Brystløft arr: form, helbredende tid, fjerning og mer

Arrene er unødvendige?

Som med en hvilken som helst operasjon, innebærer en brystløft hudgraveringer. Innsnittene setter deg i fare for arr, måten huden din bygger på nytt vev og helbreder såret.

Det er imidlertid måter å minimere arr før, under og etter en brystløft.

Det første trinnet er å finne en erfaren og sertifisert plastikkirurg. Portfolio Shopping kan hjelpe deg med å se arbeidet til en kirurg og identifisere resultatene du leter etter.

Arbeid med en erfaren kirurg kan redusere risikoen for ekte komplikasjoner for å forårsake arr. De kan også lære deg hvordan du beskytter og behandler huden din etter intervensjonen.

Fortsett å lese for å lære mer om de forskjellige teknikkene som er tilgjengelige, på arrene som kan gå og om hvordan å minimere utseendet;.

Ulike teknikker forlater forskjellige arr

Når det gjelder arr, er ikke alle brystavgangene de samme. Din kirurg kan anbefale en bestemt heis basert på hva du vil møte, inkludert sagging, størrelse og form.

Som en generell regel, er du mindre prøver å korrigere, færre graveringer og påfølgende arr du vil ha. Du kan få en bedre ide om hvordan en operasjon vises, og undersøker arbeidsporteføljen til kirurgen din.

Heis uten arr

En heis uten arr er L’mindre invasiv heis tilgjengelig. I stedet for å praktisere hudgraveringer, vil kirurgen bruke et system med elektriske eller ultralydstrømmer for å varme fettceller og brysthud. Dette betyr at stoffet stivner og slår, og skaper den ønskede løftet.

Selv om det er teknisk blottet for arr, fungerer denne prosedyren bare for kvinner som har minimumsfeil.

Halvmåne løft

Crescent Lifting oversetter også til minimum arr. Med denne intervensjonen praktiseres en liten gravering. Kjører halvparten av den øvre kanten av området.

Det fungerer best for kvinner som har minimal feil og ikke har et overskudd av gjenværende brystvev fra en nylig graviditet eller et vekttap.

Prosedyren er imidlertid imidlertid vanligvis reservert For kvinner som også mottar et brystforstørrelse. L’løft vil bidra til å øke feilen, mens økningen øker direkte størrelsen på brystet ditt. Fyller også den tykke huden deflaterte som oppstår med aldring og vekttap og etter graviditet og # 8217; amming.

Løft donut

Hvis du har mer moderat feil, kan legen din gi deg en heis for donuts. Som en halvmåne løft, C’det er bare en «8217, gravering laget, så arret er noe redusert til et minimum.

L’Gravering utføres i en sirkel rundt areolaen.

Donutheiser utføres ofte i kombinasjon med brystforstørrelse. De er også nyttige for kvinner som prøver å redusere størrelsen på areolaen. Av denne grunn kalles prosedyren også gjennomsøkende løfting.

Lollipop Lift

En lollipop løft (vertikal) er designet for kvinner som ønsker å omforme en liten & # 8216; mens de også retter noen feil. Det er en av mer vanlig Typer av heiser.

Under prosedyren vil kirurgen utføre to snitt i hvert bryst for å fjerne overflødig hud og fjerne dem. Den første gravering praktiseres av bunnen av # 8217; areola til brettet under brystet. Den andre gravering utføres rundt areolaen. Herfra kommer det til formen på & # 8220; lollipop & # 8221;.

Anker Heis

Hvis du har en betydelig feil, kan kirurgen anbefale en løft av # 8217;. Denne typen løft innebærer større grad av arr, men produserer også den viktigste gjennomsiktigheten av fiasko og remodeling.

Under intervensjonen vil legen utføre en horisontal gravering langs brystfolket. A’gravering er mellom brettet og areolaen. L’andre er rundt kanten av areolaen. Siden denne operasjonen er mer omfattende, kan det forårsake mer signifikante arr.

Horisontale mastopexes

En horisontal mastopex innebærer bare horisontale snitt. I teorien bidrar dette til å minimere synlige arr langs areolaen og brystlinjen. Når du har henrettet gravering, vil kirurgen trekke overflødig stoff fra bunnen til # 8217; høy gjennom brystet og ut gjennom gravering.

Denne prosedyren fungerer bra for utvidet cediment. Det fungerer bra for kvinner som ønsker å flytte brystvorter mot L & # 8217;.

Hvordan arr skal være?

Gravings praktisert under estetisk kirurgi er generelt subtile. Kort tid etter sårheling, kan du bli med en hevet rød linje langs kantene på # 8217;. Over tid skal fargen på arret falme i rosa og deretter i hvitt. De bør også flate i konsistens. Denne skarpe av arret vil ta flere måneder opp til ett år etter intervensjonen.

Arsene har en tendens til å være mer synlige i mennesker med ekstremt mørk eller klar hud. Arsene kan også bli tydeligere hvis de blir utsatt for solens eksponering mot solen. Pass på at du har solkrem hver dag.

Brystfasiliteter som involverer snitt rundt i Areola, er kanskje det enkleste å skjule. Du vil ikke se disse arrene selv om du har på deg en bikini. De fleste brystløft arr er lett skjult selv med lavkutt høye deler.

Som en generell regel er horisontale arr laget langs brystfolket vanligvis mindre åpenbare enn graveringer praktisert vertikalt langs brystet.

Arrene vil endres over tid?

Som helbredelsesprosessen fortsetter, vil arrene uunngåelig endres over tid. Med forsiktighet bør de fortsette å falme og flate seg selv.

Det er også viktig å unngå atferd som kan forverre brystløftet arr. Unngå følgende:

 • Exfoliation eller overdreven rubbing. Dette gjelder spesielt fordi såret helbredet.
 • Tungt løft. Unngå å løfte tunge belastninger i de første seks ukene etter intervensjonen.
 • Skrape graveringene.
 • Røyk. De Mayo Clinic Anbefaler å slutte å røyke minst en måned før’kirurgi for å redusere komplikasjoner.
 • Tan. Dette vil mørke arrvevet og vil gjøre arene dine mer åpenbare.

Hvordan ta vare på arrene dine og minimere deres utseende

En av de beste måtene å forhindre brystløfting arr minimerer overflødig arrvevdannelse. Men før du prøver noen hjemmelaget eller benkmiddel (OTC), snakk med kirurgen din. De kan gi deg råd om beste praksis og viderefører din omsorg.

Arr massasje

En arrmassasje er akkurat hva navnet antyder. Med en arrmassasje, forsiktig massere arrene med sirkulære bevegelser, både horisontalt og vertikalt. Det sies at dette bidrar til å redusere betennelse og smerte, og øker også kollagenfibre for å flate arrene.

I henhold til anbefalingene formulert av Moffitt Cancer Center, Du kan begynne å massere arrene dine to uker etter intervensjonen. Du kan gjenta massasjen et par ganger om dagen, vanligvis i 10 minutter om gangen. Når arrene flater og forsvinner, trenger du sannsynligvis ikke å massere det.

Silikonark eller gel for arr

For et tellerhjelp kan du vurdere silikonark eller gel for arr.

Silikonark er silikonholdige bandasjer som bidrar til å hydrere nylige snitt. I teorien bidrar dette til å forhindre overdreven tørrhet og overdreven arrvev. Disse bandasjer kan brukes til å redusere kløe og smerte umiddelbart etter operasjonen;. Du kan fortsette å bruke den til snittet helbrede.

Gel for arr, d’en annen del, er silikonbaserte OTC-produkter som ikke har noen bandasjer med dem. Du bruker dem etter at snittene er helbredet og i flere uker senere. Hovedformålet er å redusere størrelsen og fargen på arr.

Omfavne medisiner

Som silikonark er EMBRAX-medisiner bandasjer som inneholder silikon. Disse påføres umiddelbart etter at kirurgen lukker snittene. Embrace-dressingen vil bidra til å trekke sammen kantene på’gravering for å minimere akkumuleringen av arrvev. De er slitt hver dag i maksimalt 12 måneder.

Fraksjonert laser

Når snittet ditt er helt helbredet, kan du vurdere profesjonelle behandlinger for eventuelle arr som skjedde. Laserterapi kan nå de øvre lagene (epidermis) og inne (derma) av huden for å redusere pigmenteringsvariasjoner.

Men du vil trenge mer enn én behandling for å få de ønskede resultatene. For optimale resultater kan ditt arr behandles en gang hver annen måned over et år eller mer.

Solkrem

Selv om snittene dine ikke er direkte utsatt, kan ultrafiolettet (UV) stråler av solen fortsatt filtrere gjennom skjorten eller bikini. Iført solkrem kan bidra til å forhindre arr i solen.

Du kan begynne å ha på seg solbeskyttelse så snart snittene er helt helbredet. Opp til da begrense solens eksponering.

For å få de beste resultatene, bruk solkrem hver dag og reapples om nødvendig. Bruk en minimum SPF på 30. Sørg for å velge SUNSCREEN & # 8220; med bredt spektrum & # 8221;. Disse produktene kan beskytte mot de fleste UV-stråler.

Du kan fjerne arr?

Hjemmelaget rettsmidler kan hjelpe deg med å minimere L’utseende av brystløfting arr, men arr vil ikke helt forsvinne. Arsene kan også bli mer synlige hvis du avbryter hjemme- eller benk-topersterapier.

Dermatologen din kan anbefale profesjonelle behandlinger for fjerning av arr hvis brystaratet er alvorlige.

Noen av disse prosedyrene forlater nye arr i stedet for sinusløftende arr. I teorien vil de nylig dannede arrene være mindre alvorlige.

Dette gjøres vanligvis av:

 • Punch Graft. Dette innebærer å ta en liten del av lær fra en et annet område av kroppen og sette den i stedet for skar av sinusløfting.
 • Tekstilutvidelse. Som l’Impies med slag, bruker denne prosedyren andre stoffer for å hjelpe med å fylle arrene. Fungerer som strekker seg på huden rundt brystløftet for å standardisere området.

Andre hudpleieprosedyrer kan bidra til å redusere utseendet på arr. Disse prosedyrene forårsaker generelt ikke nye arr, men kan gjøre huden mer følsom for solen. Dette kan føre til hyperpigmentering.

Vurder ideen om å snakke med din hudlege av følgende alternativer:

 • Whitening serums
 • Kjemiske skinn
 • microdermabrasion
 • Dermabrasion
 • Laserterapi

Bunnlinjen

Å forstå en brystløft vil trolig forårsake en viss mengde arr, men du bør ikke forvente betydelige arr.

Den beste måten å forhindre alvorlige arr på er å finne en erfaren kirurg i denne typen operasjon. Prøv å spare penger for noen som ikke har den samme opplevelsen, kan koste deg mer langsiktig. Ikke vær redd for & # 8220; se deg rundt og # 8221; Til du har funnet riktig plastikkirurg.

Det er også skritt du kan gjøre hjemme for å hindre ytterligere arr og redusere utseendet på arrene dine. Din kirurg kan også gi deg noen forslag.

Husk at det tar tid fordi huden din helbreder. Det kan være nødvendig litt & # 8216; mer enn tiden før graveringsarene forsvinne. Men hvis hjemmets omsorgsmålinger ikke hjelper, og du ikke er fornøyd med deres utseende, kontakt din dermatolog. De kan gi deg råd om påfølgende trinn.