettsinfeksjoner

Barnets brystsmerter kan være forbundet med infeksjoner som bosetter seg i luftveiene. Disse kan omfatte smittsom bronkitt og lungebetennelse, blant annet.

Barnet ditt kunne prøve feber, lav energi, hoste og andre symptomer under disse forholdene.

Pulmonal emboli

En Pulmonal emboli oppstår når en blodpropp dannes i lungene i lungene og hindrer normal blodstrøm.

Barnet ditt kan være mer utsatt for denne tilstanden hvis den fortsatt er i en periode, hvis du har kreft eller diabetes mellitus eller hvis C’er en familiehistorie av tilstanden.

De kan være kortpustet eller puste raskt, ha en blå farge på fingrene og leppene og hoste med blod. Denne tilstanden krever medisinsk behandling.

Forhold som påvirker bein eller brystmuskler

Barnets brystsmerter kan være et resultat av en tilstand som er korrelert med beinene eller til brystmusklene.

Mesteparten av tiden kan smerten av disse forholdene ofte identifiseres på et bestemt sted og kan være på en forutsigbar måte med gjentatte bevegelser.

Blåmerker

Din sønns brystsmerter kan være et resultat av et traumer. De kan ha en blåmerke, også kalt blåmerke, under huden forårsaket av en ulykke som kollisjon eller fall.

Bruises kan helbrede seg med påføring av tid og is noen ganger om dagen. Selv smertestillende kan være nyttige for barnet ditt.

Muskel innsats

Ditt aktive barn kan ha spennende muskler, noe som forårsaker brystsmerter. Dette kan oppstå hvis barnet ditt løfter vekter eller sportsporter. Smerte vil forekomme i et spesifikt brystområde på 8217, og vil føle seg øm. Det kan også være hovent eller rødt.

Costocondritis

Kostnadsstyrken forekommer i den øvre halvdelen av ribbenene i # 8217; bruskområdet som forbinder ribbenene til brystbenet. Dette er posisjonen til costocondral leddene.

Barnet ditt kan føle seg akutt smerte på disse leddene, to eller flere tilstøtende, som blir verre med dype åndedrag eller når det interesserte området er berørt. Dette skyldes betennelsen, men ikke C’det er tydelig varme eller hevelse på området som er berørt av området.

Smerte kan vare noen få sekunder eller mer. Tilstanden skal forsvinne over tid.

Tietze syndrom

Tietzes syndrom er også resultatet av en’betennelse i leddene i den øvre ribben. Oppstår vanligvis i A’artikulasjon og # 8217; betennelse forårsaker en betydelig varme og hevelse på # 8217; slått artikulasjon.

Ditt barn kan tro at brystsmerter forårsaket av denne tilstanden er et hjerteinfarkt. Denne tilstanden kan utvikles på grunn av en alvorlig hoste eller fysisk aktivitet som torturerer brystet.

Slippery Rib Syndrome

Denne tilstanden forekommer ikke ofte hos barn, men det kan være kilden til brystsmerter.

Smerten forårsaket av glatt ribs syndrom vil oppstå på bunnen av thoraxburet og kan være smertefullt og derfor skadet etter at smerte blir dempet. Dette ubehag oppstår fordi ribben kan glide og trykke på en nærliggende nerve.

Precordial Grip (Texidor Tense)

Precordia Capture forårsaker brystsmerter som er dramatisk og seriøs for et kort øyeblikk på venstre side nær den nedre delen av brystbenet.

Barnet ditt kunne prøve denne smerten når du står ved en tilbøyelig posisjon. Årsaken til preordialfangst kan være en knust nerve eller muskuløs strekk.

Smerte til thoraxveggen

Smerten i thoraxveggen er vanlig hos barn. Caus akutt smerte for et kort øyeblikk eller noen få minutter i midten av brystet. Det kan forverres hvis barnet ditt puster dypt eller hvis noen presser til midten av brystet.

Xiphodynia

Xifodinia kan forårsake smerte i den nedre delen av brystbenet. Barnet ditt kunne oppleve det etter å ha spist en stor mengde mat, etter å ha flyttet eller hostet.

Pectus Excavatum

Dette skjer når brystbenet er truet mot innsiden. Thoracic smerte kan forekomme og andre symptomer fordi det hule brystet ikke gir nok plass til riktig funksjon av barnets hjerte og lunger.

Skoliose

Skoliosen foldes krumningen av ryggraden mot utsiden på den ene siden eller fra # 8217; andre og kan forårsake kompresjon på ryggmargen og andre baby nerver. Det kan også forvride de riktige dimensjonene til thoraxhulen. Dette kan virke som brystsmerter.

Barnet ditt trenger omsorg for skoliose fordi han kan hemme sine bevegelser og føre til andre helsemessige forhold.

Forhold i mage-tarmsystemet

Barnets brystsmerter kan skyldes gastrointestinale lidelser, for eksempel gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Gerd kan forårsake en brennende følelse til brystet, og det kan bli verre etter at barnet spiser et rikelig måltid eller legger seg til hvile. Ditt barn må kanskje endre kostholdet eller ta medisiner for å redusere GERD-symptomer som brystsmerter.

Andre gastrointestinale og # 8217 forhold; fordøyelsessystem, som peptiske sår, spasmer eller betennelse i # 8217; spiserøret eller betennelsen eller beregningene i galleblæren eller i ugriære gatene, kan forårsake brystsmerter.

Forhold knyttet til mental helse

Brystsmerter i barnet ditt kan være et resultat av en psykisk helsetilstand. L’angst kan forårsake baby hyperventilasjon. Dette er forbundet med thoracic smerte og symptomer som en pustevansker og svimmelhet. Stress kan også utløse en uforklarlig brystsmerter.

Brystforholdene

Barn som krysser puberteten, kan oppleve brystrelatert brystsmerter når deres hormonelle nivåer endres. Denne smerten kan slå begge jentene og guttene.

Når skal du ringe legen

Barnets brystsmerter kan være veldig bekymringsfullt, og noen symptomer bør be om en umiddelbar samtale til legen din. Disse inkluderer:

Utsikter for spedbarnsrør

Det er mange grunner til at barnet ditt kunne føle brystsmerter. Mange av årsakene til brystsmerter er ikke langvarig eller farlig for livet.

Noen forhold er mer alvorlige og bør diagnostiseres av legen din. Søk etter akuttmedisinsk hjelp hvis andre alvorlige symptomer oppstår med barnets brystsmerter.